Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gec Kalinmis Bir Ruya

DamatFerit Çevrimdışı

DamatFerit

Normal Üye
5 Şub 2014
39
148
35
Eylul Hanimi internet uzerinden ilk gordugum zamanin ustunden 5-6 sene gecmistir. Kendisiyle bir kac kez bulusmaya calistiysamda hep bir aksilik bu konuya engel olmustu. Nihayet forum ve @EBRUSCRT hanim sayesinde kendileri ile gorusme firsatini yakaldim. Entelektüel kisiligiyle ulkemizde cok da rastlanmayacak derecede bilgili ve guzel bir kadin kendisi. Sohbetimiz icerisinde kisa surede anlasip kaynasabildik. Zannediyorum bir kadeh sarabin da bunda etkisi bulunmakta. Gerek yuz, yerek vucut gerekse bilgisel guzelligiyle kendisine bagliyor.

2 saatlik gorusmemizde ben umduklarimi buldum. Umarim kendisi de benden memnun kalmistir. Yeni suprizlerini gormek ve "daha iyi bir fikir" de tekrar bulusmayi dort gozle beklemekteyim.

Hersey icin cok tesekkurler:love:

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim.. keyifli zaman için konuşabilmek sevişebilmek önemli 😂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,649
8,789
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eylul Hanimi internet uzerinden ilk gordugum zamanin ustunden 5-6 sene gecmistir. Kendisiyle bir kac kez bulusmaya calistiysamda hep bir aksilik bu konuya engel olmustu. Nihayet forum ve @EBRUSCRT hanim sayesinde kendileri ile gorusme firsatini yakaldim. Entelektüel kisiligiyle ulkemizde cok da rastlanmayacak derecede bilgili ve guzel bir kadin kendisi. Sohbetimiz icerisinde kisa surede anlasip kaynasabildik. Zannediyorum bir kadeh sarabin da bunda etkisi bulunmakta. Gerek yuz, yerek vucut gerekse bilgisel guzelligiyle kendisine bagliyor.

2 saatlik gorusmemizde ben umduklarimi buldum. Umarim kendisi de benden memnun kalmistir. Yeni suprizlerini gormek ve "daha iyi bir fikir" de tekrar bulusmayi dort gozle beklemekteyim.

Hersey icin cok tesekkurler:love:

💋🔥Keyfiniz daim olsun

Timartin Çevrimdışı
12 Tem 2020
47
36
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
lucky man who can be 2 hours with Eylul,she is the best(and)😘

Serdar Akar Çevrimdışı
1 Ağu 2020
38
25
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
WhatsApp tan mesaj atmışim kendisine okuyor görüyor ama yanıt vermek zahmetinde bile bulunmuyor. Olumlu yada olumsuz.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
WhatsApp tan mesaj atmışim kendisine okuyor görüyor ama yanıt vermek zahmetinde bile bulunmuyor. Olumlu yada olumsuz.
Geç saatte okuduysam medeni halinizi bilemedigim için cevap vermiyorum rahatsız etme hakkım yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar