Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile keyifli zamanlar...

Marco Polo Çevrimdışı

Marco Polo

Normal Üye
6 Eki 2018
35
28
Cinsiyetiniz nedir?
Frida Hanım ile görüştüm...
Yeri harika, kendisi çok zevkli, çok güzel bir ortamda beni ağırladı. Misafiri olduğunuzu hisettiriyor ve sonuna kadar misafirine odaklı...(müşteri-bitsede gitsek değilsiniz, misafirsiniz).
Masaj cahiliyim ama bundan sonraki referansım kendisi olacak... Frida'ya göre iyi veya kötü. Kendisi masaj konusundaki özele kaçan isteklerime inanılmaz dikkat etti ve istediğim noktalar üzerinne özellikle vakit ayırdi. Yalnız dediğim gibi masaj cahiliyim, siz siz olun ustanın işinine karışmayın... :) kendinizi Frida'nın maharetli ellerine bırakın.
Özel anlara geince, siz ne isterseniz o... keyfinize bakın.
Teşekkürler Frida (Feride mi dedim, bilemedm...) Beni misafir ettiğin için müteşekkürüm... Tekrar görüşmek üzere...

zodoko Çevrimdışı
14 Şub 2010
172
354
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımınız için teşekkürler..Bugün ben de kendisiyle görüşmek istedim ama henüz yanıt vermedi..Sanırım müsait değildi..Uygun bir zamanda görüşmeyi umuyorum..

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bilgilendirici paylaşım için teşekkürler..

Marco Polo Çevrimdışı

Marco Polo

Normal Üye
6 Eki 2018
35
28
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımınız için teşekkürler..Bugün ben de kendisiyle görüşmek istedim ama henüz yanıt vermedi..Sanırım müsait değildi..Uygun bir zamanda görüşmeyi umuyorum..

Umarım görüşürsünüz ve benim gibi mutlu olursunuz.
Bu arada, bonus banyo mevzusu için Frida Hanımcığıma ne desem bilemedim... Teşekürler

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Frida bambaşkadır,farkındayım yüzünüzdeki tebessümlerin paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

22 Mar 2010
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler,güzel bi görüşme olmuş,bu ay düşünüyordum ama sanırım olmayacak muhakkak görüşmek istediğim hanımefendilerden biri kendisi.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Yeri harika, kendisi çok zevkli, çok güzel bir ortamda beni ağırladı. Misafiri olduğunuzu hisettiriyor ve sonuna kadar misafirine odaklı...(müşteri-bitsede gitsek değilsiniz, misafirsiniz).
Masaj cahiliyim ama bundan sonraki referansım kendisi olacak... Frida'ya göre iyi veya kötü. Kendisi masaj konusundaki özele kaçan isteklerime inanılmaz dikkat etti ve istediğim noktalar üzerinne özellikle vakit ayırdi. Yalnız dediğim gibi masaj cahiliyim, siz siz olun ustanın işinine karışmayın... :) kendinizi Frida'nın maharetli ellerine bırakın.
Teşekkürler Frida (Feride mi dedim, bilemedm...) Beni misafir ettiğin için müteşekkürüm... Tekrar görüşmek üzere...

Sevgili Marco Polo iyi ki geldin hoş geldin misafirim olmandan gayet mutlu oldum yüzünde gülümseme olan insansanlari hep sevmişimdir kibarligin nezaketin için de çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle buz gibi biran soğutmada:)))

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,327

Sevgili Marco Polo iyi ki geldin hoş geldin misafirim olmandan gayet mutlu oldum yüzünde gülümseme olan insansanlari hep sevmişimdir kibarligin nezaketin için de çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle? buz gibi biran soğutmada:)))

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,327

Özel islerim nedeniyle malesef geri dönüş yapamadim kusura bakmayın en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Marco Polo Çevrimdışı

Marco Polo

Normal Üye
6 Eki 2018
35
28
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @Marco Polo iyi ki geldin hoş geldin misafirim olmandan gayet mutlu oldum yüzünde gülümseme olan insansanlari hep sevmişimdir kibarligin nezaketin için de çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle😘 buz gibi biran soğutmada:)))

Frida Hanımcığım... Çok naifsiniz... Tekrar görüşmeyi çok istiyorum, bakalım ayarlayabilecek miyiz?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar