- 31 Ağu 2021
- 87
- 188
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yaklaşık 20 gün önce dünya tatlısı ve güzellik abidesi bir hanımefendi olan @GECE hanım ile adı gibi gecelik bir
görüşme gerçekleştirdim. Kendisi odaya geldiğindeki hayal ettiğimden çok daha güzel bir kadın ile karşılaştım.
Resmen nutkum tutuldu. İlk tanışmalarda içine kapanık, diyalog kurmakta zorlanan bir yapım var. Sonradan açılabiliyorum.
Ancak kendisi mükemmel enerjisi ile beni benden aldı.Her konuda sohbet edebilen, moral motivasyon konusunda zihinsel olarak sizi Nirvana'ya ulaştıran tam bir sevgili EDA'sında (adı gibi ) mükemmel ötesi bir hanımefendi. Artık ben ben değildim.
Özel konular ile ilgili detaya girmeyi şahsım adına çok anlamlı bulmuyorum.
Ancak kısaca şöyle diyebilirim. Bulutların üzerine çıkmak istiyorsanız uçağa ihtiyacınız yok. @GECE sizi zaten çıkarıyor.
(Ben sanırım bulutların da ötesine Mars'a gittim. Dönmem biraz zaman aldı ).
Kendisi ile her zaman görüşmek isteyeceğim, kaybedilmemesi gereken biri.
Bana karşı göstermiş olduğu sabır için ayrıca teşekkür ederim.
Hatırlanmak dileği ile
Şarap eskidikçe güzel,
Gün yenilendikçe,
Tatlı yenince güzel,
Ve hayat…
Hayat seni tanıyınca güzel.♥
görüşme gerçekleştirdim. Kendisi odaya geldiğindeki hayal ettiğimden çok daha güzel bir kadın ile karşılaştım.
Resmen nutkum tutuldu. İlk tanışmalarda içine kapanık, diyalog kurmakta zorlanan bir yapım var. Sonradan açılabiliyorum.
Ancak kendisi mükemmel enerjisi ile beni benden aldı.Her konuda sohbet edebilen, moral motivasyon konusunda zihinsel olarak sizi Nirvana'ya ulaştıran tam bir sevgili EDA'sında (adı gibi ) mükemmel ötesi bir hanımefendi. Artık ben ben değildim.
Özel konular ile ilgili detaya girmeyi şahsım adına çok anlamlı bulmuyorum.
Ancak kısaca şöyle diyebilirim. Bulutların üzerine çıkmak istiyorsanız uçağa ihtiyacınız yok. @GECE sizi zaten çıkarıyor.
(Ben sanırım bulutların da ötesine Mars'a gittim. Dönmem biraz zaman aldı ).
Kendisi ile her zaman görüşmek isteyeceğim, kaybedilmemesi gereken biri.
Bana karşı göstermiş olduğu sabır için ayrıca teşekkür ederim.
Hatırlanmak dileği ile
Şarap eskidikçe güzel,
Gün yenilendikçe,
Tatlı yenince güzel,
Ve hayat…
Hayat seni tanıyınca güzel.♥