Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geç oldu ama yazıyorum...

srlxyz

Normal Üye
4 Ocak 2020
43
49
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz yaz işim dolayısı ile yurt dışında Türkiye'ye dönmüştüm bir arkadaşım vasıtasıyla duyduğum foruma kayıt olmuştum. Birazda müzevirlik olsun diye diyebiliriz. forumdaki güncel konuşmalardan Aylin hanım hakkında hayal gücümü dahi genişletecek kadar bilgi sahibi olmuştum. Ardından Aylin hanımla irtibata geçmiştim. Ancak programlarımız karşılıklı olarak uyuşmadığı için o hafta içerisinde görüşememiştik ama ileri bir tarihte görüşme kararı almıştık.O zamanlarda kullandığım isim ve parolamı hatırlamadığım için yeni hesap açtım ve şu anda oradan yazıyorum dip not olarak.

Aylin hanımla bir görüşme planladık ve görüşmeye karar verdim bir süre geçtikten sonra.Evine girdiğim andan itibaren öyle güzel ve sevimli bir sohbetin içerisinde buldum ki kendimi gerçekten sadece tekrar sohbet etmek için bile tekrar ziyaret ederim. Gerçekten her anlamda çok tatmin edici bir geceydi teşekkürler @AylinAylin

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Görüştüğüm herkesi, hep hatırlarım normalde ama sizi hatırlayamadım... Kendinizi hatırlatırsanız çok mutlu olurum ve bu hoş yazıyı ona göre yorumlayabilirim... 😑

srlxyz

Normal Üye
4 Ocak 2020
43
49
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size kendimi nasıl hatırlatırım bilemedim. Kendimi şöyle hatırlatmaya çalışayım daha geçenlerde luda hanım referans için sizi aramıştı ve sizde yorum yazmazsan böyle olur diye beni azarlamıştınız :):)... Sizin için şehir dışındayken gelmiştim. Bu nedenle gecenin geç saatlerinde olması için konuşmuştuk. umarım yeterlidir..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Size kendimi nasıl hatırlatırım bilemedim. Kendimi şöyle hatırlatmaya çalışayım daha geçenlerde luda hanım referans için sizi aramıştı ve sizde yorum yazmazsan böyle olur diye beni azarlamıştınız :):)... Sizin için şehir dışındayken gelmiştim. Bu nedenle gecenin geç saatlerinde olması için konuşmuştuk. umarım yeterlidir..

Hop hop hop, bir duralım sevgili @GSRL2019 (Sen o'sun hatırladım. :) ) Seni azarlamadım, aşk olsun ya, şaka da olsa valla üzüldüm bu cümleye. Dedim ki : Bana her zaman ulaşılamayabilir, eğer forumda bir referans yazın olursa, onu referans gösterirsin görüşmek istediğin kişiye. Hanımefendi bana bir iki kez de yazıp cevap alamadığı için öyle demiştim hatta bunun üzerine de esprileşmiştik...

Geç saatte ve şehir dışından geldiğini hatırlıyorum bay uzun boylu, iyi kaynatmıştık bu arada.🙈🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.

Eğer eski kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorsanız, üye olurken kullandığınız e-mail adresini hatırlıyor iseniz yönetim yardımcı olmaya çalışır.

Sevgili @Asi Prens, kullanıcımıza desteğin için teşekkürler.🙏😘😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Geçtiğimiz yaz işim dolayısı ile yurt dışında Türkiye'ye dönmüştüm bir arkadaşım vasıtasıyla duyduğum foruma kayıt olmuştum. Birazda müzevirlik olsun diye diyebiliriz. forumdaki güncel konuşmalardan Aylin hanım hakkında hayal gücümü dahi genişletecek kadar bilgi sahibi olmuştum. Ardından Aylin hanımla irtibata geçmiştim. Ancak programlarımız karşılıklı olarak uyuşmadığı için o hafta içerisinde görüşememiştik ama ileri bir tarihte görüşme kararı almıştık.O zamanlarda kullandığım isim ve parolamı hatırlamadığım için yeni hesap açtım ve şu anda oradan yazıyorum dip not olarak.

Aylin hanımla bir görüşme planladık ve görüşmeye karar verdim bir süre geçtikten sonra.Evine girdiğim andan itibaren öyle güzel ve sevimli bir sohbetin içerisinde buldum ki kendimi gerçekten sadece tekrar sohbet etmek için bile tekrar ziyaret ederim. Gerçekten her anlamda çok tatmin edici bir geceydi teşekkürler @AylinAylin

Sevgili @srlxyz,

Kurbanlarımı önce sohbetle uyuşturuyor, sonra da yatakta canlarını alıyorum.🤣🤣🤣 Şaka şaka, minnoş bünyem öyle şeyleri sevmez ama tabii ki iki lafin belini kırmadan, kaynaşmadan da sevişilmez. Keyifli bir akşam geçirmene vesile olabildiysem ne mutlu bana.

Yeni hesabını güle güle kullanmanı dilerken, hoş yorumların için de teşekkür ederim. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...🙏😊

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler...😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar