- 25 Eyl 2019
- 52
- 142
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba arkadaşlar,
Gece ile bu ikinci görüşmem. bu sebeple bu güne kadar okuduğunuz diğer referanslardan daha farklı bir şey yazamayacağım.
Zaten @GECE tanıtımda tüm detaylar belirtmiş.
Orada yazmayan tek şey "görüşme sonunda çok mutlu bir adam olarak" hayatınıza devam edeceğiniz.
Görüşme planınızda neyle karşılaşırsınız yazayım,
- Kolay iletişim
- Anlayışlı bir kadın
- Kolay bulunabilir konum
- Sorunsuz araç park etme
- Temiz bir ev
- Güzel sohbet ve ikramlar
- Tamamen sizinle ilgilenen bir kadın
- Doyumsuz zevk
- Görüşme sonrası @GECE 'nin yanından ayrıldığınızda yakacağınız gerçek keyif sigarası (Şimdi bu yazıyı paylaştıktan sonra bir keyif sigarası daha yakacağım. )
Ben kendi görüşmemi bir tutku olarak tanımlayabilirim veya @GECE benim için bir tutkudur diyebilirim. @GECE ile ikinci görüşmemizi yaklaşık 1 senedir bekleyen biri olarak sonraki görüşmemizi sabırla bekliyor olacağım.
Tekrardan bana zaman ayırdığı için kendisine çok teşekkür ederim.
Gece ile bu ikinci görüşmem. bu sebeple bu güne kadar okuduğunuz diğer referanslardan daha farklı bir şey yazamayacağım.
Zaten @GECE tanıtımda tüm detaylar belirtmiş.
Orada yazmayan tek şey "görüşme sonunda çok mutlu bir adam olarak" hayatınıza devam edeceğiniz.
Görüşme planınızda neyle karşılaşırsınız yazayım,
- Kolay iletişim
- Anlayışlı bir kadın
- Kolay bulunabilir konum
- Sorunsuz araç park etme
- Temiz bir ev
- Güzel sohbet ve ikramlar
- Tamamen sizinle ilgilenen bir kadın
- Doyumsuz zevk
- Görüşme sonrası @GECE 'nin yanından ayrıldığınızda yakacağınız gerçek keyif sigarası (Şimdi bu yazıyı paylaştıktan sonra bir keyif sigarası daha yakacağım. )
Ben kendi görüşmemi bir tutku olarak tanımlayabilirim veya @GECE benim için bir tutkudur diyebilirim. @GECE ile ikinci görüşmemizi yaklaşık 1 senedir bekleyen biri olarak sonraki görüşmemizi sabırla bekliyor olacağım.
Tekrardan bana zaman ayırdığı için kendisine çok teşekkür ederim.