Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme FRİDA hanımla bayramlaşma...

4 Tem 2020
60
152
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam millet çoğunluğun tatilde olduğu veya en azından çalışmadığı şu sıcak bayram günlerinde çalışan birisi olarak üstümdeki stres ve gerginliği atmak için arife gününden başlayan arayışlarım ya saat uyuşmazlıklarından yada tatilde olan güzelliklerden ötürü neredeyse kötü sonlanacaktı ki imdadıma Frida hanım yetişiverdi.Kendisiyle ikinci buluşmamızı ve bu vesileyle bayramlaşmamızı gerçekleştirmiş olduk.Hoş sohbeti ve bana şarabımda eşlik etmesiyle başlayan bayramlaşmamız enfes bir masaj ve sonrasında ten uyumuyla gelen muhteşem yatak performansımızla sonlandı.Aslında bayram için kendime bir duo hediye etmeyi düşünüyordum ama artık bir dahaki sefere hem neden olmasın Frida hanımda o duo içinde olabilir.Sizler içinde güzel hikayeler çıkarabiliriz....

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
183
286
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel hikayelerin devamını bekliyoruz o zaman, sevişmenize sağlık :)

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
772
513
Cinsiyetiniz nedir?
Selam millet çoğunluğun tatilde olduğu veya en azından çalışmadığı şu sıcak bayram günlerinde çalışan birisi olarak üstümdeki stres ve gerginliği atmak için arife gününden başlayan arayışlarım ya saat uyuşmazlıklarından yada tatilde olan güzelliklerden ötürü neredeyse kötü sonlanacaktı ki imdadıma Frida hanım yetişiverdi.Kendisiyle ikinci buluşmamızı ve bu vesileyle bayramlaşmamızı gerçekleştirmiş olduk.Hoş sohbeti ve bana şarabımda eşlik etmesiyle başlayan bayramlaşmamız enfes bir masaj ve sonrasında ten uyumuyla gelen muhteşem yatak performansımızla sonlandı.Aslında bayram için kendime bir duo hediye etmeyi düşünüyordum ama artık bir dahaki sefere hem neden olmasın Frida hanımda o duo içinde olabilir.Sizler içinde güzel hikayeler çıkarabiliriz....
Meltem ve Frida inanılmaz olurrrr

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
Sevgili @ramazotti2007 Görüşmemizin en çok tadını çıkaran taraf ben oldum;))) Teşekkür ederim😉 Hep gel yine gel🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar