- 17 Haz 2020
- 222
- 412
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu referansı yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim gerçekten haksızlığa uğradığımı ve sonunda belki suçlanacağımı düşünerek yazmaya karar verdim.. Bugün anlık saat 15. 00 gibi gamze hanımdan randevu aldım. Kendisine Kocaeliden geldiğimi bildirdim. Çıkacağım zaman mesaj atmamı söyledi 16.30 gibi mesaj attım çıktım dedim. Yaklaşınca konum atarsınız dedim. kendisi de 1 saatlik işi olduğunu evine geçeceğini söyledi. Yoğun trafik sebebi ile 17.30 gibi maltepedeydim. Ancak gamze hanımın 1 saatlik işi olduğunu bildirmesi sebebi ile mesaj atıp sık boğaz yapmak istemedim. Nasıl olsa evine geçince mesaj atar diye düşündüm. 20 dk bekledikten sonra kendisi (beyefendi siz benimle dalga mı geçiyorsunuz 17.30 da randevunuz)gibi bir mesaj attı . Özür diledim sizden haber bekliyordum dedim her şeye rağmen alttan alıyordum bu arada saat 17.54. neyse konum attı elektrik olmadığı için bi su ve kola almamı rica etti. Tatlıya bağlandığını düşündüm. marketten su ve kola alıp gamze hanımın verdiği adrese gitmem 14dk sürdü. 16.08 de kapıda olduğumu bildirdim. Ancak elektrik olmadığı için otomatik çalışmıyordu ve dış kapı açılmadı. Bu arada elimde poşetlerle kapıda bekliyorum. Gamze hanıma inip kapıyı açar mısınız dedim. Üzerinin müsait olmadığını inemeyeceğini söyledi. geç kaldığımı bildiren mesajlar attı. 18.30 da görüşmesi de olduğunu bildirdi. Ben olayın daha fazla tatsızlaşmaması için sağlık olsun iptal edelim o zaman dedim. Gamze hanımı suçlamıyorum. belki aramızda iletişim kopukluğu oldu. ya da onun sinirli bir gününe denk geldim. Ama taa Kocaeliden gelip kapıda elde poşerlerle kalmak... Gerçekten kötü bir durumdu. En azından bir misafir olarak bunu hak ettiğimi düşünmüyorum.