Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile bir öğlen kaçamağı

Ahmet11121314 Çevrimdışı
25 May 2019
20
51
Uzun zamandır takip ettiğim ve beğendiğim gece hanımla geçen hafta bir öğlen kaçamağı vesilesi ile tanışma olanağı buldum. Öncelikle kendisi son derece kibar ve sıcakkanlı bir insan. Bu nedenle kolaylıkla iletişim kurduk ve randevulaştık. Evi merkezi, ulaşımı kolay ve park imkanı olan bir konumda. Buluşmada üstünde görmek istediğim giysiyi sorması çok hoş bir incelikti.
Kapıyı açan güzellik ise her erkeğin hayallerini süsleyecek boyutta. Evde mumlarla dekore edilmiş romantik bir ortam, ikramlar beni bekliyordu. Ev sahibinin temizlik düzen konusunda oldukça hassas olduğu belliydi. Gece hanım gerçek bir akdeniz insanı, sıcakkanlı ve hoşsohbet. Bu sayede kısa sürede kaynaştık. Sonra sıra geldi bu güzelliği yakından tanımaya. Gece hanım sağolsun güzelliklerini benden hiç esirgemedi. Teni çok hoş, öpmeye ve dokunmaya insan doyamıyor. Özellikle kalçalar anlatılmaz yaşanır. Zevk dolu anlardan sonra malesef ayrılık anı geldi çattı. En kısa zamanda tekrar buluşma dileklerimle öpüşüp vedalaştık. Güzel geçen saatlerin yanında çok tatlı bir hanımla tanışmış olmanın mutluluğu içerisindeyim. Umarım en kısa zamanda tekrar buluşma fırsatımız olur. Sevgiler.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Canım benim, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Tanıştığıma çok memnun oldum😍🥰🥰🥰

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda pek çok iyi özelliğini okuduğum Gece hanımın ev dekorasyonu konusunda oldukça özenli olmasıda bu okuduğum özelliklerinin yanına eklenmiş oldu:)
Paylaşım için teşekkürler

Son düzenleme:
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Forumda pek çok iyi özelliğini okuduğum Gece hanımın ev dekorasyonu konusunda oldukça özenli olmasıda bu okuduğum özelliklerinin yanına eklenmiş oldu:)
Paylaşım için teşekkürler
Çok sexy evim var ya 😍 bayılıyorum ben😂😈

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Biz de size bayılıyoruz.

Ev konusu önemli, biz ne evlerde kedi kumlarının yanında seviştik, referans yazamadık. Şimdi artık ev temiz deyince referansda, pembişe yükseliyorum.
Kedi kumu... 🙄
Diyecek söz bulamadım, geçmiş olsun.
Bende loş ışıkta sevişiyoruz. Mumlar ve hoş kokular eşlik ediyor sevişmelere. 😍😍 Bir de klima tabi 😂

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Başak burcu olmak bunu gerektirir🙃🌼 bende tipik bir basak burcu olarak sizi ve evinizi merak ediyorum Gece hanım 😇❤ umarım yakın zamanda merakımı giderme şansını yakalarım 🤪🙏😋
Tamam evimi seveceksin kesin 😂 renkler uyumlu, temiz ve düzenli 😂 başaklar için huzur dolu bir ev 😎

16 Mar 2020
75
50
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kedi kumu... 🙄
Diyecek söz bulamadım, geçmiş olsun.
Bende loş ışıkta sevişiyoruz. Mumlar ve hoş kokular eşlik ediyor sevişmelere. 😍😍 Bir de klima tabi 😂
Tam benlik ortam😍 gelirken kırmızı şarapta getirdim mi tam olur😋😇🍷🍷

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler 2 tarafa da, Gece bir başa güzel .

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar