Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece , Gece

Django_14 Çevrimdışı
2 Ocak 2020
131
123
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece hanım uzun zamandan beri takibinde olan bir pempişti. Pazar günü mesaj yazdım, Çarşamba günü 8 saatlik Outcal program yapmak için. Çok kısa sürede cevap yazdı. Odaya tam vaktinde gelmesinden çok memnun oldum, genelde geç gelenler çoğunlukta. Çok güzel ten uyumu oldu. Gece,yi anlatmaya kelimeler yetmez. Ön sevişmesi standartların üstünde. Tekrar görüşürmüyüm, mutlaka. Teşekkürler Gece

S.. forumdan Django

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
125
101
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece hanım uzun zamandan beri takibinde olan bir pempişti. Pazar günü mesaj yazdım, Çarşamba günü 8 saatlik Outcal program yapmak için. Çok kısa sürede cevap yazdı. Odaya tam vaktinde gelmesinden çok memnun oldum, genelde geç gelenler çoğunlukta. Çok güzel ten uyumu oldu. Gece,yi anlatmaya kelimeler yetmez. Ön sevişmesi standartların üstünde. Tekrar görüşürmüyüm, mutlaka. Teşekkürler Gece

S.. forumdan Django
Paylaşım için teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

S.. forumdan Django
Referans icin teşekkür ediyorum.
Benim için de çok keyifli zamandı. Seni tanıdığıma çok memnun oldum, hersey için teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar