- 2 Ağu 2023
- 92
- 102
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zamandır takip ettiğim ve bir türlü tanışma imkanı bulamadığım gece ile sabah aniden bir buluşma isteği oluştu bende gün içinde kendisine yazdım buluşma isteğimi ilettim kendisi ile tabiri caizse anlık bir program yapmak için anlaştık evine vardıktan sonra kendisiyle yüz yüze gelince kendi kendime neden bu kadar geç kaldım diye içten içe söylendim biraz çünkü forum fotoğraflarından daha güzel bir kadınla karşılaşıyorsunuz giriş kısmı biraz uzun oldu asıl olay ilk olarak sohbet hemen hemen her konuda bilgi sahibi birisi böyle olunca sohbet baymiyor ve insan kendini rahat hissediyor o rahatlıkla yatak odası daha mükemmel bir hale geliyor yatak odasında ise öncelikle öpüşme efsane böyle bir şey yok ölüyü dirilten cinsten sonrasında ise öpüşmeden daha ileri düzeyde olan oral performansı zaten bu ikisi bile bu kadına bağlanmak için yeterli bir sebep gerisi müthiş finaller sevgili gece seni tanıdığıma çok memnun oldum böyle bir deneyimi bu kadar geç yaşadığım içinde kendime Biraz kızdım tekrar tekrar tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak