Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile çok mutlu son ?

berksolar Çevrimdışı

berksolar

Normal Üye
13 May 2012
41
36
Cinsiyetiniz nedir?
Frida güleryüzü ,hoş sohbeti ve sihirli elleriyle bas döndürücü harika bir kadın. 2 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım, ikramları için (özellikle pide için) çok teşekkür ederim ? masajla başlayan ve hiç bitmesin dediğim özel anlarda gerçekten çok iyiydi. Benden bu kadar Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim ?

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..Bu aralar ihtiyacım olan şey masaj inşallah bana da kısmet olur Frida hanım ile görüşmek

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa, öz ve güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Tebrikler masaj iyidir. Mutlu sonla biteni bir başka iyidir. Paylaşım için teşekkürler....

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
Frida güleryüzü ,hoş sohbeti ve sihirli elleriyle bas döndürücü harika bir kadın. 2 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım, ikramları için (özellikle pide için) çok teşekkür ederim 😄 masajla başlayan ve hiç bitmesin dediğim özel anlarda gerçekten çok iyiydi. Benden bu kadar Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim 😄
Berk:))) misafir umdugunu değil buldugunu yermiş :)) perde acilsin o zaman hayatin kurali oynamadan oynama (...........) bosluklari doldur deseler SEN Harika bi Adamsın... not: göçmen biri olarak güzel börekler yaparım pide de neymis:)))))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar