Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geç kalmış bir referans

30 Nis 2022
5
16
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Bir kaç ay önce Aylin hanımla bir görüşmemiz oldu ama nasıl bir görüşme kendisi gercekten referanslarda anlatıldıgı gibi yatakda bir erkeğini nasıl mutlu edeceğini bilen bir kadın o bir dişi kaplan.
Daha önceki referanslarını göz önünde bulundurak bende bir talepte bulundum kendisi ile 2 defa planlama yaptık fakat ufak tefek olumsuzluklardan kaynaklı bir türlü görüşme fırsatımız olmamıştı sonrasında bu mahcubiyetlerin üzerine bir randevu sağladık ve o mahcubiyetlerin telafisi muhteşem oldu 4 saatlik bir plan yaptık fakat evden ayrıldıgımda 6 saat olduğunu farkettim kendisine bu jesti için ayrıca teşekkür ederim yatakta gercekten sizi mutlu etmeden bırakmayan nadide insanlardan birisidir.
En son içerde muhabbet ettiğimizi biliyorum bir anda yatak odasına nasıl gectiğimizi hala anlayamadım rüya gibiydi 😋
Ulaşım konusunda gayet basit bir konumda falat arac ile gidecek arkadaşlar park konusunda sorun yasaya bilirsiniz ben bir kac sokak asağıya bıraktım.
Cok fazla detay vermek istemiyorum.
Spoiler almayın bence dogrudan yaşayın.

Kendisi ile mutlaka tekrar görüşeceğim iş gereği buralarda olmadığım için gec bir referans oldu bu konuda kusura bakma Aylincim hersey için teşekkür ederim sevgilerle…

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

29 Tem 2023
175
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Bir kaç ay önce Aylin hanımla bir görüşmemiz oldu ama nasıl bir görüşme kendisi gercekten referanslarda anlatıldıgı gibi yatakda bir erkeğini nasıl mutlu edeceğini bilen bir kadın o bir dişi kaplan.
Daha önceki referanslarını göz önünde bulundurak bende bir talepte bulundum kendisi ile 2 defa planlama yaptık fakat ufak tefek olumsuzluklardan kaynaklı bir türlü görüşme fırsatımız olmamıştı sonrasında bu mahcubiyetlerin üzerine bir randevu sağladık ve o mahcubiyetlerin telafisi muhteşem oldu 4 saatlik bir plan yaptık fakat evden ayrıldıgımda 6 saat olduğunu farkettim kendisine bu jesti için ayrıca teşekkür ederim yatakta gercekten sizi mutlu etmeden bırakmayan nadide insanlardan birisidir.
En son içerde muhabbet ettiğimizi biliyorum bir anda yatak odasına nasıl gectiğimizi hala anlayamadım rüya gibiydi 😋
Ulaşım konusunda gayet basit bir konumda falat arac ile gidecek arkadaşlar park konusunda sorun yasaya bilirsiniz ben bir kac sokak asağıya bıraktım.

Kendisi ile mutlaka tekrar görüşeceğim iş gereği buralarda olmadığım için gec bir referans oldu bu konuda kusura bakma Aylincim hersey için teşekkür ederim sevgilerle…
Güzel paylaşım için tesekkürler...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,717
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,

Aylin hn görüşme alıyor mu ? Bilgisi olan var mı?

8çelik

Normal Üye
30 May 2023
5
2
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler

svrbbr

Normal Üye
25 Eki 2019
6
13
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisine ulaşamıyorum 🥲 Aylin bunu okuyorsan lütfen dönüş yap bana. Ben ufuk. Sivribiber Ufuk

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar