rhinoceras
Normal Üye
- 25 Kas 2020
- 43
- 117
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Fulya ile 3 ay önceki ilk görüşmemizden sonra bugün yine görüşme şansına sahip oldum. 3 ay önceki görüşmemizde çok etkilenmiştim ve tekrar görüşmek için sabırsızlanıyordum. Fakat işim icabı yaz aylarında İstanbul dışında olduğumdan anılar ve hayallerle yetinmek zorundaydım. Ve nihayet hayallerimi bugün tekrar gerçekleştirdim. Fulya yine cıvıl cıvıl neşesiyle, seksi kıyafetiyle, güler yüzü, ışıl ışıl gözleriyle karşıladı beni. Samimi ve sıcak tavırlarının verdiği rahatlıkla güzel bir sohbete başladık. Fulya ile iletişim kurmak, sohbet etmek çok kolay. Havadan sudan, ekonomiden, siyasetten, pek çok konudan konuştuk ufak atıştırmalar eşliğinde. Tam memleketi kurtarmak üzereyken bal dudaklar memleketi unutturdu. Fulya’nın yanık teni güzelliğine güzellik katmış. Vücut zaten harika, yaratan ölçüp biçip yaratmış. Mis kokusu, dokununca ölüyü dirilten teni beni benden aldı. Yanından ayrılalı saatler oldu ama hala o güzel kız ve yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor. Sanırım 1 ay daha çıkmayacak. Ayrılırken uzun uzun kokladım kokusunu unutmamak için. 1 ay sonra görüşmek üzere tatlı kız.