ThickAsABrick
Normal Üye
- 25 Şub 2022
- 4
- 29
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle çok fazla görüşme kovalayan biri değilim. Fulya'dan öncede yaklaşık 2 yıl kadar hiçbir görüşme yapmamıştım. Bu dönem içerisinde bir kaç kez Fulya'yı yoklamıştım ama görüşmek nasip olmamıştı. Ta ki geçen ocak ayının bir pazar gününe kadar. Aslında baya spontane bir plandı ve kabul edileceğine dair umudum yoktu ancak pazar sabahı kısa bir konuşmanın ardından öğleden sonra 3 saatlik bir görüşme için randevulaştık. Hem uzun süredir kimse ile görüşmemiş olmak hemde Fulya hanımla görüşme heyecanım birleşince biraz gergindim. Fulya içeri girene kadar bu gerginlik sürdü sonrasında ayak üstü ufak sohbetimiz esnasında giderek azaldı. Fulya anlaşması kolay bir isim. En azından biz kendisi ile kolayca anlaştık siyasetten ekonomiye, ekonomiden hayvan sevgisine aklınıza gelebilecek her konuda kolayca sohbet ettik bu da yatakta olmadığımız anlarda vaktin keyifli akmasını sağladı. Yatağa gelince öncelikle fulya inanılmaz bir kadın, fotoğraflar sadece teaser diyebilirim gerçekte çok daha güzel fiziği var. Misyoner pozisyonunda yukardan memelerine bakmak mest edici bir görüntü. Fazlasıyla iyi öpüşüyor sevişirken sürekli öpesiniz geliyor. Yatakta sizi yönlendirme konusunda fazlasıyla iyi. Kontrolü size bırakıyor ancak sevişme esnasında farklı seçeneklerde sunuyor sizi yönlendirebiliyor. Kendisi ile 3 saatlik mükemmel bir görüşme sağladık. Uzun bekleyişe ve başarısız randevu denemelerine fazlasıyla değdi.