Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile bilmem kaçıncı görüşme🌹

Fenerlimustafa Çevrimdışı
22 Şub 2023
55
61
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün yine gecelik görüşme yaptık. Gecenin yine saat 03.30 @GECE uyurken ben yine yazıyorum.Benim isim gereği üç hafta sonra Cuma aksami buluştuk.Odayi bir girişi var afeti devran odamı aydinlatti.Ozel anları daha önceki referansimda belirtmiştim.Yine de ufak bir tiyo vermek isterim.Muhabeti ve kendisi çok ama çok güzel,yatak odasındaki durumlari bize kalsın dediğim kendisi için referans acilmasina bile gerek yok çünkü herşeyi ile mükemmel bir kadin.
Ben bu gece için kendisine çok teşekkür ederim.En kısa zamanda görüşmek üzere @GECE iyi geceler güzel ve tatlı kadın🌹.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
441
539
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ay ışığında yanmış teniyle odanı aydınlattığına eminim :) çok güzel betimlemişsin eline sağlık.

22 Şub 2023
55
61
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ay ışığında yanmış teniyle odanı aydınlattığına eminim :) çok güzel betimlemişsin eline sağlık.
Birde bana sor üstat. Onunla olunca zaman nasıl akıyor nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bulusmalari saymayı biraktim artık.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
441
539
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Birde bana sor üstat. Onunla olunca zaman nasıl akıyor nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bulusmalari saymayı biraktim artık.
Eyvallah eksik olma da gözünü seveyim üstad, KRAL, kont, lord, baron maron bana uyan sıfatlar değil. Öyle bir amacım yok.
Gece Hanımın sıkı takipçisiyiz, hastasıyız doktorun... beğenerek gözlemiyoruz :)

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bugün yine gecelik görüşme yaptık. Gecenin yine saat 03.30 @GECE uyurken ben yine yazıyorum.Benim isim gereği üç hafta sonra Cuma aksami buluştuk.Odayi bir girişi var afeti devran odamı aydinlatti.Ozel anları daha önceki referansimda belirtmiştim.Yine de ufak bir tiyo vermek isterim.Muhabeti ve kendisi çok ama çok güzel,yatak odasındaki durumlari bize kalsın dediğim kendisi için referans acilmasina bile gerek yok çünkü herşeyi ile mükemmel bir kadin.
Ben bu gece için kendisine çok teşekkür ederim.En kısa zamanda görüşmek üzere @GECE iyi geceler güzel ve tatlı kadın🌹.
Teşekkürler şekerim. :) yine ben uyurken seni uyku tutmamış referans yazmışsın:) o kafayla da iyi yazmışsın 😆😆
Güzel referansin ve sözlerin için teşekkür ediyorum. Ama lütfen bir sonra ki buluşmada az içelim 😆😆
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle 💋

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Eyvallah eksik olma da gözünü seveyim üstad, KRAL, kont, lord, baron maron bana uyan sıfatlar değil. Öyle bir amacım yok.
Gece Hanımın sıkı takipçisiyiz, hastasıyız doktorun... beğenerek gözlemiyoruz :)
Gözlemlemek iyidir :) saygılar.😎

22 Şub 2023
55
61
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler şekerim. :) yine ben uyurken seni uyku tutmamış referans yazmışsın:) o kafayla da iyi yazmışsın 😆😆
Güzel referansin ve sözlerin için teşekkür ediyorum. Ama lütfen bir sonra ki buluşmada az içelim 😆😆
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle 💋
🤩🤩🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar