Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geç kalan referans Aylin

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çılgın bediş.. Hossohbet.. Samimi.. Misafirperver.. Sıcak.. Canayakın.. Fedakar kişilik.. Entelektüel birikim.. Güzel yüzlü güzel gülüşlü.. Sevişmeyi seven.. Parçala Behçet abinin dişi versiyonu..
Maaşallah herkese geç kalmışsınız ama hedefleri 12 den vurmuşsunuz 😁
Sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Çılgın bediş.. Hossohbet.. Samimi.. Misafirperver.. Sıcak.. Canayakın.. Fedakar kişilik.. Entelektüel birikim.. Güzel yüzlü güzel gülüşlü.. Sevişmeyi seven.. Parçala Behçet abinin dişi versiyonu..

Kim olduğunu tahmin edeyim : Yurt dışı, sağlıklı beslenme ve biraz da siyaset konuşmuştuk, gerçi başka şeyler de konuşmuştuk ama saydıklarım temel olanlardı. Bira içmiştik, hatta biramız bitmişti de sen çıkıp almıştın. Sonrasında birkaç kez yazdın ama denk gelemedik. Doğru mu tahmin ediyorum acaba sevgili @Biroll ?

Ha bir de deri şapka... Henüz aklıma geldi ama eğer tahmin ettiğim kişiysen, bilgin olsun, bende unutmuşsun.

Harika yorumların için teşekkür eder ( kısa ama cidden öz, ne mutlu bana ki hoş izler bırakmışım 😍 ) , en kısa sürede tekrar denk gelebilmek dileğiyle derim. 😍🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... 😘

Son düzenleme:
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
2 tarafıda tebrik ederim

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
127
263
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kim olduğunu tahmin edeyim : Yurt dışı, sağlıklı beslenme ve biraz da siyaset konuşmuştuk, gerçi başka şeyler de konuşmuştuk ama saydıklarım temel olanlardı. Bira içmiştik, hatta biramız bitmişti de sen çıkıp almıştın. Sonrasında birkaç kez yazdın ama denk gelemedik. Doğru mu tahmin ediyorum acaba sevgili @Biroll ?

Ha bir de deri şapka... Henüz aklıma geldi ama eğer tahmin ettiğim kişiysen, bilgin olsun, bende unutmuşsun.

Harika yorumların için teşekkür eder ( kısa ama cidden öz, ne mutlu bana ki hoş izler bırakmışım 😍 ) , en kısa sürede tekrar denk gelebilmek dileğiyle derim. 😍🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... 😘
Aynen o kişiyim Sevgili Aylin:) Kapıdan girince çok güzel samimi ve sıcak bir şekilde karşılamıştın ve ben acaba yanlış evemi girdim yada eskort görüşmesi için değil de kırk yıllık samimi bir arkadaşımla mı karşılaştım diye şaşırmıştım.Şapkayı gelince alırım sorun değil:)En
uygun vakitte tekrar kavuşma dileği ile sağlık ve huzurla kal

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Aynen o kişiyim Sevgili Aylin:) Kapıdan girince çok güzel samimi ve sıcak bir şekilde karşılamıştın ve ben acaba yanlış evemi girdim yada eskort görüşmesi için değil de kırk yıllık samimi bir arkadaşımla mı karşılaştım diye şaşırmıştım.Şapkayı gelince alırım sorun değil:)En
uygun vakitte tekrar kavuşma dileği ile sağlık ve huzurla kal

Ne mutlu bana, ne güzel izler bırakmışım.❤
Şapkanı sakladım, zamanlamayı tuttturamadık ama elbet bir gün yine kesişir vakitlerimiz güzel insan. 😘😘

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
313
442
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler. Keyfinize sağlık.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için tesekkürler.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
[QUOTE="Biroll, post: 1246103, member: Parçala Behçet abinin dişi versiyonu..
[/QUOTE]
Oldukça tehlikeli anlaşılan 😈

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanısmak nasip olursa bir gün, üzerine konusuruz Aylin hanım :) mevzusu derin :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar