Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme gamze ile karşılıklı "ilkler"

boy17 Çevrimdışı
31 Mar 2016
193
107
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
QUOTE="andac, post: 992005, member: 48084"]Sizin ilkleriniz anlaşılır, ki zaten ifade etmişsiniz az cok. Ama Gamze hanımın sizinle yasadigi ilkleri de merak eder belki arkadaşlar :)[/QUOTE]
Sizin ilkleriniz anlaşılır, ki zaten ifade etmişsiniz az cok. Ama Gamze hanımın sizinle yasadigi ilkleri de merak eder belki arkadaşlar :)
Evet benim ki a level bir görüşme içerdiği için bir ilkti @Gamze hanıma ben bir teklif ile gittim oda kabul etti kendi açıklasa daha doğru olur belki başkaları ile de yaşamak ister hem

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kıda bşr zaman önce gsmze hanım ile görüştük öpüşmesi gerçekten anlatıldığı gibi çok hoştu ksrşılıklı olarak görüşşmede ikimizde bazı ilklerimizi yaşafık bans yaşattıkları için @Gamze hanıma çok teşekkür ediyorum
Ben teşekkür ederim tatlım seni tanımak güzeldi 😘 hediyen içinde teşekkür ederim ☺️☺️ Bu zamana kadar yapmadıgım ilk de merak konusu uyandırmış tatlım @boy17 tekrar görüşmek üzere sevgiler 😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşe yaramış :) Gamze eşsizdir onunla mutsuz olmama gibi bir şansın yok.

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
157
170
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gamze hep söylerim çok tatlı bir kadin
Demek ki öyle daha özel istekleri de kırmıyor dur ben bı randevu şeedim bari de zaten özledim hem muhabbet ederiz hem özel isteklerimizi şeederiz konuşuruz 😂😂🌹❤️😈😈 Şaka bir yana sevgiler Gamze hn. en kısa zamanda randevu koparıp buluşmak dileği ile

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gamze hep söylerim çok tatlı bir kadin
Demek ki öyle daha özel istekleri de kırmıyor dur ben bı randevu şeedim bari de zaten özledim hem muhabbet ederiz hem özel isteklerimizi şeederiz konuşuruz 😂😂🌹❤️😈😈 Şaka bir yana sevgiler Gamze hn. en kısa zamanda randevu koparıp buluşmak dileği ile
Bende seni özledim yarım kalan çok .......var daha en kısa zamanda hasret giderelim artık cnm ya uzun zaman oldu 😘😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Gamze ile yaşanılan her şey güzeldir. Corona bitsin yanındayım😍
Saol cnm benim 😘😘seninle görüşmelere son verip karantinalı günlere başlamıştık 😘😘😘karantina bitip görüşmelere başladıgımda ilk seninle göŕüşmek isterim cnm 😘😘😘

22 Ocak 2018
163
94
gamze hanımla ilk olarak 2017 yılında görüştük ( ozmanki adı yağmur hanımdı ) görüşmeye gittiğimde tedirgindim çünkü ilk defa tanımadığım birinin evine gidicektim gitmeden önce fotoğraflarından beğendiğim bir kıyafeti giymesini rica ettim gittiğimde dediğim kıyafetle karşıladı beni misafir perver bir kişiliği var önce oturduk sohbet ettik beni sakinleştirdi sonrasında da çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik istediğim herşeyi yaptı :D

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
gamze hanımla ilk olarak 2017 yılında görüştük ( ozmanki adı yağmur hanımdı ) görüşmeye gittiğimde tedirgindim çünkü ilk defa tanımadığım birinin evine gidicektim gitmeden önce fotoğraflarından beğendiğim bir kıyafeti giymesini rica ettim gittiğimde dediğim kıyafetle karşıladı beni misafir perver bir kişiliği var önce oturduk sohbet ettik beni sakinleştirdi sonrasında da çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik istediğim herşeyi yaptı :D
Evet sen istersin de ben yapmazmıyım tekrar gorusmemizin vakti gelmiş desene cnm 😂😂😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar