Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fotoğraflardan Çok Çok Daha Güzelmiş Arzu

karikatur Çevrimdışı
17 Ocak 2011
35
20
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir takibimde olan Arzu hanımdan bugün randevu alıp biran önce görüşmeye gittim. İlk olarak söylemek istediğim Arzu fotoğraflardakinden çok çok daha güzel ve uzun boylu bir bayan. Resmen hayran kaldım. Ne yalan söyliyim kısa ve kilolu bekliyordum ama uzun boylu ve çok güzel tenli bir bayan kapıda beni karşıladı.
İkramlarından konumun kolaylığına kadar birçok güzel etken var.
Yatak odasına gelince ise bir iki detay verip uzatmıyım. Çok güzel oral yapıyor ve doggy pozisyonunda çok güzel. Söylendiği gibi de dar.
Anlatıcaklarım şimdilik bu kadar. Sonraki sefer görüşmek dileğiyle güzel Arzu 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir takibimde olan Arzu hanımdan bugün randevu alıp biran önce görüşmeye gittim. İlk olarak söylemek istediğim Arzu fotoğraflardakinden çok çok daha güzel ve uzun boylu bir bayan. Resmen hayran kaldım. Ne yalan söyliyim kısa ve kilolu bekliyordum ama uzun boylu ve çok güzel tenli bir bayan kapıda beni karşıladı.
Yatak odasına gelince ise bir iki detay verip uzatmıyım. Çok güzel oral yapıyor ve doggy pozisyonunda çok güzel. Söylendiği gibi de dar.
paylaşım icin teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Tatlim cok tesekkur ederim.Seni tanidigima cok memnun oldum. Yine yeniden gorusmek uzere Yakisikliimm😘😘

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
808
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım hakikaten çok hoş bir kadın. İyi ki tanımışım dediklerimden. Sevişmenize sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar