Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze hanım ile Görüşememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
222
412
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim gerçekten haksızlığa uğradığımı ve sonunda belki suçlanacağımı düşünerek yazmaya karar verdim.. Bugün anlık saat 15. 00 gibi gamze hanımdan randevu aldım. Kendisine Kocaeliden geldiğimi bildirdim. Çıkacağım zaman mesaj atmamı söyledi 16.30 gibi mesaj attım çıktım dedim. Yaklaşınca konum atarsınız dedim. kendisi de 1 saatlik işi olduğunu evine geçeceğini söyledi. Yoğun trafik sebebi ile 17.30 gibi maltepedeydim. Ancak gamze hanımın 1 saatlik işi olduğunu bildirmesi sebebi ile mesaj atıp sık boğaz yapmak istemedim. Nasıl olsa evine geçince mesaj atar diye düşündüm. 20 dk bekledikten sonra kendisi (beyefendi siz benimle dalga mı geçiyorsunuz 17.30 da randevunuz)gibi bir mesaj attı . Özür diledim sizden haber bekliyordum dedim her şeye rağmen alttan alıyordum bu arada saat 17.54. neyse konum attı elektrik olmadığı için bi su ve kola almamı rica etti. Tatlıya bağlandığını düşündüm. marketten su ve kola alıp gamze hanımın verdiği adrese gitmem 14dk sürdü. 16.08 de kapıda olduğumu bildirdim. Ancak elektrik olmadığı için otomatik çalışmıyordu ve dış kapı açılmadı. Bu arada elimde poşetlerle kapıda bekliyorum. Gamze hanıma inip kapıyı açar mısınız dedim. Üzerinin müsait olmadığını inemeyeceğini söyledi. geç kaldığımı bildiren mesajlar attı. 18.30 da görüşmesi de olduğunu bildirdi. Ben olayın daha fazla tatsızlaşmaması için sağlık olsun iptal edelim o zaman dedim. Gamze hanımı suçlamıyorum. belki aramızda iletişim kopukluğu oldu. ya da onun sinirli bir gününe denk geldim. Ama taa Kocaeliden gelip kapıda elde poşerlerle kalmak... Gerçekten kötü bir durumdu. En azından bir misafir olarak bunu hak ettiğimi düşünmüyorum.

crivelli114 Çevrimdışı
13 Haz 2020
159
217
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba , siz kaç saatlik program yapmistiniz . Normalde Gamze hanım 17:30 bekliyor sizi ve diğer randevusu 18:30 da ? Nasıl oluyor ?

Anladığım kadarıyla bir yanlış anlaşılma olmuş karşılıklı gibi . Ama yanlış anlaşılma anlaşılınca kola ve su alıp kapıya kadar gidince içeriye her ne sebeple olursa olsun alinmamak hoş olmamış . Geçmiş olsun Gamze hanım cevap verecektir mutlaka .

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,161
2,501
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim gerçekten haksızlığa uğradığımı ve sonunda belki suçlanacağımı düşünerek yazmaya karar verdim.. Bugün anlık saat 15. 00 gibi gamze hanımdan randevu aldım. Kendisine Kocaeliden geldiğimi bildirdim. Çıkacağım zaman mesaj atmamı söyledi 16.30 gibi mesaj attım çıktım dedim. Yaklaşınca konum atarsınız dedim. kendisi de 1 saatlik işi olduğunu evine geçeceğini söyledi. Yoğun trafik sebebi ile 17.30 gibi maltepedeydim. Ancak gamze hanımın 1 saatlik işi olduğunu bildirmesi sebebi ile mesaj atıp sık boğaz yapmak istemedim. Nasıl olsa evine geçince mesaj atar diye düşündüm. 20 dk bekledikten sonra kendisi (beyefendi siz benimle dalga mı geçiyorsunuz 17.30 da randevunuz)gibi bir mesaj attı . Özür diledim sizden haber bekliyordum dedim her şeye rağmen alttan alıyordum bu arada saat 17.54. neyse konum attı elektrik olmadığı için bi su ve kola almamı rica etti. Tatlıya bağlandığını düşündüm. marketten su ve kola alıp gamze hanımın verdiği adrese gitmem 14dk sürdü. 16.08 de kapıda olduğumu bildirdim. Ancak elektrik olmadığı için otomatik çalışmıyordu ve dış kapı açılmadı. Bu arada elimde poşetlerle kapıda bekliyorum. Gamze hanıma inip kapıyı açar mısınız dedim. Üzerinin müsait olmadığını inemeyeceğini söyledi. geç kaldığımı bildiren mesajlar attı. 18.30 da görüşmesi de olduğunu bildirdi. Ben olayın daha fazla tatsızlaşmaması için sağlık olsun iptal edelim o zaman dedim. Gamze hanımı suçlamıyorum. belki aramızda iletişim kopukluğu oldu. ya da onun sinirli bir gününe denk geldim. Ama taa Kocaeliden gelip kapıda elde poşerlerle kalmak... Gerçekten kötü bir durumdu. En azından bir misafir olarak bunu hak ettiğimi düşünmüyorum.
Geçmiş olsun. Kendisi size bir açıklama yapmadı mı? Eğer yapmadıysa hoş bir durum olmamış.

woody Çevrimdışı
12 May 2020
424
1,308
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
olumsuz bir görüşme/iletişim hatası olmuş olabilir, ancak buraya aktarımınızda sıkıntı var, şöyle;

15:00 - mesaj attınız, randevu ok.
16:30 - izmit' ten çıkış. ok.
17:30 - gamze hanım ok. sizin maltepe' de olmanız ok.
17:54 - sizin markete gitmeniz
16:08 - marketten dönüşünüz kapıda olmanız. zamanı geriye bükme yeteneğiniz yoksa, burada yazım yanlışı yapma ihtimaliniz yüksek.. de buradan çalışırlar bilginiz olsun.

haddim olmayarak, ister bir abi, ister bir kardeş, ister arkadaş, ister forumdaş biri olarak size bir küçük tavsiye vermek isterim; istanbul' da hiç bir kadın için İzmit' ten kalkıp 1 saatlik program riskine girilmez. Randevuyu yakma ihtimaliniz her zaman vardır.

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
222
412
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba , siz kaç saatlik program yapmistiniz . Normalde Gamze hanım 17:30 bekliyor sizi ve diğer randevusu 18:30 da ? Nasıl oluyor ?

Anladığım kadarıyla bir yanlış anlaşılma olmuş karşılıklı gibi . Ama yanlış anlaşılma anlaşılınca kola ve su alıp kapıya kadar gidince içeriye her ne sebeple olursa olsun alinmamak hoş olmamış . Geçmiş olsun Gamze hanım cevap verecektir mutlaka .
17.30 da 1 saatlik görüşmeydi

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
222
412
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
olumsuz bir görüşme/iletişim hatası olmuş olabilir, ancak buraya aktarımınızda sıkıntı var, şöyle;

15:00 - mesaj attınız, randevu ok.
16:30 - izmit' ten çıkış. ok.
17:30 - gamze hanım ok. sizin maltepe' de olmanız ok.
17:54 - sizin markete gitmeniz
16:08 - marketten dönüşünüz kapıda olmanız. zamanı geriye bükme yeteneğiniz yoksa, burada yazım yanlışı yapma ihtimaliniz yüksek.. de buradan çalışırlar bilginiz olsun.

haddim olmayarak, ister bir abi, ister bir kardeş, ister arkadaş, ister forumdaş biri olarak size bir küçük tavsiye vermek isterim; istanbul' da hiç bir kadın için İzmit' ten kalkıp 1 saatlik program riskine girilmez. Randevuyu yakma ihtimaliniz her zaman vardır.
Estağfurullah. görüşme saati 17.30 da 1 saat. gerçekten foruma ve referanslara güvenmesem ben de kalkıp Kocaeliden gelmezdim bunun 1 saat ve 2 saat olmasının önemi yok.

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oncelikle her zamann soyledigim gibi anlık program yapmıyorum siz daha once de benden randevu alıp iptal etmistiniz referansınız olmamasına ragmen kabul etmiştim bugun de size 5 bucuk da musait alabilirim cıkarken yazarsınız dedim sizde randevu saatiniz geldigi zaman yazmadınz ben saatiniz gectikten sonra yazdım size Siz de bana Maltepe deyim dediniz Mademki Maltepe'ye geldiğimizde Yaklaştınız neden benden tekrar konum istemediniz ben eve gelip hazırlandığım zaman size yazdım Sizi evde elektrik olmadığını da söyledim Benim oturduğum yer Öncelikle apartman dairesi aşağıya gelip kapıyı kimseye açmam imkansız üstündeki kıyafetle zaten imkansızdı bunda Zaten size direk söyledim elektrik olmaması sebebiyle zaten sizden sonraki programı iptal ettim sizde isterseniz iptal edebilirsiniz dediniz ben de iptal ettim Öncelikle randevunuz saat 5.30 to Siz zaten 40 dakika geç geldiniz beyefendi yine de açtığınız referans için teşekkür ederim

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Öncelikli 1 saat program yaptık beyefendi ile randevusu saat 5.30 to beyefendi beş buçukta gelmedi gelmeyi bırakın yazmadı bile 6'ya 10 kala ben yazdım beyefendiye Neredesiniz benimle kafa mı buluyorsun randevunuz beş buçukta Siz neredesiniz diye bana kendisinin Maltepe'de olduğunu söyledi beyefendi en sonra başka bir programım vardı evde elektrik olmaması sebebiyle programımı iptal ettim zaten oturduğum yer apartman dairesi ve üstündeki kıyafet ve aşağı inip beyefendiye kapıyı açmam çok zordu beyefendiye Hatta dedim ki elektrik gelene kadar isterseniz karşıda bir pastane var orada oturup bekleyebilirsiniz dedi kendisi sorunun kendinden kaynaklandığını Hatta bu WhatsApp yazışmaları mevcuttur kendinden kaynaklandığını iptal ederim isterseniz dedi Ben de sorun değil dedim iptal ettim ama sonra kendisi buraya referans açmış Yine de teşekkür ederim kendisine

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Misafirden birseyler istemek ne kadar ayip
Beyefendi misafirden eşkiya'da sigara istemedim Elektrik olmadığı için dolapta da soğuk su ve soğuk içecek olmadığı için istedim yani bir şey istemek derken ne istemiştim acaba Çok merak ediyorum içki değil sigara değil alt tarafı bir su istemişim

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
222
412
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oncelikle her zamann soyledigim gibi anlık program yapmıyorum siz daha once de benden randevu alıp iptal etmistiniz referansınız olmamasına ragmen kabul etmiştim bugun de size 5 bucuk da musait alabilirim cıkarken yazarsınız dedim sizde randevu saatiniz geldigi zaman yazmadınz ben saatiniz gectikten sonra yazdım size Siz de bana Maltepe deyim dediniz Mademki Maltepe'ye geldiğimizde Yaklaştınız neden benden tekrar konum istemediniz ben eve gelip hazırlandığım zaman size yazdım Sizi evde elektrik olmadığını da söyledim Benim oturduğum yer Öncelikle apartman dairesi aşağıya gelip kapıyı kimseye açmam imkansız üstündeki kıyafetle zaten imkansızdı bunda Zaten size direk söyledim elektrik olmaması sebebiyle zaten sizden sonraki programı iptal ettim sizde isterseniz iptal edebilirsiniz dediniz ben de iptal ettim Öncelikle randevunuz saat 5.30 to Siz zaten 40 dakika geç geldiniz beyefendi yine de açtığınız referans için teşekkür ederim
Öncelikle daha önce bayramın 4 günü randevu almıştım. Misafirim olduğu için ben 1 gün önceden randevumu iptal etmiştim ve buhünki konuyla ilgisi yoktu 2. Olarak saat 17.50 de sizin bana beyefendi siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diye mesaj atmanız ne kadar doğru? Ben trafik kazası da geçirmiş olabilirim ya da başka bir olayda gelmiş olabilir başıma. Giriş cümlesi böyle mi olmalı?
3. Zaten geç kalmışken elektriğin olmadığını bile bile bana su kola aldırmanız ne kadar doğruydu?
Sonuç olarak ben suçumu kabul ediyorum ama bugün ki tavrınız için sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Diğer randevu eğer gerçekten 18:30 da ise sizi 40 dk da evden çıkarması lazım ...
Beyefendi sanırım Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz beyefendi ile olan görüşmemiz Saat beş buçukta Ondan sonraki görüşmem zaten altı buçukta olduğu için evde elektrik olmadığı için beyefendi de zaten görüşmesine geç geldiği için 6 buçukta ki olan görüşmemiz zaten iptal ettim artı 6 buçuktaki görüşmemde beyefendiler önce yapılmış bir programdı

