srlxyz
Normal Üye
- 4 Ocak 2020
- 43
- 49
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz yaz işim dolayısı ile yurt dışında Türkiye'ye dönmüştüm bir arkadaşım vasıtasıyla duyduğum foruma kayıt olmuştum. Birazda müzevirlik olsun diye diyebiliriz. forumdaki güncel konuşmalardan Aylin hanım hakkında hayal gücümü dahi genişletecek kadar bilgi sahibi olmuştum. Ardından Aylin hanımla irtibata geçmiştim. Ancak programlarımız karşılıklı olarak uyuşmadığı için o hafta içerisinde görüşememiştik ama ileri bir tarihte görüşme kararı almıştık.O zamanlarda kullandığım isim ve parolamı hatırlamadığım için yeni hesap açtım ve şu anda oradan yazıyorum dip not olarak.
Aylin hanımla bir görüşme planladık ve görüşmeye karar verdim bir süre geçtikten sonra.Evine girdiğim andan itibaren öyle güzel ve sevimli bir sohbetin içerisinde buldum ki kendimi gerçekten sadece tekrar sohbet etmek için bile tekrar ziyaret ederim. Gerçekten her anlamda çok tatmin edici bir geceydi teşekkürler @AylinAylin
Aylin hanımla bir görüşme planladık ve görüşmeye karar verdim bir süre geçtikten sonra.Evine girdiğim andan itibaren öyle güzel ve sevimli bir sohbetin içerisinde buldum ki kendimi gerçekten sadece tekrar sohbet etmek için bile tekrar ziyaret ederim. Gerçekten her anlamda çok tatmin edici bir geceydi teşekkürler @AylinAylin