Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile deşarj olma seansı

mutlumesut

Normal Üye
10 Tem 2017
5
2
Cinsiyetiniz nedir?
Dün akşam çok farklı ve en kısa zamanda tekrarlayacağım bir randevulaşma deneyimi yaşadım hanımefendiyle.
Öncelikle kendisi çok hoş zarif tam bir hanımefendi.

Evine girdiğiniz an ortamdaki ambiyans size rahatlayacağınızın sinyalini veriyor zaten. Ve hiç bir şey oldu bittiye gelmiyor. Herşey tadında her şey çok hoş.

Tabi öncelikle FRİDA hanımın güvenini kazanmanız gerekiyor. O ne kadar hanımefendiyse karşısında da bir beyefendi bekliyor haklı olarak.

Karşılıklı güveni kazandıktan sonra çok güzel sürprizler sizleri bekliyor. Sonra beraber geçireceğiniz anın tadını çıkarmaya bakın. Benden forumdaki herkese tavsiye; Frida için vaktinizi mümkün olduğunca uzun tutun çünkü O buna değer.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
Dün akşam çok farklı ve en kısa zamanda tekrarlayacağım bir randevulaşma deneyimi yaşadım hanımefendiyle.
Öncelikle kendisi çok hoş zarif tam bir hanımefendi.

Evine girdiğiniz an ortamdaki ambiyans size rahatlayacağınızın sinyalini veriyor zaten. Ve hiç bir şey oldu bittiye gelmiyor. Herşey tadında her şey çok hoş.

Tabi öncelikle FRİDA hanımın güvenini kazanmanız gerekiyor. O ne kadar hanımefendiyse karşısında da bir beyefendi bekliyor haklı olarak.

Karşılıklı güveni kazandıktan sonra çok güzel sürprizler sizleri bekliyor. Sonra beraber geçireceğiniz anın tadını çıkarmaya bakın. Benden forumdaki herkese tavsiye; Frida için vaktinizi mümkün olduğunca uzun tutun çünkü O buna değer.

Melisa çayı içsek bu kadar mutlu-mesut olmazdık Ben teşekkür ederim iyiki tanıdım seni....

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
746
610
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler keyif alınan bir birliktelik olmuş buna sevindim...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar