Teddie Black
Normal Üye
- 30 Eyl 2021
- 44
- 52
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
benim planlarım genelde tutmaz. daha önce çeşitli konularda planlar sorulduğunda bir şeyler anlatmıştım ama hiçbiri tutmadı tabi.
ama bu sefer oldu, hem de tıkır tıkır işledi.
açıkçası ben çok çekiniyordum ilk iletişimi kurmaktan. yanlış anlama olur, heves kursakta kalır diye. ama her şey yağ gibi aktı gitti. geç vakit olması, benim yorgunluktan pek bir işe yaramamam vs. hiçbir şey etkilemedi onun pozitif iletişimini.
her şey ama her şey çok güzeldi.
çok iyi bir insanla tanışmış oldum o da kocaman bir kar kaldı yanıma.
özel anlardan nasıl bahsedeceğimi pek bilemedim şimdi. daha önce yazılanlara katılıyorum.
vücudu, özellikle bacakları ve poposu çok güzel. onu tekrar yazmakta fayda var zaten gerekli yerler çeşitli işaretler ve tabelalarla belirlenmiş
netice itibariyle her şey için tekrar teşekkürle Kaylacım.
ama bu sefer oldu, hem de tıkır tıkır işledi.
açıkçası ben çok çekiniyordum ilk iletişimi kurmaktan. yanlış anlama olur, heves kursakta kalır diye. ama her şey yağ gibi aktı gitti. geç vakit olması, benim yorgunluktan pek bir işe yaramamam vs. hiçbir şey etkilemedi onun pozitif iletişimini.
her şey ama her şey çok güzeldi.
çok iyi bir insanla tanışmış oldum o da kocaman bir kar kaldı yanıma.
özel anlardan nasıl bahsedeceğimi pek bilemedim şimdi. daha önce yazılanlara katılıyorum.
vücudu, özellikle bacakları ve poposu çok güzel. onu tekrar yazmakta fayda var zaten gerekli yerler çeşitli işaretler ve tabelalarla belirlenmiş
netice itibariyle her şey için tekrar teşekkürle Kaylacım.