Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet benim ki a level bir görüşme içerdiği için bir ilkti @Gamze hanıma ben bir teklif ile gittim oda kabul etti kendi açıklasa daha doğru olur belki başkaları ile de yaşamak ister hemSizin ilkleriniz anlaşılır, ki zaten ifade etmişsiniz az cok. Ama Gamze hanımın sizinle yasadigi ilkleri de merak eder belki arkadaşlar
Ben teşekkür ederim tatlım seni tanımak güzeldi hediyen içinde teşekkür ederim Bu zamana kadar yapmadıgım ilk de merak konusu uyandırmış tatlım @boy17 tekrar görüşmek üzere sevgilerKıda bşr zaman önce gsmze hanım ile görüştük öpüşmesi gerçekten anlatıldığı gibi çok hoştu ksrşılıklı olarak görüşşmede ikimizde bazı ilklerimizi yaşafık bans yaşattıkları için @Gamze hanıma çok teşekkür ediyorum
Süpriz cnmSizin ilkleriniz anlaşılır, ki zaten ifade etmişsiniz az cok. Ama Gamze hanımın sizinle yasadigi ilkleri de merak eder belki arkadaşlar
Evet ilkler özeldir Süpriz cnm malesefİlkler hep merak edilir. @Gamze hanim merakımızı giderir umarim.
Sen merak etmiyorsun yani sırf arkadaşlar merak ediyor diye bizler adına soruyorsun dimiSizin ilkleriniz anlaşılır, ki zaten ifade etmişsiniz az cok. Ama Gamze hanımın sizinle yasadigi ilkleri de merak eder belki arkadaşlar
Tşk cnm benim sende benim için öylesinİşe yaramış Gamze eşsizdir onunla mutsuz olmama gibi bir şansın yok.
Sen merak etmiyorsun yani sırf arkadaşlar merak ediyor diye bizler adına soruyorsun dimi
Bende seni özledim yarım kalan çok .......var daha en kısa zamanda hasret giderelim artık cnm ya uzun zaman olduGamze hep söylerim çok tatlı bir kadin
Demek ki öyle daha özel istekleri de kırmıyor dur ben bı randevu şeedim bari de zaten özledim hem muhabbet ederiz hem özel isteklerimizi şeederiz konuşuruz Şaka bir yana sevgiler Gamze hn. en kısa zamanda randevu koparıp buluşmak dileği ile
Bende seni özledim yarım kalan çok .......var daha en kısa zamanda hasret giderelim artık cnm ya uzun zaman oldu
Sen ararsın da ben müsait olmazmıyım tatlımYakın yakın tekrar alo diyeceğim görüşeceğiz müsait olursaniz gamze hn
Ben teşekkür ederim cnm karantina günlerinden sonra bekliyorum tatlımBu güzel ve kısa paylaşım için her iki tarafa da teşekkür ederiz
Aynen cnm seviyorum ne yapayımGamze hanım süprizlerle dolu
Saol cnm benim seninle görüşmelere son verip karantinalı günlere başlamıştık karantina bitip görüşmelere başladıgımda ilk seninle göŕüşmek isterim cnm@Gamze ile yaşanılan her şey güzeldir. Corona bitsin yanındayım
Sözümü aldım yaşasın başladığın gün kapındayım sayende corona bana işlemiyor @GamzeSaol cnm benim seninle görüşmelere son verip karantinalı günlere başlamıştık karantina bitip görüşmelere başladıgımda ilk seninle göŕüşmek isterim cnm
Biz corqnayı yeneriz bize vız gelir coronaSözümü aldım yaşasın başladığın gün kapındayım sayende corona bana işlemiyor @Gamze
HerhaldeBiz corqnayı yeneriz bize vız gelir corona
Anal oluyor tabi kiİlkler hep merak edilir. @Gamze hanim merakımızı giderir umarim.
Anal oluyor tabi ki
Evet sen istersin de ben yapmazmıyım tekrar gorusmemizin vakti gelmiş desene cnmgamze hanımla ilk olarak 2017 yılında görüştük ( ozmanki adı yağmur hanımdı ) görüşmeye gittiğimde tedirgindim çünkü ilk defa tanımadığım birinin evine gidicektim gitmeden önce fotoğraflarından beğendiğim bir kıyafeti giymesini rica ettim gittiğimde dediğim kıyafetle karşıladı beni misafir perver bir kişiliği var önce oturduk sohbet ettik beni sakinleştirdi sonrasında da çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik istediğim herşeyi yaptı
Evet sen istersin de ben yapmazmıyım tekrar gorusmemizin vakti gelmiş desene cnm
Gelmis karantinadan sonra cnmmBizim gelmemiş mı?
Ooooo O zaman desene ....Gelmis karantinadan sonra cnmm
Malesef cnn beklemedeyizOoooo O zaman desene ....
Bekleme al beni koynuna sar beni kollarına yapış dudaklarıma öpeyim duya duya o güzelim memişleriniMalesef cnn beklemedeyiz
B
Bekleme al beni koynuna sar beni kollarına yapış dudaklarıma öpeyim duya duya o güzelim memişlerini
Şimdi yazdım besteledim ..
Begendim süper olmuşŞimdi yazdım besteledim ..
Buda alıntı
Bu gecenin hatırına geliver koynuma sana yapacaklarım var
Aynen cnm unutulmazİlker özeldir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!