Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece ile 100. gece

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
94
522
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Başlık kısa olsa da sanırım her şeyi anlatıyor. Geçenlerde Gece ile 100'üncü görüşmemizi gerçekleştirdik ve bunun şerefine bir yazı yazmak istedim. Foruma uzun süredir üyeyim, gerçekten faydalı bir oluşum. Forum sayesinde pek çok kaliteli pembişle tanışma imkanım oldu, hepsine tekrar teşekkür ederim. Ama tahmin edersiniz ki Gece'nin yeri benim için ayrı. Yıllardır hiç bozmadığı kalitesi, misafirperverliği, hoşsohbetliği, anlayışlılığı, güzelliği, bakımlılığı, temizliği, insanlığı, kültürel donanımı sayesinde en keyifli, en eğlenceli anları hep onunla yaşadım. Duo takıldığımız da oldu, 4-6-10 saatlik ya da gecelik tek görüşmelerimiz de. Hepsinin her anı birbirinden güzel ve keyifliydi.

Dediğim gibi görüşme sayısı sanırım zaten yeterli bir referans, detay anlatmaya gerek bırakmıyor. Şunu söyleyebilirim, en güzel gecelerinizden birini yaşamak istiyorsanız onu Gece ile yaşamalısınız. Forum'a üye herkesin tanışması gereken isimlerden biri bence. Gece'ye her şey için sonsuz teşekkürler ediyor, hedef 200 diyorum :)

bulut1728

Normal Üye
25 Ara 2023
7
14
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demekki çok iyi muamele var listeye yazayım seni de Gece hanım 😊

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,

Başlık kısa olsa da sanırım her şeyi anlatıyor. Geçenlerde Gece ile 100'üncü görüşmemizi gerçekleştirdik ve bunun şerefine bir yazı yazmak istedim. Foruma uzun süredir üyeyim, gerçekten faydalı bir oluşum. Forum sayesinde pek çok kaliteli pembişle tanışma imkanım oldu, hepsine tekrar teşekkür ederim. Ama tahmin edersiniz ki Gece'nin yeri benim için ayrı. Yıllardır hiç bozmadığı kalitesi, misafirperverliği, hoşsohbetliği, anlayışlılığı, güzelliği, bakımlılığı, temizliği, insanlığı, kültürel donanımı sayesinde en keyifli, en eğlenceli anları hep onunla yaşadım. Duo takıldığımız da oldu, 4-6-10 saatlik ya da gecelik tek görüşmelerimiz de. Hepsinin her anı birbirinden güzel ve keyifliydi.

Dediğim gibi görüşme sayısı sanırım zaten yeterli bir referans, detay anlatmaya gerek bırakmıyor. Şunu söyleyebilirim, en güzel gecelerinizden birini yaşamak istiyorsanız onu Gece ile yaşamalısınız. Forum'a üye herkesin tanışması gereken isimlerden biri bence. Gece'ye her şey için sonsuz teşekkürler ediyor, hedef 200 diyorum :)
Canım benim, güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
Güzel zamanlar geçirdik beraber, daha da geçireceğimize eminim.
Arkadaşlığın, partnerligin ve sayamadığım bir sürü şey için çok teşekkür ediyorum.
Seviliyorsun ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar