Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geç gelen referans...

populous Çevrimdışı

populous

Normal Üye
23 Tem 2021
21
84
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet arkadaşlar, ikinci referansım da Serel için gelsin. Biraz geç oldu ama güç olmaz umarım. Güzeller güzeli Serel'in benim referansıma ihtiyacı olmasa da ben onunla yaşadığım bu güzel deneyimi kelimelere dökmesem olmazdı. Hem de tipik bir boğa burcu kadınınına söz vermişken üzerime şimşekleri çekmek istemem doğrusu. 😎Serel bahsettiğim gibi bir boğa kadını ve prensipleri olan, bunlardan pek taviz vermeyen bir hanım. Kontrol etmeyi doğal olarak seviyor. Boğa kadınını bilmeyen arkadaşlara tavsiyem gitmeden ufak da olsa araştırsınlar. Aynı zamanda o bir hayvansever. Hemde aktivist derecesinde diyebileceğim kadar bir hayvansever. Evinde kediler ve bir köpeği var. Hepsi de çok çok şekerler. 😇Ben hayatımda ilk defa kedi ve köpeğin bu kadar uyumlu olduğunu gördüm ve şaşırdım açıkcası. Müdür'e ise ayrı bir parantez açmazsam olmaz diye düşünüyorum. Benim gibi çocukluğu kedilerle geçen biri için bile ben müdür kadar tatlı ve sevecen bir kedi daha görmedim diyebilirim.
Serel ile 2 saatlik bir görüşme planlamamıza rağmen hem benim özel bir durumum, hem de sohbetin güzelliğinden 3 saati aşkın zaman geçirdik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Serel ise bunu sorun dahi etmedi. Onunla her konudan konuşabilirsiniz. Çok kültürlü ve kendini yetiştirmiş bir kadın. Benim gibi herkesle sohbet edemeyen birini bile konuşturabildiğini belirtmek isterim. Yatak odası detaylarına yine girmeyeceğim. Ama onun yerine Serel'in gerçekten fotoğraflardaki gibi boylu poslu çok alımlı bir hanım olduğunu belirtmem gerekir. 🥰Yani insanın aklını başından alacak bir güzellik bu ve buralarda çok uzun süre olmayabilir o yüzden bu güzelliği dünya gözüyle görüp kaçırmak istemeyen arkadaşlara ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim. Umarım referansım Serel ile tanışmak isteye forumdaşlara faydalı olur.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
89
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Subliminal mesaj alındır. değerlendirilecek.:)
Paylaşım için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

populous Çevrimdışı

populous

Normal Üye
23 Tem 2021
21
84
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum 🦚
25 dakika zamanımızı aşmıştık yanlış hatırlamıyorsam onda da zaten suistimal edilmediği için sorun görmedim 🥰
Tekrar buluşmak dileğiyle hayatta bütün güzellikler seni bulsun 🥰🥰🥰🥰
Rica ederim, bir insanda iç güzelliği nasıl dışa yansır en güzel örneklerindensin. Hayvanseverliğin ise ayrı takdire şayan. Umarım tüm dileklerin senin de gerçekleşir, görüşmek dileğiyle. 🥰🥰🥰🥰

kontigaranti

Normal Üye
12 Eki 2017
24
9
Cinsiyetiniz nedir?
Evet arkadaşlar, ikinci referansım da Serel için gelsin. Biraz geç oldu ama güç olmaz umarım. Güzeller güzeli Serel'in benim referansıma ihtiyacı olmasa da ben onunla yaşadığım bu güzel deneyimi kelimelere dökmesem olmazdı. Hem de tipik bir boğa burcu kadınınına söz vermişken üzerime şimşekleri çekmek istemem doğrusu. 😎Serel bahsettiğim gibi bir boğa kadını ve prensipleri olan, bunlardan pek taviz vermeyen bir hanım. Kontrol etmeyi doğal olarak seviyor. Boğa kadınını bilmeyen arkadaşlara tavsiyem gitmeden ufak da olsa araştırsınlar. Aynı zamanda o bir hayvansever. Hemde aktivist derecesinde diyebileceğim kadar bir hayvansever. Evinde kediler ve bir köpeği var. Hepsi de çok çok şekerler. 😇Ben hayatımda ilk defa kedi ve köpeğin bu kadar uyumlu olduğunu gördüm ve şaşırdım açıkcası. Müdür'e ise ayrı bir parantez açmazsam olmaz diye düşünüyorum. Benim gibi çocukluğu kedilerle geçen biri için bile ben müdür kadar tatlı ve sevecen bir kedi daha görmedim diyebilirim.
Serel ile 2 saatlik bir görüşme planlamamıza rağmen hem benim özel bir durumum, hem de sohbetin güzelliğinden 3 saati aşkın zaman geçirdik ve ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Serel ise bunu sorun dahi etmedi. Onunla her konudan konuşabilirsiniz. Çok kültürlü ve kendini yetiştirmiş bir kadın. Benim gibi herkesle sohbet edemeyen birini bile konuşturabildiğini belirtmek isterim. Yatak odası detaylarına yine girmeyeceğim. Ama onun yerine Serel'in gerçekten fotoğraflardaki gibi boylu poslu çok alımlı bir hanım olduğunu belirtmem gerekir. 🥰Yani insanın aklını başından alacak bir güzellik bu ve buralarda çok uzun süre olmayabilir o yüzden bu güzelliği dünya gözüyle görüp kaçırmak istemeyen arkadaşlara ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim. Umarım referansım Serel ile tanışmak isteye forumdaşlara faydalı olur.
Detaylı paşlaşım ve deneyim için teşekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
970
699
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sewişmenize saglik

KaanJr

Normal Üye
23 Eyl 2021
18
8
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geç olsun güç olmasın, teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar