Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze ile Güzel Saatler

firtuna

Normal Üye
29 Tem 2020
16
24
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forumdaşlar.

Gamze ile ani gelişen bir wp görüşmesiyle kendisinin de beni kırmayıp daveti üzerine kısa süreli bir program icin hemen yola koyuldum. Mesafe çok yakın olmasına rağmen heyecandan o yol bitmek bitmedi sanki 😊

Evi merkezi bir yerde kolay bulunabilir lokasyonda. Binanın merdivenlerini hızlı bir şekilde çıktım daireye girdim bir de ne göreyim güler yüzlü fazlasıyla seksi bir elbiseli alımlı bir hanımefendi. Çok hoş karşıladı beni . Evin salonuna geçtik o kadar güzel sohbeti var ki her konuda sohbet edebileceğiniz bir kişi kendisi. İlk görüşmemiz olmasına rağmen sanki o kadar uzun zamandır tanışıyormuş gibi hissettim kendimi. Benden başka birşeyle ilgilenmedi ne telefona ne saate baktı.Bu arada evi gayet temiz ve derli toplu böyle seylere çok dikkat ederim özellikle wc ve banyoya .

İkramlardan ve hoş sohbetten sonra o güzel kadın tuttu elimden hopp yatak odasına attı beni. Tabi bende heyecan ve ates 🔥 tavan yaptı . Kıyafetlerimi kendisi çıkardı uzun soluklu on sevismenin ardından uzun bir oralla devam etti. French kiss ve oral konusunda çok başarılı . Uzun yıllardır görüşmeyen iki sevgili gibiydik. Daha sonra maç başladı tabi. Uzun süren bol gollü bol pozisyonlu bir müsabakadan sonra eve gitmeye halim kalmadı resmen.Partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

Ve eve gitme vakti gelmişti . Ayaklarım gitmek istemiyordu resmen . O Güzel kokusu eve gelince bile üstümdeydi.

Kendisini tanıdığım icin kendimi çok şanslı hissediyorum. Sadece sohbet icin bile ziyaret edebileceğim hoş bir hanimefendi. Hersey için teşekkür ederim. Tekrar görüşeceğimizden eminim. 🙂🙂

Şah-mat Çevrimdışı
2 Ağu 2020
54
53
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşın için teşekkürler. @Gamze hanım için anadolu turu yapmak kaçınılmaz oldu

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli geçen anların anlatıldığı akıcı bir paylaşım olmuş; her iki tarafa da teşekkürler...

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Sevişmenıze saglık @Gamze yapmış yıne yapcagını paylaşım için tşk ederiz🥰🥰🥰

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hep derim anlık ve hızlı programlar daha etkili oluyor kalkanları indirmek gerek bence hemen

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
hep derim anlık ve hızlı programlar daha etkili oluyor kalkanları indirmek gerek bence hemen
Senin programlar gibi hayatım bizim programımız da öyle olmuştu 😂😂😘😘 bizim de sevişmemizin zamanı geldi bence 😂😂😂😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Gamze ile ani gelişen bir wp görüşmesiyle kendisinin de beni kırmayıp daveti üzerine kısa süreli bir program icin hemen yola koyuldum. Mesafe çok yakın olmasına rağmen heyecandan o yol bitmek bitmedi sanki 😊

Evi merkezi bir yerde kolay bulunabilir lokasyonda. Binanın merdivenlerini hızlı bir şekilde çıktım daireye girdim bir de ne göreyim güler yüzlü fazlasıyla seksi bir elbiseli alımlı bir hanımefendi. Çok hoş karşıladı beni . Evin salonuna geçtik o kadar güzel sohbeti var ki her konuda sohbet edebileceğiniz bir kişi kendisi. İlk görüşmemiz olmasına rağmen sanki o kadar uzun zamandır tanışıyormuş gibi hissettim kendimi. Benden başka birşeyle ilgilenmedi ne telefona ne saate baktı.Bu arada evi gayet temiz ve derli toplu böyle seylere çok dikkat ederim özellikle wc ve banyoya .

İkramlardan ve hoş sohbetten sonra o güzel kadın tuttu elimden hopp yatak odasına attı beni. Tabi bende heyecan ve ates 🔥 tavan yaptı . Kıyafetlerimi kendisi çıkardı uzun soluklu on sevismenin ardından uzun bir oralla devam etti. French kiss ve oral konusunda çok başarılı . Uzun yıllardır görüşmeyen iki sevgili gibiydik. Daha sonra maç başladı tabi. Uzun süren bol gollü bol pozisyonlu bir müsabakadan sonra eve gitmeye halim kalmadı resmen.Partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.

Ve eve gitme vakti gelmişti . Ayaklarım gitmek istemiyordu resmen . O Güzel kokusu eve gelince bile üstümdeydi.

Kendisini tanıdığım icin kendimi çok şanslı hissediyorum. Sadece sohbet icin bile ziyaret edebileceğim hoş bir hanimefendi. Hersey için teşekkür ederim. Tekrar görüşeceğimizden eminim. 🙂🙂
Canım öncelikle bu güzel ve anlamlı paylaşımın için teşekkür ederim 😘😘😘😘okurken tekrar o gece gözlerimin önüne geldi😘😘😘daha nice görüşmelerimiz ve sevişmelerimiz olsun😘😘😘😘seni tanıdıgım için çok mutlu oldum 😘😘😘seni tanımak güzeldi 😊😊😉😉tekrar görüşmek üzere hayatım 😘😘😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı akıcı ve bilgilendirici paylaşım için teşekkür eder 2 tarafıda tebrik ederim

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740

Sevişmenize saglık🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar