Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile 2. Görüşme

Burki59 Çevrimdışı

Burki59

Normal Üye
18 Eki 2021
25
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @GECE ile pazartesi günü 2 saatlik 2. görüşmemizi gerçekleştirdik.(İlk görüşmemiz 1 saat olmuştu 😅) Tahminim 3. görüşmeyi de 3 saat olarak planlayacağım çünkü bu hoş kadına malesef doyulmuyor. 🥰 Yanından mutlu ayrıldığım pembişleri 2. kez ziyaret etmeyi seviyorum ki @GECE'nin yanından bayağı neşeli ayrılmıştım.

Gece bu seferki görüşmede beni ilk görüşmemizdeki koyu tonlar yerine mavi tonlu makyajı ile karşıladı ki son makyajıyla kesinlikle 23-24 yaşında göründüğüne yemin edebilirim 😁 Zamanın genişliği sayesinde kendisi ki bir kahve gurmesi olması sebebiyle özel karışımlı filtre kahvesinden içtim. Kahve Gece kadar harika kokmasa da çok güzel kokuyordu 😍

Gece ile ilgili hissiyatım aşırı frekansımın tuttuğu birisi, işyerinde molada sigara içmeye çağırdığınız arkadaşınız vardır ya veya üniversitede size notlarını filan veren, bu hatun tam o modda birisi sohbeti muhabbeti arkadaşlığı harika ve sabırlı birisi çünkü benim korkunç bir fıkramı dinleme sabrını bile gösterdi bir sonraki paragrafta bahsettiğim olay bu korkunç fıkranın intikamı mıydı bilemiyorum😂

Kendisine özel anlar konusunda doyum alamadığım 1-2 seansının beni kesmediğini söyleme hatasında bulundum demez olaydım 😅 Üstümü çıkarmaya odaya gittim bi baktım yanımda Gece, sonra banyoya gittim bi baktım yanımda yine Gece 😅 sonra salona gittim baktım yine yanımda Gece 😅 banyoya diye biraz kaçıp yatak odasında dinleneyim bari dedim odaya girdim bi baktım orda da Gece 'aa burda çıplak erkek varmış diyo'(Espri anlayışına bayılıyorum 😂) azkaban tutsaklarına döndüm 😂 Seansmış sayıymış falan kaç kere oldu bitti valla ben baş edemedim ki salona döndüğümde şekerim düşmüş, buzdağına çarpmiş titanik gibi sallanıyorum😂 sağolsun çikolata filan yedirdi normale döndüm 😅

Görüşme sonucu: Karşı kaldırımdan geçen hatunun parfüm kokusunu bile alabilen ben 2 gündür kahveye giden emekli amcalara döndüm 😂 Yaşadığım tatmin sebebiyle olacak gram ilgimi dişilikle alakalı bişey çekmiyor sanırım uzun müddet bu modda kalacağım 🤣 Çok teşekkür ederim neşeli güzel kadın her ne kadar beni perişan etsen de bitanesin 😅

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili @GECE ile pazartesi günü 2 saatlik 2. görüşmemizi gerçekleştirdik.(İlk görüşmemiz 1 saat olmuştu 😅) Tahminim 3. görüşmeyi de 3 saat olarak planlayacağım çünkü bu hoş kadına malesef doyulmuyor. 🥰 Yanından mutlu ayrıldığım pembişleri 2. kez ziyaret etmeyi seviyorum ki @GECE'nin yanından bayağı neşeli ayrılmıştım.