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,161
2,501
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişim problemi olmuş. Ve elde olmayan sebepler(elektrik kesintisi) @Gamze hanımda açıklama yaptı. @Ramazanerdinç sende başka bir görüşme yapmışsın referans açmışsın. İki taraf içinde zaman kaybı olmuş ama bu işlerde normal bir durum. İki tarafada geçmiş olsun.

crivelli114 Çevrimdışı
13 Haz 2020
159
217
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyefendi sanırım Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz beyefendi ile olan görüşmemiz Saat beş buçukta Ondan sonraki görüşmem zaten altı buçukta olduğu için evde elektrik olmadığı için beyefendi de zaten görüşmesine geç geldiği için 6 buçukta ki olan görüşmemiz zaten iptal ettim artı 6 buçuktaki görüşmemde beyefendiler önce yapılmış bir programdı

Evet anlamakta zorluk çekiyorum . Arkadaş zamanında gelip 1 saat programını yapsaydı tanışma , seks ve uğurlama sonrası siz duş alıp nasıl 18:30 da hazır oluyorsunuz bunu anlayamadım . Yoksa yapmış olduğunuz diğer açıklamadan anladığım kadarıyla karşılıklı yanlış anlama ve elektrik kesintisi sorunu olmuş .

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet anlamakta zorluk çekiyorum . Arkadaş zamanında gelip 1 saat programını yapsaydı tanışma , seks ve uğurlama sonrası siz duş alıp nasıl 18:30 da hazır oluyorsunuz bunu anlayamadım . Yoksa yapmış olduğunuz diğer açıklamadan anladığım kadarıyla karşılıklı yanlış anlama ve elektrik kesintisi sorunu olmuş .
Beyefendi ben zaten peşpeşe görüşme almıyorum diğer misafirin gittikten sonra yarım saat arayla görüşme alıyorum Her 6 buçuktaki görüşmemi saat 7'ye çeyrek kala yedide alıyorum elektrik kesildiği için de öteki görüşmeyi de zaten iptal ettim arkadaşı da almadım aşağı inip bu kıyafet de nasıl kapıyı açabilirim oturduğum bina apartman dairesi sitede oturmuyorum Ben aşağıda anahtarı atma gibi bir lüksüm yok Geçen hafta forumdan iki arkadaşla görüşme yaptım ikisinden biri gelip evimde hırsızlık yaptı anahtarımı evden aşağıya atıp da kapıyı açayım kendisine ya da actirayim

crivelli114 Çevrimdışı
13 Haz 2020
159
217
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyefendi ben zaten peşpeşe görüşme almıyorum diğer misafirin gittikten sonra yarım saat arayla görüşme alıyorum Her 6 buçuktaki görüşmemi saat 7'ye çeyrek kala yedide alıyorum elektrik kesildiği için de öteki görüşmeyi de zaten iptal ettim arkadaşı da almadım aşağı inip bu kıyafet de nasıl kapıyı açabilirim oturduğum bina apartman dairesi sitede oturmuyorum Ben aşağıda anahtarı atma gibi bir lüksüm yok Geçen hafta forumdan iki arkadaşla görüşme yaptım ikisinden biri gelip evimde hırsızlık yaptı anahtarımı evden aşağıya atıp da kapıyı açayım kendisine ya da actirayim

Gamze hanım tekrar yazıyorum aşağıya inememeniz , elektrik kesintisi , dolap çalışmadığı için içecek istemeniz , görüşmenin iptali , karşılıklı veya tek taraflı yanlış anlama vs konularda sizi zaten suçlamıyorum . Bende olsam anahtarimi atmam , o kıyafetle aşağıya inmem . Bu konuda değildi merak ettiğim .

Yazmışsınız pespese misafir almıyorum diye ama alıyorsunuz kendiniz yazmışsınız . ( Alabilirsiniz sizin çalışma şekliniz ) 18:30 randevusunu 18:50 gibi alıyorum diyorsunuz . Misafirinizi bekletiyorsunuz o zaman .

Benim demek istediğim özellikle şu dönemde her müşteri arasında min 2 saat bulunmalı . Sadece fikrim budur . Herkese saygılar iyi geceler

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
583
822
Bir yanlış anlaşılma var @Gamze yi tanırım bu tip ucuz numaralara ihtiyaç duymaz görüşücekse görüşür görüşmeyeceği insanı da kapıya getirmez, bence tamamen talihsizlik

osdilek Çevrimdışı
21 Tem 2018
386
369
Cinsiyetiniz nedir?
"Geçen hafta forumdan iki arkadaşla görüşme yaptım ikisinden biri gelip evimde hırsızlık yaptı"
Geçmiş olsun @Gamze hanım , maalesef bu devirde çok dikkatli olmak lazım...

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
"Geçen hafta forumdan iki arkadaşla görüşme yaptım ikisinden biri gelip evimde hırsızlık yaptı"
Teşekkür ederim canım evet hortumdan iki üyeydi birisi ile ilk defa görüşme yaptım referansı vardı ikincisi ile de 7 kere görüşme yaptım Ben hep ilk
Teşekkür ederim canım sağ ol

osdilek Çevrimdışı
21 Tem 2018
386
369
Cinsiyetiniz nedir?
Bir yanlış anlaşılma var @Gamze yi tanırım bu tip ucuz numaralara ihtiyaç duymaz görüşücekse görüşür görüşmeyeceği insanı da kapıya getirmez, bence tamamen talihsizlik
Aynen iletişim sorunu belli ...
Gamze hanım elektrik yüzünden görüşmelerini yapamamış , zaten beyfendi tecrübeli hemen başka bi bayanla görüşmüş...

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Afişe edin demek isterdim ama sanırım sizde kim olduğuna emin değilsiniz, o yüzden canınız sağolsun demekten başka bişi elden gelmiyor malesef...
Ilk başta emindim kim olduğuna sonra iki görüştüğüm kişi de beni engelleyince tereddütte kaldım görüşme yaptığım beylerden bir İlk Görüşme idi birisini de 7 kere görüştüm ama ne kadar tesadüftü ilk görüştüğüm kişiye söyledim evimde hırsızlık olduğunu 7 kez görüştüm kişiye hiç ithamda bulunmadım ama 7 kez görüştüm kişi beni engelleyince aklımda Tabii soru işareti kaldı kimin aldığını gerçekten tam olarak emin değilim ikisinden biriydi

osdilek Çevrimdışı
21 Tem 2018
386
369
Cinsiyetiniz nedir?
Ilk başta emindim kim olduğuna sonra iki görüştüğüm kişi de beni engelleyince tereddütte kaldım görüşme yaptığım beylerden bir İlk Görüşme idi birisini de 7 kere görüştüm ama ne kadar tesadüftü ilk görüştüğüm kişiye söyledim evimde hırsızlık olduğunu 7 kez görüştüm kişiye hiç ithamda bulunmadım ama 7 kez görüştüm kişi beni engelleyince aklımda Tabii soru işareti kaldı kimin aldığını gerçekten tam olarak emin değilim ikisinden biriydi
İnsanoğlu malesef, kimin ne olduğunu kavun değilki koklayarak anlayasınız. Zor bir durum , malesef sineye çekmekten başka çare yok gibi...

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok geçmiş olsun sevgili @Gamze
insanın görüşme yapmak içim bulunduğu escort evinde , evin anahtarını çalmadı içim gerçekten ruh hastası olması lazım diyorum başkada bir şey demiyorum hayretler içindeyim bunlar erkekse yazık Wallaha ...
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar