Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida Kahlo ile Sevgili Tadında

Berfu

Normal Üye
22 Ocak 2016
8
1
Cinsiyetiniz nedir?
Spontane bir karardı gidişim. Kendisini seçme sebebim ilk olarak masaj hizmetini ön plana çıkarması ve okuduğum pozitif yorumlar oldu.

Meşgul olduğum için ulaşamadım, whatsaptan yazdım. Daha sonra whatsaptan dönüş yapması çok nazikçeydi.

Bugün son görüşmesi olmasına rağmen tüm güleryüzlülüğü ve pozitif enerjisi ile karşıladı (hani hep bahsi geçen “sevgili tadında”)

Ferah , samimi , havadar ve güvenli bir ortam. Eğer uslu bir çocuk olursanız sizi ikramlarıyla sizi şımartabilir :) “Frida Kahlo” yu tanıyan ve hayatından etkilenip rumuz seçen bir kadın olması bile yeterli aslında.

Spa çıkışlı bir masöz , bunu hissettiriyor. Masajdan sex’e geçişi çok güzel yapıyor , tüm havanız değişiyor. Yukarda dediğim gibi “sevgili tadında”. 4 veya 5. ziyaretlerde tenler ve istekler tanındıkça daha da zevk alınacak bir kadın.

Dertleştim , dertleştik , havam değişti ve hayattan 1 küsür saat çaldım (bu arada saat takıntısı ve oldu bittiye getirme olayı yok) Daha ne isteriz ki..

Son olarak çok hijyenik bir ortam. Masaj için serdiği ve duş için verdiği havlular mis gibiydi. Duşunuzu alıp , jölenizi sürüp belki 1 sigara içip vedalaşıyorsunuz.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gitmek isteyenler için yeterli bilgi ve açıklama içeren bir paylaşım olmuş; her iki tarafa da teşekkürler...

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Emeğinize paylaşımınıza sağlk.

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
769
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir paylaşım olmuş sevişmenize sağlık olsun..

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Spontane bir karardı gidişim. Kendisini seçme sebebim ilk olarak masaj hizmetini ön plana çıkarması ve okuduğum pozitif yorumlar oldu.

Meşgul olduğum için ulaşamadım, whatsaptan yazdım. Daha sonra whatsaptan dönüş yapması çok nazikçeydi.

Bugün son görüşmesi olmasına rağmen tüm güleryüzlülüğü ve pozitif enerjisi ile karşıladı (hani hep bahsi geçen “sevgili tadında”)

Ferah , samimi , havadar ve güvenli bir ortam. Eğer uslu bir çocuk olursanız sizi ikramlarıyla sizi şımartabilir :) “Frida Kahlo” yu tanıyan ve hayatından etkilenip rumuz seçen bir kadın olması bile yeterli aslında.

Spa çıkışlı bir masöz , bunu hissettiriyor. Masajdan sex’e geçişi çok güzel yapıyor , tüm havanız değişiyor. Yukarda dediğim gibi “sevgili tadında”. 4 veya 5. ziyaretlerde tenler ve istekler tanındıkça daha da zevk alınacak bir kadın.

Dertleştim , dertleştik , havam değişti ve hayattan 1 küsür saat çaldım (bu arada saat takıntısı ve oldu bittiye getirme olayı yok) Daha ne isteriz ki..

Son olarak çok hijyenik bir ortam. Masaj için serdiği ve duş için verdiği havlular mis gibiydi. Duşunuzu alıp , jölenizi sürüp belki 1 sigara içip vedalaşıyorsunuz.

Befum Hayatta mutluluk veren minicik ama yaşattığı kocaman seyler vardir gülümsemek mesela mutluluk veren sıcacık ilgin ve alakan için ben teşekkür ederim. Yorgun geçen günün gecesiniN yorgunluğunu alan geceyi süsleyen sendin..
Yaşasın yaşam diyelim:) ve içinde ki iyi güzel insanlara...

occaner Çevrimdışı
19 Tem 2017
99
86
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir paylaşım için teşekkürler. Bu kadar olumlu yorumdan sonra Frida Hanım ile tanışmak şart oldu..

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir paylaşım için teşekkürler. Bu kadar olumlu yorumdan sonra Frida Hanım ile tanışmak şart oldu..
3-4 günüm daha var sonra yine şehir dışı ama gitmeden mutlaka bir anadolu fethine çıkmak lazım :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar