Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece gece @Gece ile keyifli saatler...

chtazgn Çevrimdışı
24 Eki 2021
214
275
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar dostlar 🙋🏻‍♂️
Forumda uzun zamandır görüşmek istediğim @GECE ile nihayet bir program yapmak kısmet oldu. İlk iki denemede zaman ve mekanlar çakışmayınca bizde buluşamadık haliyle. Üçüncü sorti için yurt dışı seyahatimin öncesi 1 gün erken gelip İstanbul'a programı yapmaktı niyetim. Bunu da 5 gün önceden planı yaparak çıkabilecek engelleri bertaraf ederim düşüncesiyle kendisine görüşme planımı gönderdim. Hızlı bir şekilde plana ok aldıktan sonra otel işinide hemen organize ederek @GECE 'ye geri dönüş yaparak planı kesinleştirdik. Çok rahatlamıştım ama bu sefer de 5 gün geçmek bilmedi 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️
Program günü öğle vakti uçağa atladığım gibi İstanbul'a geldim. Ufak bir alışveriş sonrası otele yerleşerek odada @GECE 'yi sabırsızlıkla beklemeye başladım. Tam saatinde kapıya bir minyon prenses geldi. Artık zamanın su gibi aktığı 6 saatlik görüşme başlamıştı. Ev sahibi olarak hazırladığım ikramlar ve şarap eşliğinde @GECE 'nin güzelliğiyle birlikte unutulmaz bir geceye giriş yaptık. Sonrası malum 🔥🔥🔥 çok iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Gecenin sonunda müthiş keyifli bir program oldu benim için. Otelden çok memnun olmasam da (hava rüzgarlı olunca bi tık gürültülüydü, program sonrası pek uyuyamadım😥) programın verdiği keyifle Sabah mutlu bir maviş olarak havalimanının yoluna koyuldum. Artık Tiran ve Karadağ'ı keyifle keşfedebilirim...
Bu güzel gece için çok teşekkür ederim @GECE cim 🥰💫💯
Yeniden görüşmek, sevişmek üzere 🙋🏻‍♂️💋🥂IMG-20230310-WA0000.jpg

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,439
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar dostlar 🙋🏻‍♂️
Forumda uzun zamandır görüşmek istediğim @GECE ile nihayet bir program yapmak kısmet oldu. İlk iki denemede zaman ve mekanlar çakışmayınca bizde buluşamadık haliyle. Üçüncü sorti için yurt dışı seyahatimin öncesi 1 gün erken gelip İstanbul'a programı yapmaktı niyetim. Bunu da 5 gün önceden planı yaparak çıkabilecek engelleri bertaraf ederim düşüncesiyle kendisine görüşme planımı gönderdim. Hızlı bir şekilde plana ok aldıktan sonra otel işinide hemen organize ederek @GECE 'ye geri dönüş yaparak planı kesinleştirdik. Çok rahatlamıştım ama bu sefer de 5 gün geçmek bilmedi 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️
Program günü öğle vakti uçağa atladığım gibi İstanbul'a geldim. Ufak bir alışveriş sonrası otele yerleşerek odada @GECE 'yi sabırsızlıkla beklemeye başladım. Tam saatinde kapıya bir minyon prenses geldi. Artık zamanın su gibi aktığı 6 saatlik görüşme başlamıştı. Ev sahibi olarak hazırladığım ikramlar ve şarap eşliğinde @GECE 'nin güzelliğiyle birlikte unutulmaz bir geceye giriş yaptık. Sonrası malum 🔥🔥🔥 çok iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Gecenin sonunda müthiş keyifli bir program oldu benim için. Otelden çok memnun olmasam da (hava rüzgarlı olunca bi tık gürültülüydü, program sonrası pek uyuyamadım😥) programın verdiği keyifle Sabah mutlu bir maviş olarak havalimanının yoluna koyuldum. Artık Tiran ve Karadağ'ı keyifle keşfedebilirim...
Yeniden görüşmek, sevişmek üzere 🙋🏻‍♂️💋🥂Ekli dosyayı görüntüle 94426
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar dostlar 🙋🏻‍♂️
Yeniden görüşmek, sevişmek üzere 🙋🏻‍♂️💋🥂Ekli dosyayı görüntüle 94426
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar