Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile Görüşmelerim

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
94
522
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Gece ile çift basamaklı sayıda görüşmelerimiz oldu bugüne kadar. Her seferinde referans açmak yerine 4-5 görüşmede bir toplu olarak yazıyorum ve gene bir toparlama yazısı yazayım dedim. Bu kadar çok görüştüğüme göre her görüşmeden son derece memnun ayrıldığımı belirtmeme gerek yok sanırım. Biraz ayrıntıya gireyim son durumlarla ilgili. Gece bu aralar kendini iyice spora vermiş ve bu güzelliğine güzellik katmış. Zaten çok beğenirdim ama vücudu artık çok daha tahrik edici diyebilirim. Güzel yüzü bu güzelliği tamamlıyor ve şunu da belirtmeliyim çok bakımlı da bir hatun olduğundan zaten genç olan yaşından daha küçük gösteriyor.

Asıl merak edilen performans kısmını önden yazayım sizi fazla sıkmadan. Gece bu işi kendisinin de belirttiği üzere severek yapıyor ve takdir edersiniz ki severek yapılan her işin kalitesi daha bir başkadır, bu mecrada ise bambaşkadır. Dolayısıyla odaya geçildiğinde mutlu olmayacak birine ihtimal vermiyorum. Her konuda oldukça istekli, aktif ve enerjik ama özellikle oral konusunda kendisi benim bir numaramdır. Zaten hatun beni çözdü bu arada, özel noktalarımı ezbere bildiği için beni istediği gibi çıldırtabiliyor ama kesinlikle aceleye de getirmiyor. Zaten seans sınırı koymayan nadır kızlarımızdan. (bu da severek yaptığı için diye tahmin ediyorum.)

Özel anlardan tekrar normal zamanlara dönersen Gece'nin diğer bir sevdiğim yanı da kendini geliştirmiş, sohbet etmeyi ve keyifli bir ortam kurmayı bilen biri olması. Yani burada isim vermek doğru olmaz ama misafir olup moda girmek için "müzik açsana biraz" dediğimde arabeskin dibini açan kızlar da tanıdım forumda.😂 Yani "ııyyy arabesk" diyen biri değilimdir de her şeyin yeri zamanı var. Ne bileyim en azından ben Müslüm Baba dinleyip de kurulabilecek biri değilim. Gece ise sizin modunuzu, zevklerinizi tartıp ona göre uygun ortamı oluşturabiliyor. Kimi zaman jazz, kimi zaman pop müzik açar, kimi zaman mumları kimi zaman gece lambasını yakar ama bunu sizin ruh halinizi ve isteklerinizi göz önüne alarak yapar. (Belki arabesk, rap vs. başka şeyler açtığı kişiler de vardır talebe göre bilemiyorum ama bizde durum benim hoşuma giden tarzda.) Sözün kısası şarap, votka, rakı, bira masaları düşünün... Farklı karakteristikler, farklı mezeler ve tabii ki farklı muhabbetler döner ama hepsinin masasına bu hatunu oturtabilirsiniz ve keyfinize keyif katar.

Sonuç olarak hem profesyonel manada, hem de daha önemlisi insan/arkadaş olarak iyi ki yollarımız kesişmiş ve kendisini tanımışım dediğim biri Gece. Her şey için kendisine buradan da teşekkürlerimi sunarım.

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,101
2,439
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler, sevişmenize sağlık

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Gece ile çift basamaklı sayıda görüşmelerimiz oldu bugüne kadar. Her seferinde referans açmak yerine 4-5 görüşmede bir toplu olarak yazıyorum ve gene bir toparlama yazısı yazayım dedim. Bu kadar çok görüştüğüme göre her görüşmeden son derece memnun ayrıldığımı belirtmeme gerek yok sanırım. Biraz ayrıntıya gireyim son durumlarla ilgili. Gece bu aralar kendini iyice spora vermiş ve bu güzelliğine güzellik katmış. Zaten çok beğenirdim ama vücudu artık çok daha tahrik edici diyebilirim. Güzel yüzü bu güzelliği tamamlıyor ve şunu da belirtmeliyim çok bakımlı da bir hatun olduğundan zaten genç olan yaşından daha küçük gösteriyor.

