Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maaşallah herkese geç kalmışsınız ama hedefleri 12 den vurmuşsunuzÇılgın bediş.. Hossohbet.. Samimi.. Misafirperver.. Sıcak.. Canayakın.. Fedakar kişilik.. Entelektüel birikim.. Güzel yüzlü güzel gülüşlü.. Sevişmeyi seven.. Parçala Behçet abinin dişi versiyonu..
Çılgın bediş.. Hossohbet.. Samimi.. Misafirperver.. Sıcak.. Canayakın.. Fedakar kişilik.. Entelektüel birikim.. Güzel yüzlü güzel gülüşlü.. Sevişmeyi seven.. Parçala Behçet abinin dişi versiyonu..
Maaşallah herkese geç kalmışsınız ama hedefleri 12 den vurmuşsunuz
Sevişmenize sağlık
Schindler'in listesi gibi mübarek.Valla baya görüşme yaptığını biliyordum da listesi fenaymış.
Aynen o kişiyim Sevgili Aylin Kapıdan girince çok güzel samimi ve sıcak bir şekilde karşılamıştın ve ben acaba yanlış evemi girdim yada eskort görüşmesi için değil de kırk yıllık samimi bir arkadaşımla mı karşılaştım diye şaşırmıştım.Şapkayı gelince alırım sorun değilEnKim olduğunu tahmin edeyim : Yurt dışı, sağlıklı beslenme ve biraz da siyaset konuşmuştuk, gerçi başka şeyler de konuşmuştuk ama saydıklarım temel olanlardı. Bira içmiştik, hatta biramız bitmişti de sen çıkıp almıştın. Sonrasında birkaç kez yazdın ama denk gelemedik. Doğru mu tahmin ediyorum acaba sevgili @Biroll ?
Ha bir de deri şapka... Henüz aklıma geldi ama eğer tahmin ettiğim kişiysen, bilgin olsun, bende unutmuşsun.
Harika yorumların için teşekkür eder ( kısa ama cidden öz, ne mutlu bana ki hoş izler bırakmışım ) , en kısa sürede tekrar denk gelebilmek dileğiyle derim.
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Sevgiler...
Hep senin ve senin gibi güzel bayanların misafirperverliği yüzündenValla baya görüşme yaptığını biliyordum da listesi fenaymış.
Schindler'in listesi gibi mübarek.
Beyefendi forumun altından girmiş üstünden çikmis
Aynen o kişiyim Sevgili Aylin Kapıdan girince çok güzel samimi ve sıcak bir şekilde karşılamıştın ve ben acaba yanlış evemi girdim yada eskort görüşmesi için değil de kırk yıllık samimi bir arkadaşımla mı karşılaştım diye şaşırmıştım.Şapkayı gelince alırım sorun değilEn
uygun vakitte tekrar kavuşma dileği ile sağlık ve huzurla kal
Hep senin ve senin gibi güzel bayanların misafirperverliği yüzünden
Forum sana yaramış, sevindim tatlı adam.
Ahh utandırdım mı sevgili @Biroll ?
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler. Keyfinize sağlık.
Sevgili @AylinAylin dikkatini çekebilmiş olmak sevindirici. Bunu bir iltifat olarak alıyorum. Bu nezaketi yüz yüze de gösterebilme fırsatımın olması dileğiyle...Forumda nezaketiniyle dikkatimi çeken size de teşekkürler efenim.
Sevgili @AylinAylin dikkatini çekebilmiş olmak sevindirici. Bunu bir iltifat olarak alıyorum. Bu nezaketi yüz yüze de gösterebilme fırsatımın olması dileğiyle...
Paylaşım için tesekkürler.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!