- 30 Haz 2019
- 157
- 170
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yazmak için birkaç ay geç kaldım vakit bulamadım biraz kafa dinlemeye ihtiyaç vardı ve nihayet başlıyorum yazmaya..
Forumda Gamze hn ile alakalı bir konu vardı bende açıkçası merak uyandırdı bir ziyaret gerekliydi hemen wpden iletisime geçtim günü ayarladık iş çıkışı maltepe'nin yolunu tuttum görüşme saatinden biraz erken varınca yol üzerinde bir restoranda corbami içtim niyahet vakit gelince eve ulaştım ev rahat bulunabilecek bir konumda.
Kapı açıldı cicilerini giymiş ben hemen izin istedim bir duş aldım epeyce oturup muhabbet ettik ben muhabbeti seven biriyim konular konular uzadi gitti 3 saatlik bir gorusmeydi 10 gibi falan görüşme bitecek ben kurguyu ona göre ayarlamistim o kadar içten narin temiz bir insan ki size nasıl anlatayım bilemiyorum frekanslariniz uyuyorsa o zamana asla takılmıyor ve asla aceleci vs bir tavrı yok çok temiz kalpli neşeli muhteşem bir KADIN
saatler nasıl geçiyor anlayamazsiniz
Zaman akıp giderken siz kayboluyorsunuz
Evinde ona çok sadık bir kedisi de var
Onu tanımaktan onur duydum.
Tekrar tekrar gidilesi bir insan
Ve kesinlikle uygun bir zamanda bu güzel KADINI ziyaret edeceğim.
Simsiyah saçları o iri gözleri neşeli halı güler yüzü samimiyeti sizi cezbediyor
Ayrılmak istemiyorsunuz ondan
Şu evindeki kedi olmak istersiniz bacaklarının arasında dolanan onu sarılıp sürtünen kucağında uyuyan...
Böyle eşsiz neşeli insanları yakaladığımız da asla bırakmayın çok güzel bir KADİN
His sahibi
Ruh sahibi
Kişilik ve karakter sahibi biri..
Sizi asla incitmez mahcup etmez uzmez
İsteklerinize büyük bir şehvetle cevap verir emin olabilirsiniz
Ahh gözleri iri kalbi temiz KADIN
İçimdeki şehvet alev aldı vakit olsa bir yolunu bulup aksam sana doğru kükremiş çılgın nehirler gibi
Yakında yine görüşeceğiz hikayemiz muhabbetimiz ve şehvetimiz yarım kaldı...
Forumda Gamze hn ile alakalı bir konu vardı bende açıkçası merak uyandırdı bir ziyaret gerekliydi hemen wpden iletisime geçtim günü ayarladık iş çıkışı maltepe'nin yolunu tuttum görüşme saatinden biraz erken varınca yol üzerinde bir restoranda corbami içtim niyahet vakit gelince eve ulaştım ev rahat bulunabilecek bir konumda.
Kapı açıldı cicilerini giymiş ben hemen izin istedim bir duş aldım epeyce oturup muhabbet ettik ben muhabbeti seven biriyim konular konular uzadi gitti 3 saatlik bir gorusmeydi 10 gibi falan görüşme bitecek ben kurguyu ona göre ayarlamistim o kadar içten narin temiz bir insan ki size nasıl anlatayım bilemiyorum frekanslariniz uyuyorsa o zamana asla takılmıyor ve asla aceleci vs bir tavrı yok çok temiz kalpli neşeli muhteşem bir KADIN
saatler nasıl geçiyor anlayamazsiniz
Zaman akıp giderken siz kayboluyorsunuz
Evinde ona çok sadık bir kedisi de var
Onu tanımaktan onur duydum.
Tekrar tekrar gidilesi bir insan
Ve kesinlikle uygun bir zamanda bu güzel KADINI ziyaret edeceğim.
Simsiyah saçları o iri gözleri neşeli halı güler yüzü samimiyeti sizi cezbediyor
Ayrılmak istemiyorsunuz ondan
Şu evindeki kedi olmak istersiniz bacaklarının arasında dolanan onu sarılıp sürtünen kucağında uyuyan...
Böyle eşsiz neşeli insanları yakaladığımız da asla bırakmayın çok güzel bir KADİN
His sahibi
Ruh sahibi
Kişilik ve karakter sahibi biri..
Sizi asla incitmez mahcup etmez uzmez
İsteklerinize büyük bir şehvetle cevap verir emin olabilirsiniz
Ahh gözleri iri kalbi temiz KADIN
İçimdeki şehvet alev aldı vakit olsa bir yolunu bulup aksam sana doğru kükremiş çılgın nehirler gibi
Yakında yine görüşeceğiz hikayemiz muhabbetimiz ve şehvetimiz yarım kaldı...