Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze hn ile görüşme

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
157
170
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazmak için birkaç ay geç kaldım vakit bulamadım biraz kafa dinlemeye ihtiyaç vardı ve nihayet başlıyorum yazmaya..

Forumda Gamze hn ile alakalı bir konu vardı bende açıkçası merak uyandırdı bir ziyaret gerekliydi hemen wpden iletisime geçtim günü ayarladık iş çıkışı maltepe'nin yolunu tuttum görüşme saatinden biraz erken varınca yol üzerinde bir restoranda corbami içtim niyahet vakit gelince eve ulaştım ev rahat bulunabilecek bir konumda.
Kapı açıldı cicilerini giymiş 😊😍🤩 ben hemen izin istedim bir duş aldım epeyce oturup muhabbet ettik ben muhabbeti seven biriyim konular konular uzadi gitti 3 saatlik bir gorusmeydi 10 gibi falan görüşme bitecek ben kurguyu ona göre ayarlamistim o kadar içten narin temiz bir insan ki size nasıl anlatayım bilemiyorum frekanslariniz uyuyorsa o zamana asla takılmıyor ve asla aceleci vs bir tavrı yok çok temiz kalpli neşeli muhteşem bir KADIN
saatler nasıl geçiyor anlayamazsiniz
Zaman akıp giderken siz kayboluyorsunuz
Evinde ona çok sadık bir kedisi de var
Onu tanımaktan onur duydum.
Tekrar tekrar gidilesi bir insan
Ve kesinlikle uygun bir zamanda bu güzel KADINI ziyaret edeceğim.

Simsiyah saçları o iri gözleri neşeli halı güler yüzü samimiyeti sizi cezbediyor
Ayrılmak istemiyorsunuz ondan
Şu evindeki kedi olmak istersiniz bacaklarının arasında dolanan onu sarılıp sürtünen kucağında uyuyan...

Böyle eşsiz neşeli insanları yakaladığımız da asla bırakmayın çok güzel bir KADİN
His sahibi
Ruh sahibi
Kişilik ve karakter sahibi biri..
Sizi asla incitmez mahcup etmez uzmez
İsteklerinize büyük bir şehvetle cevap verir emin olabilirsiniz 😏😍😍🤩😝😘

Ahh gözleri iri kalbi temiz KADIN
İçimdeki şehvet alev aldı vakit olsa bir yolunu bulup aksam sana doğru kükremiş çılgın nehirler gibi

Yakında yine görüşeceğiz hikayemiz muhabbetimiz ve şehvetimiz yarım kaldı...
❤️

sewen_7 Çevrimdışı

sewen_7

***GALATASARAY***
17 Ocak 2019
92
50
Paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık.

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
681
148
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler.(y)Konu Gamze ise sohbeti güzeldir,yatağı güzeldir,kendi güzeldir,:)

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Gamze hanım. Hem balık etli fiziğiyle insanı mest eder, hemde içtenliğiyle kendisinden bir türlü kopamamanıza sebep olur. İyidir. Can’dır.
Güzel görüşme için iki tarafıda tebrik etmek gerekir. 👏🏻

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Gamze hanım. Hem balık etli fiziğiyle insanı mest eder, hemde içtenliğiyle kendisinden bir türlü kopamamanıza sebep olur. İyidir. Can’dır.
Tşk ederim cnn benim seni tanımak da güzeldi 😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yazmak için birkaç ay geç kaldım vakit bulamadım biraz kafa dinlemeye ihtiyaç vardı ve nihayet başlıyorum yazmaya..

Forumda Gamze hn ile alakalı bir konu vardı bende açıkçası merak uyandırdı bir ziyaret gerekliydi hemen wpden iletisime geçtim günü ayarladık iş çıkışı maltepe'nin yolunu tuttum görüşme saatinden biraz erken varınca yol üzerinde bir restoranda corbami içtim niyahet vakit gelince eve ulaştım ev rahat bulunabilecek bir konumda.
Kapı açıldı cicilerini giymiş 😊😍🤩 ben hemen izin istedim bir duş aldım epeyce oturup muhabbet ettik ben muhabbeti seven biriyim konular konular uzadi gitti 3 saatlik bir gorusmeydi 10 gibi falan görüşme bitecek ben kurguyu ona göre ayarlamistim o kadar içten narin temiz bir insan ki size nasıl anlatayım bilemiyorum frekanslariniz uyuyorsa o zamana asla takılmıyor ve asla aceleci vs bir tavrı yok çok temiz kalpli neşeli muhteşem bir KADIN

Simsiyah saçları o iri gözleri neşeli halı güler yüzü samimiyeti sizi cezbediyor
Şu evindeki kedi olmak istersiniz bacaklarının arasında dolanan onu sarılıp sürtünen kucağında uyuyan...

Böyle eşsiz neşeli insanları yakaladığımız da asla bırakmayın çok güzel bir KADİN
His sahibi
Ruh sahibi

İçimdeki şehvet alev aldı vakit olsa bir yolunu bulup aksam sana doğru kükremiş çılgın nehirler gibi

❤️
Bende dedim herhalde 😘unutulduk sandım🙈🙈seni tanımak güzeldi sohbet muhabbet derken ıkı saatlık görüşmemiz üç saat olmuşyu😘eger sen geç kalmasaydın daha göndermezdim seni 😘seninle olmak keyifli idi iyiki seni tanımışım 🤗arayı fazla açmayalım 😘😘😘en kısa zamanda bekliyorum @Renovatio1 💋💋

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
157
170
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende dedim herhalde 😘unutulduk sandım🙈🙈seni tanımak güzeldi sohbet muhabbet derken ıkı saatlık görüşmemiz üç saat olmuşyu😘eger sen geç kalmasaydın daha göndermezdim seni 😘seninle olmak keyifli idi iyiki seni tanımışım 🤗arayı fazla açmayalım 😘😘😘en kısa zamanda bekliyorum @Renovatio1 💋💋

En uygun En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere güzel KADIN ❤️🤩🤩😈😍😍

Renovatio1 Çevrimdışı
30 Haz 2019
157
170
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tşk evet gamze çok tatlı birisi tanımak isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle tanimalilar

istnbl34 Çevrimdışı
16 Ara 2019
29
34
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

His sahibi
Ruh sahibi

❤️
Okuyana kadar yoruldum adeta destan yazmışsın ama @Gamze buna değer

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar