watch_learn
Normal Üye
- 29 Ağu 2020
- 23
- 32
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hanımefendinin kendisiyle sağlıklı bir iletişim kurduktan sonra hemen mutabık kaldık. Evinin konumu merkezi ve kolayca bulunabilir, kaldı ki kapıyı açana dek zaten telefonda yönlendirmesiyle hiçbir tereddütte kalmadan daire kapısına ulaştırıyor kendisi Her halinden kültürlü, kaliteli ve nezaket sahibi bir insan olduğu girer girmez anlaşılıyor, kapıdan girer girmez oldukça sıcak, nazik ve samimi karşıladı beni, o an çok rahatladım ve forumdan ilk görüşmemin harika geçeceğini o an anladım. Genelde başlangıçlar tatminsiz olur ama ben Yıldız'la başladığımdan dolayı şanslıyım. Sohbetimiz muhabbetimiz o kadar akıcı ve derindi ki yalnızca bunun için bile kendisine misafir olunabilir. Kendisinden rica ettiğim ne varsa eksiksiz ve kusursuz biçimde uyum sağladı. Hatta o derece samimi ve istekliydi ki görüşmemiz esnasında, onunla sevişirken gerçekten sevgilimle sevişiyormuş gibi hissettim. Öpüşmesine ise ayrı bir parantez açılır. Doya doya öpüşmek ifadesini çok net biçimde kullanabilirim bunun için. Hem ruhsal hemde fiziksel anlamda doyuma ulaştım. Yüzünün güzelliği ve vücudunun diriliği ile komplike olmuş bir kadın. Kendisinin tadı damağımda hala, sıfır kompleks ve kusursuz memnuniyetimle yeniden görüşmek üzere yanından ayrıldım