Therock45
Normal Üye
- 14 May 2020
- 25
- 38
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle gamze hanımdan özür dilerim bu kadar geç bir referans yazdığım için.. yaklaşık 1 ay önce kendisiyle görüşmek istediğimi söylediğimde kısa bir tanışma faslından sonra randevuyu kopardim. Ertesi gün sabırsızlan randevu saatinin gelmesini bekledim vaktinden önce atmış olduğu konuma geldim biraz oyalandiktan sonra evine kolayca ulastik.evi lokasyon ve park konusunda sıkıntısız bir yerde. Beni içeriye aldiginda muhteşem bir 3 saat beni beklediğini anladım isteğim üzerine beni kırmayarak giydiği kıyafet ile beni mest etti. Beni salona davet ettikten sonra güzel sohbet ettik evinde kediis olduğunu söylediğinde şaşırdım çünkü kedi balkonda güneş sefası yapıyormus bizim yanımıza hiç gelmedi. Kedisi olması rağmen evinde 1 tane tüy bile görmedim evi tertemiz kişiye özel havluları var. Kırmızı odaya gelecek olursak oral i harika kesinlikle tavsiye ederim heleki karşılıklı olursa oral iki taraf icinde. Yatakta kesinlikle oldu bittiye getirmiyor sizin zevk almanız için elinden geleni yapiyor bana yaşattığı o güzel 3 saat için tşk ederim kapıdan çıkarken senin ismini harika oralci diye kaydedicem dedim şüphesi olan varsa kesinlikle gitsin arkadaşlar asla pişman olmazsınız tabiki aksilik olabilir aradaki elektrik de önemli.