Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze Hanım İle Randevum.

Zevkmeselesi1988

Normal Üye
7 Nis 2020
2
28
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Gamze hanıma WhatsApp üzerinden iletişime geçip 3 gün sonraya pazartesi günü için randevu talep ettim. Beni kabul etti. Randevu gününü sabırsızlıkla bekledim.Randevu günü böyle bir güzelliği karşımda görünce heycanlandım. Kahve ikramı eşliğinde sohbet gerçekleştirdik ve ardından yatak odasına geçtik.Öncelikle ben hayatımda böyle bir öpüşme daha önce hiç yaşamamıştım inanılmazdı. Ardından uzun uzun oral yapması beni benden aldı.Kendisi ile 2 saat hayatımda yaşadığım en güzel vakti geçirdim. Burdan @Gamze hanıma beni kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.:love::love::love:

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafada

kralfatti Çevrimdışı
3 May 2020
9
14
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifler gıcır. Güzel paylaşım.

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Gamze hanıma WhatsApp üzerinden iletişime geçip 3 gün sonraya pazartesi günü için randevu talep ettim. Beni kabul etti. Randevu gününü sabırsızlıkla bekledim.Randevu günü böyle bir güzelliği karşımda görünce heycanlandım. Kahve ikramı eşliğinde sohbet gerçekleştirdik ve ardından yatak odasına geçtik.Öncelikle ben hayatımda böyle bir öpüşme daha önce hiç yaşamamıştım inanılmazdı. Ardından uzun uzun oral yapması beni benden aldı.Kendisi ile 2 saat hayatımda yaşadığım en güzel vakti geçirdim. Burdan @Gamze hanıma beni kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.:love::love::love:
Öncelikle ben herşey icin tsk ederim cnm😘😘😘benim icin de harika bir görüşme idi😘😘😘seninle beraber olmak keyifli ve zevkliydi😘😘😘ins tekrar gorüşürüz😘😘😘 tekrar görüşmek üzere cnm😘😘😘bu arada.getirmiş oldugun hediye içinde teşekkür ederim çok kibad ve düşüncelisin😘😘😘

Ekli dosyalar

• IMG-20200602-WA0016.jpg
    IMG-20200602-WA0016.jpg
    236.9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20200602-WA0015.jpg
    IMG-20200602-WA0015.jpg
    174.6 KB · Görüntüleme: 74
murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu güzel ve anlamlı paylaşım için tşk ederiz her iki tarafa da

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
102
90
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Güzel vakitler geçirilmiş🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar