- 25 Nis 2021
- 191
- 294
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Mart ayının ortalarını henüz geçmişti ki daha önceden takip ettiğim Ezgi hanıma gece 12 civarlari müsait olur ise yarın görüşme isteğimi yazdım,kendisi hemen dönüş yaptı ve Ezgi ile randevu oluşturup otelde buluştuk kısa tanisma ve hijyen faslından sonra ,kahvelerimizi içer iken sohbete başladık kendisi gayet hoş sohbet bir kadın her telden her konudan güzel sohbetin ardından kendisi hazırlanmak için banyoya geçti. Geri geldiğinde gayet fit ,diri ve pürüzsüz bir vücut ile karşımda ,çok güzel bir birliktelik geçirdik ,kendisinin ilgi alaka ve sohbetinden çok memnun kaldım
Gerçekten istersen Ten uyuşması deyin ,ruh uyuşması deyin,her şeyi ile güzel bir gündü
Şunu belirteyim ki kendisini ugurladiktan sonra tadı damağımda kaldı , denir ya nerde ise müsaitse tekrar gelebilirmi diye arayacaktim o derece
Ezgi hanıma benim ile paylaştığı vakitler ve güzel anlar için tesekür ederim
Gerçekten istersen Ten uyuşması deyin ,ruh uyuşması deyin,her şeyi ile güzel bir gündü
Şunu belirteyim ki kendisini ugurladiktan sonra tadı damağımda kaldı , denir ya nerde ise müsaitse tekrar gelebilirmi diye arayacaktim o derece
Ezgi hanıma benim ile paylaştığı vakitler ve güzel anlar için tesekür ederim
Moderatör tarafında düzenlendi: