Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze hanımla müthiş bir 3 saat

Therock45

Normal Üye
14 May 2020
25
38
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle gamze hanımdan özür dilerim bu kadar geç bir referans yazdığım için.. yaklaşık 1 ay önce kendisiyle görüşmek istediğimi söylediğimde kısa bir tanışma faslından sonra randevuyu kopardim. Ertesi gün sabırsızlan randevu saatinin gelmesini bekledim vaktinden önce atmış olduğu konuma geldim biraz oyalandiktan sonra evine kolayca ulastik.evi lokasyon ve park konusunda sıkıntısız bir yerde. Beni içeriye aldiginda muhteşem bir 3 saat beni beklediğini anladım isteğim üzerine beni kırmayarak giydiği kıyafet ile beni mest etti. Beni salona davet ettikten sonra güzel sohbet ettik evinde kediis olduğunu söylediğinde şaşırdım çünkü kedi balkonda güneş sefası yapıyormus bizim yanımıza hiç gelmedi. Kedisi olması rağmen evinde 1 tane tüy bile görmedim evi tertemiz kişiye özel havluları var. Kırmızı odaya gelecek olursak oral i harika kesinlikle tavsiye ederim heleki karşılıklı olursa oral iki taraf icinde. Yatakta kesinlikle oldu bittiye getirmiyor sizin zevk almanız için elinden geleni yapiyor bana yaşattığı o güzel 3 saat için tşk ederim kapıdan çıkarken senin ismini harika oralci diye kaydedicem dedim:) şüphesi olan varsa kesinlikle gitsin arkadaşlar asla pişman olmazsınız tabiki aksilik olabilir aradaki elektrik de önemli.

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu guzel paylaşım için her iki tarafa da tşk ederiz 🥰🥰🧿

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle gamze hanımdan özür dilerim bu kadar geç bir referans yazdığım için.. yaklaşık 1 ay önce kendisiyle görüşmek istediğimi söylediğimde kısa bir tanışma faslından sonra randevuyu kopardim. Ertesi gün sabırsızlan randevu saatinin gelmesini bekledim vaktinden önce atmış olduğu konuma geldim biraz oyalandiktan sonra evine kolayca ulastik.evi lokasyon ve park konusunda sıkıntısız bir yerde. Beni içeriye aldiginda muhteşem bir 3 saat beni beklediğini anladım isteğim üzerine beni kırmayarak giydiği kıyafet ile beni mest etti. Beni salona davet ettikten sonra güzel sohbet ettik evinde kediis olduğunu söylediğinde şaşırdım çünkü kedi balkonda güneş sefası yapıyormus bizim yanımıza hiç gelmedi. Kedisi olması rağmen evinde 1 tane tüy bile görmedim evi tertemiz kişiye özel havluları var. Kırmızı odaya gelecek olursak oral i harika kesinlikle tavsiye ederim heleki karşılıklı olursa oral iki taraf icinde. Yatakta kesinlikle oldu bittiye getirmiyor sizin zevk almanız için elinden geleni yapiyor bana yaşattığı o güzel 3 saat için tşk ederim kapıdan çıkarken senin ismini harika oralci diye kaydedicem dedim:) şüphesi olan varsa kesinlikle gitsin arkadaşlar asla pişman olmazsınız tabiki aksilik olabilir aradaki elektrik de önemli.
Oncelikle ben tşk ederim böyle güzel paylaşiım için özür dileyecek bir şey yok 😘😘😘her zaman beklerim 😘😘😘seninle vakit geçirmek çok keyifli idi 😘😘😘çok tşk ederim en kısa zamanda görüşmek üzere sevgiler 😘😘😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Referansların geçte olsa gelmesi; forum üyelerinin; görüşmelere karar vermesini kolaylaştırıyor.Değerli yorumlarınız için size; Gamze Hanıma'da; yaşattıklarınız için teşekkürler.
Biz teşekkür ederiz 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar