Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forumdan ilk görüşmem

Pofurito

Normal Üye
23 Ocak 2021
44
54
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan ilk görüşmemi Rüya hanımla yaptım. 1 gun oncesinden mesajlasarak dun oglene sogru 2 saatlik görüşme gerceklestirdik. Tecrubesiz olmama ragmen bekledigimden iyi gecti. Fotograflarindan biraz daha kilolu ama yag olarak degil kas olarak o yuzden de bence guzel fiziği var. E kendi guzelligi falan da var yüzeysel olarak gayet iyi yani. İnsan sarrafiyim diyemem ama muhabbetinden ve davranislarindan da duzgun bir insan olduğu da anlaşılıyor. İçi dışı güzel yani. Yatak kısmında da biraz onun yönlendirmesiyle biraz benim yönlendirmemle iyi bi 2 saat gecirdim diyebilirim. Tecrubesizlige ve yasima ragmen kabul ettigi icinde tesekkur ederim. Bu arada evin konumuda baya iyi marmaraparka kosarak 5 dk otopark bolluğu falan iyi yani. Kısaca gidiniz efenim👌

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

BayBarış Çevrimdışı
12 Nis 2022
29
22
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,673
4,290
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan ilk görüşmemi Rüya hanımla yaptım. 1 gun oncesinden mesajlasarak dun oglene sogru 2 saatlik görüşme gerceklestirdik. Tecrubesiz olmama ragmen bekledigimden iyi gecti. Fotograflarindan biraz daha kilolu ama yag olarak degil kas olarak o yuzden de bence guzel fiziği var. E kendi guzelligi falan da var yüzeysel olarak gayet iyi yani. İnsan sarrafiyim diyemem ama muhabbetinden ve davranislarindan da duzgun bir insan olduğu da anlaşılıyor. İçi dışı güzel yani. Yatak kısmında da biraz onun yönlendirmesiyle biraz benim yönlendirmemle iyi bi 2 saat gecirdim diyebilirim. Tecrubesizlige ve yasima ragmen kabul ettigi icinde tesekkur ederim. Bu arada evin konumuda baya iyi marmaraparka kosarak 5 dk otopark bolluğu falan iyi yani. Kısaca gidiniz efenim👌
paylaşim için teşekkürler

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
142
143
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Koşarak 5 dk :):):):) Ya hiç güleceğim yoktu. Nasıl bir şevktir bu @Rüyam @Pofurito
Mutlu son olmasına sevindim:)

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yaaa sen nasıl bir kuzusun 😁 yorumun için çok teşekkür ediyorum tecrübesiz olmak ayrı saygılı olmak ayrı şey ama sen son derece sayligi ve kibar birisin kuzum benjm senj tanıdığım için çok mutlu oldum teşekkür ederim ellerine sağlık 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar