Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze ile geçen güzel saatler😘😘😘

Ozzi53

Normal Üye
5 Ağu 2020
3
26
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gamze hanımla uzun zaman dır konuşuyorduk işlerimin yoğunluğundan dolayı denk gelemiyorduk😘😘bugün yine @Gamze hanım ‘ın burda paylaştığı resimlerden bugün artık ne olursa olsun bir fırsatını yaratıp kendisi ile görüşecektim😘😘whatsApdan iletişime geçtim ve akşam saatlerinde 3 saat lik program yapmak için randevu mu aldım 😘😘 hele şükür en sonunda büyük uğraşlar sonucu bugün hasret sonra erecekti😘😘😘 ve randevu saati geldiğinde Gamze hanımın evinin yolunu tuttum Gamze hanım Maltepe merkezde giriş çıkış sorunu olmayan dairesinde beni ağırladı gerek sohbeti gerek misafir perverliğiyle yanından mutlaka huzurlu ve mutlu ayrılmanızı sağlıyor yatak kısmını anlatmaya gerek yok bende kalsın öpüşmeyi ve sevişmeyi seviyor ön sevişme harika oralı konuşmayalım bile süper ötesi dolu dolu 3saat zmn geçirdim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sınırsız kaprissiz Güleryüzlü sohbet ve muhabbet etmeyi seviyor bütün hayal ettiğiniz her şeyi zevk ile yaşyrsnz kendisini tanımaktan çok mutlu oldum😘😘😘 Gamze hanıma herşey için burdan tekrar tşk ederim tekrar görüşmek üzere en yakın zamanda yine misafirin olmak isterim😘😘😘💋💋💋 sevgiler 😘😘😘 @Gamze ❤️😘😘

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sürükleyici paylaşım olmuş gamze yapmış yine yapacagını her iki tarafa da teşekkür ederiz 😊😊😊

SkyWalkr Çevrimdışı
13 Eki 2020
14
4
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gamze hanımla uzun zaman dır konuşuyorduk işlerimin yoğunluğundan dolayı denk gelemiyorduk😘😘bugün yine @Gamze hanım ‘ın burda paylaştığı resimlerden bugün artık ne olursa olsun bir fırsatını yaratıp kendisi ile görüşecektim😘😘whatsApdan iletişime geçtim ve akşam saatlerinde 3 saat lik program yapmak için randevu mu aldım 😘😘 hele şükür en sonunda büyük uğraşlar sonucu bugün hasret sonra erecekti😘😘😘 ve randevu saati geldiğinde Gamze hanımın evinin yolunu tuttum Gamze hanım Maltepe merkezde giriş çıkış sorunu olmayan dairesinde beni ağırladı gerek sohbeti gerek misafir perverliğiyle yanından mutlaka huzurlu ve mutlu ayrılmanızı sağlıyor yatak kısmını anlatmaya gerek yok bende kalsın öpüşmeyi ve sevişmeyi seviyor ön sevişme harika oralı konuşmayalım bile süper ötesi dolu dolu 3saat zmn geçirdim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sınırsız kaprissiz Güleryüzlü sohbet ve muhabbet etmeyi seviyor bütün hayal ettiğiniz her şeyi zevk ile yaşyrsnz kendisini tanımaktan çok mutlu oldum😘😘😘 Gamze hanıma herşey için burdan tekrar tşk ederim tekrar görüşmek üzere en yakın zamanda yine misafirin olmak isterim😘😘😘💋💋💋 sevgiler 😘😘😘 @Gamze😘😘
Sevişmenize sağlık. Merak ettiğim bir konu var. Gamze hanım kendisine oral yapılmasını seviyor mu? Bazı kadınlar oral yapmayı sever ama kendisine yapılmasını istemez.

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
76
126
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gamze hanımla uzun zaman dır konuşuyorduk işlerimin yoğunluğundan dolayı denk gelemiyorduk😘😘bugün yine @Gamze hanım ‘ın burda paylaştığı resimlerden bugün artık ne olursa olsun bir fırsatını yaratıp kendisi ile görüşecektim😘😘whatsApdan iletişime geçtim ve akşam saatlerinde 3 saat lik program yapmak için randevu mu aldım 😘😘 hele şükür en sonunda büyük uğraşlar sonucu bugün hasret sonra erecekti😘😘😘 ve randevu saati geldiğinde Gamze hanımın evinin yolunu tuttum Gamze hanım Maltepe merkezde giriş çıkış sorunu olmayan dairesinde beni ağırladı gerek sohbeti gerek misafir perverliğiyle yanından mutlaka huzurlu ve mutlu ayrılmanızı sağlıyor yatak kısmını anlatmaya gerek yok bende kalsın öpüşmeyi ve sevişmeyi seviyor ön sevişme harika oralı konuşmayalım bile süper ötesi dolu dolu 3saat zmn geçirdim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sınırsız kaprissiz Güleryüzlü sohbet ve muhabbet etmeyi seviyor bütün hayal ettiğiniz her şeyi zevk ile yaşyrsnz kendisini tanımaktan çok mutlu oldum😘😘😘 Gamze hanıma herşey için burdan tekrar tşk ederim tekrar görüşmek üzere en yakın zamanda yine misafirin olmak isterim😘😘😘💋💋💋 sevgiler 😘😘😘 @Gamze😘😘
paylaşım için teşekkurler sevişmenize sağlık

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
tşk ederiz öncelikle😍😍😍oral yapılmasını da yapmasını da çok severim🤐😋😋😋saatlerce yapılsa bıkmam hayatım🥰🥰🥰
Sevişmenize sağlık. Merak ettiğim bir konu var. Gamze hanım kendisine oral yapılmasını seviyor mu? Bazı kadınlar oral yapmayı sever ama kendisine yapılmasını istemez.

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oncelıkle bu guzel anlamlı referansın için tşk ederim😘😘😘seni tanıdıgıma mutlu oldum 😊😊herşey için tşk ederim 😊😘en kısa sürede tekrar misafir etmek isterim seni 😘😘görüşmek üzere sevgiler😘😊😊😊

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Sevişmenize saglık😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar