Ozzi53
Normal Üye
- 5 Ağu 2020
- 3
- 26
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gamze hanımla uzun zaman dır konuşuyorduk işlerimin yoğunluğundan dolayı denk gelemiyordukbugün yine @Gamze hanım ‘ın burda paylaştığı resimlerden bugün artık ne olursa olsun bir fırsatını yaratıp kendisi ile görüşecektimwhatsApdan iletişime geçtim ve akşam saatlerinde 3 saat lik program yapmak için randevu mu aldım hele şükür en sonunda büyük uğraşlar sonucu bugün hasret sonra erecekti ve randevu saati geldiğinde Gamze hanımın evinin yolunu tuttum Gamze hanım Maltepe merkezde giriş çıkış sorunu olmayan dairesinde beni ağırladı gerek sohbeti gerek misafir perverliğiyle yanından mutlaka huzurlu ve mutlu ayrılmanızı sağlıyor yatak kısmını anlatmaya gerek yok bende kalsın öpüşmeyi ve sevişmeyi seviyor ön sevişme harika oralı konuşmayalım bile süper ötesi dolu dolu 3saat zmn geçirdim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sınırsız kaprissiz Güleryüzlü sohbet ve muhabbet etmeyi seviyor bütün hayal ettiğiniz her şeyi zevk ile yaşyrsnz kendisini tanımaktan çok mutlu oldum Gamze hanıma herşey için burdan tekrar tşk ederim tekrar görüşmek üzere en yakın zamanda yine misafirin olmak isterim sevgiler @Gamze