Gece bu seferki görüşmede beni ilk görüşmemizdeki koyu tonlar yerine mavi tonlu makyajı ile karşıladı ki son makyajıyla kesinlikle 23-24 yaşında göründüğüne yemin edebilirim 😁 Zamanın genişliği sayesinde kendisi ki bir kahve gurmesi olması sebebiyle özel karışımlı filtre kahvesinden içtim. Kahve Gece kadar harika kokmasa da çok güzel kokuyordu 😍

Gece ile ilgili hissiyatım aşırı frekansımın tuttuğu birisi, işyerinde molada sigara içmeye çağırdığınız arkadaşınız vardır ya veya üniversitede size notlarını filan veren, bu hatun tam o modda birisi sohbeti muhabbeti arkadaşlığı harika ve sabırlı birisi çünkü benim korkunç bir fıkramı dinleme sabrını bile gösterdi bir sonraki paragrafta bahsettiğim olay bu korkunç fıkranın intikamı mıydı bilemiyorum😂

Kendisine özel anlar konusunda doyum alamadığım 1-2 seansının beni kesmediğini söyleme hatasında bulundum demez olaydım 😅 Üstümü çıkarmaya odaya gittim bi baktım yanımda Gece, sonra banyoya gittim bi baktım yanımda yine Gece 😅 sonra salona gittim baktım yine yanımda Gece 😅 banyoya diye biraz kaçıp yatak odasında dinleneyim bari dedim odaya girdim bi baktım orda da Gece 'aa burda erkek varmış diyo'(Espri anlayışına bayılıyorum 😂) azkaban tutsaklarına döndüm 😂 Seansmış sayıymış falan kaç kere oldu bitti valla ben baş edemedim ki salona döndüğümde şekerim düşmüş, buzdağına çarpmiş titanik gibi sallanıyorum😂 sağolsun çikolata filan yedirdi normale döndüm 😅

Görüşme sonucu: Karşı kaldırımdan geçen hatunun parfüm kokusunu bile alabilen ben 2 gündür kahveye giden emekli amcalara döndüm 😂 Yaşadığım tatmin sebebiyle olacak gram ilgimi dişilikle alakalı bişey çekmiyor sanırım uzun müddet bu modda kalacağım 🤣 Çok teşekkür ederim neşeli güzel kadın her ne kadar beni perişan etsen de bitanesin 😅
Sewismenize saglik

Trust

Normal Üye
1 Ağu 2021
32
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101

Kendisine özel anlar konusunda doyum alamadığım 1-2 seansının beni kesmediğini söyleme hatasında bulundum demez olaydım 😅 Üstümü çıkarmaya odaya gittim bi baktım yanımda Gece, sonra banyoya gittim bi baktım yanımda yine Gece 😅 sonra salona gittim baktım yine yanımda Gece 😅 banyoya diye biraz kaçıp yatak odasında dinleneyim bari dedim odaya girdim bi baktım orda da Gece 'aa burda erkek varmış diyo'(Espri anlayışına bayılıyorum 😂) azkaban tutsaklarına döndüm 😂 Seansmış sayıymış falan kaç kere oldu bitti valla ben baş edemedim ki salona döndüğümde şekerim düşmüş, buzdağına çarpmiş titanik gibi sallanıyorum😂 sağolsun çikolata filan yedirdi normale döndüm 😅

Wallahi kahkaha atarak okudum burkiii😂😂
Kalemin çok güzel, çok güzel yazmışsın teşekkür ederim.
Eğleniyoruz seninle ya seviyorum gerçekten. Rahatım yanında ve eminim ki sende rahatsin. Yakında "kanka" diyeceksin diye korkuyorum ama 😂😂
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere "aaa çıplak erkek" 😂😂😂

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir @GECE zade daha 😉
Okuması keyifli bu güzel paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli, güzel bir paylaşım olmuş. Şaşırdık mı? Hayır tabi. Bıcır bıcır, enerjisi yüksek @GECE ile bir başka keyifli geçer görüşmeler.

ferry

Normal Üye
14 Eyl 2021
21
11
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
213
248
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bence 3. sü gecelik olacak gibi geliyor...

paylaşımına sağlık

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler, Gece'de göstermiş sana hünerlerini onada sevgilerle.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçirilen eğlenceli zamanı güzel yansıtan bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar