populous
Normal Üye
- 23 Tem 2021
- 21
- 84
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet arkadaşlar, ikinci referansım da Serel için gelsin. Biraz geç oldu ama güç olmaz umarım. Güzeller güzeli Serel'in benim referansıma ihtiyacı olmasa da ben onunla yaşadığım bu güzel deneyimi kelimelere dökmesem olmazdı. Hem de tipik bir boğa burcu kadınınına söz vermişken üzerime şimşekleri çekmek istemem doğrusu. Serel bahsettiğim gibi bir boğa kadını ve prensipleri olan, bunlardan pek taviz vermeyen bir hanım. Kontrol etmeyi doğal olarak seviyor. Boğa kadınını bilmeyen arkadaşlara tavsiyem gitmeden ufak da olsa araştırsınlar. Aynı zamanda o bir hayvansever. Hemde aktivist derecesinde diyebileceğim kadar bir hayvansever. Evinde kediler ve bir köpeği var. Hepsi de çok çok şekerler. Ben hayatımda ilk defa kedi ve köpeğin bu kadar uyumlu olduğunu gördüm ve şaşırdım açıkcası. Müdür'e ise ayrı bir parantez açmazsam olmaz diye düşünüyorum. Benim gibi çocukluğu kedilerle geçen biri için bile ben müdür kadar tatlı ve sevecen bir kedi daha görmedim diyebilirim.
Serel ile 2 saatlik bir görüşme planlamamıza rağmen hem benim özel bir durumum, hem de sohbetin güzelliğinden 3 saati aşkın zaman geçirdik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Serel ise bunu sorun dahi etmedi. Onunla her konudan konuşabilirsiniz. Çok kültürlü ve kendini yetiştirmiş bir kadın. Benim gibi herkesle sohbet edemeyen birini bile konuşturabildiğini belirtmek isterim. Yatak odası detaylarına yine girmeyeceğim. Ama onun yerine Serel'in gerçekten fotoğraflardaki gibi boylu poslu çok alımlı bir hanım olduğunu belirtmem gerekir. Yani insanın aklını başından alacak bir güzellik bu ve buralarda çok uzun süre olmayabilir o yüzden bu güzelliği dünya gözüyle görüp kaçırmak istemeyen arkadaşlara ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim. Umarım referansım Serel ile tanışmak isteye forumdaşlara faydalı olur.
Serel ile 2 saatlik bir görüşme planlamamıza rağmen hem benim özel bir durumum, hem de sohbetin güzelliğinden 3 saati aşkın zaman geçirdik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Serel ise bunu sorun dahi etmedi. Onunla her konudan konuşabilirsiniz. Çok kültürlü ve kendini yetiştirmiş bir kadın. Benim gibi herkesle sohbet edemeyen birini bile konuşturabildiğini belirtmek isterim. Yatak odası detaylarına yine girmeyeceğim. Ama onun yerine Serel'in gerçekten fotoğraflardaki gibi boylu poslu çok alımlı bir hanım olduğunu belirtmem gerekir. Yani insanın aklını başından alacak bir güzellik bu ve buralarda çok uzun süre olmayabilir o yüzden bu güzelliği dünya gözüyle görüp kaçırmak istemeyen arkadaşlara ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim. Umarım referansım Serel ile tanışmak isteye forumdaşlara faydalı olur.