Asıl merak edilen performans kısmını önden yazayım sizi fazla sıkmadan. Gece bu işi kendisinin de belirttiği üzere severek yapıyor ve takdir edersiniz ki severek yapılan her işin kalitesi daha bir başkadır, bu mecrada ise bambaşkadır. Dolayısıyla odaya geçildiğinde mutlu olmayacak birine ihtimal vermiyorum. Her konuda oldukça istekli, aktif ve enerjik ama özellikle oral konusunda kendisi benim bir numaramdır. Zaten hatun beni çözdü bu arada, özel noktalarımı ezbere bildiği için beni istediği gibi çıldırtabiliyor ama kesinlikle aceleye de getirmiyor. Zaten seans sınırı koymayan nadır kızlarımızdan. (bu da severek yaptığı için diye tahmin ediyorum.)

Özel anlardan tekrar normal zamanlara dönersen Gece'nin diğer bir sevdiğim yanı da kendini geliştirmiş, sohbet etmeyi ve keyifli bir ortam kurmayı bilen biri olması. Yani burada isim vermek doğru olmaz ama misafir olup moda girmek için "müzik açsana biraz" dediğimde arabeskin dibini açan kızlar da tanıdım forumda.😂 Yani "ııyyy arabesk" diyen biri değilimdir de her şeyin yeri zamanı var. Ne bileyim en azından ben Müslüm Baba dinleyip de kurulabilecek biri değilim. Gece ise sizin modunuzu, zevklerinizi tartıp ona göre uygun ortamı oluşturabiliyor. Kimi zaman jazz, kimi zaman pop müzik açar, kimi zaman mumları kimi zaman gece lambasını yakar ama bunu sizin ruh halinizi ve isteklerinizi göz önüne alarak yapar. (Belki arabesk, rap vs. başka şeyler açtığı kişiler de vardır talebe göre bilemiyorum ama bizde durum benim hoşuma giden tarzda.) Sözün kısası şarap, votka, rakı, bira masaları düşünün... Farklı karakteristikler, farklı mezeler ve tabii ki farklı muhabbetler döner ama hepsinin masasına bu hatunu oturtabilirsiniz ve keyfinize keyif katar.

Sonuç olarak hem profesyonel manada, hem de daha önemlisi insan/arkadaş olarak iyi ki yollarımız kesişmiş ve kendisini tanımışım dediğim biri Gece. Her şey için kendisine buradan da teşekkürlerimi sunarım.
Paylasim icin teşekkürler

Aquila03 Çevrimdışı

Aquila03

Normal Üye
25 Mar 2021
41
105
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkür ederim. Gayet güzel yazmışsın

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Merhaba,

Canım benim, güzel yazın için teşekkür ederim. Artık birbirimizi çok iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Bu yüzden daha rahat ve daha keyifliyiz yanyanayken.
Hayatımda ki guzel insanlardan birisin. İyi ki tanışmış ve sevişmişiz 😘😘

28 Ara 2020
30
86
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnce detayları içeren samimi paylaşım için çok teşekkürler. Giden herkesin tadına doyamadığı bunca özel yorum sonrası ben de tanımayı çok istiyorum @GECE hanımı. Tanışma şansını yakalamak dileğiyle.

cihanmurat Çevrimdışı

cihanmurat

Normal Üye
20 Ağu 2017
30
155
Cinsiyetiniz nedir?
Topluca yazmış olduğunuz deneyim paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Aramis

Normal Üye
30 Tem 2009
34
35
Seks anlayışları farkı . Beklentiler apayrı. Gece , kıpır kıpır , aktif , fizik yapısı (minyon ve ötesi) gereği kıpır kıpır . Hani işi ona bırakın gibisinden . Sankı öylesini seviyor. Her durumda asla pişman olmazsınız . Ki bu yeterli anlatım değil . Gayet memnun ayrılırsınız , böyle daha doğru ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar