Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forumdan ilk görüşmem ve Aylin🍷

Sillyrabbit

Normal Üye
22 Ara 2021
5
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıkçası forumdaki ilk görüşmem olduğu için kafamda bazı soru işaretleri vardı ama kendisi ile iletişime geçip görüşme için konuşmaya başladığımız anda sanki 20 yıllık arkadaşımla tekrar görüşüyormuş hissiyatını bana yaşattığı için tekrardan çok teşekkür ederim kendisine 🌸 Aylini şimdiye kadar forumda o kadar çok arkadaşımız övmüşler ki geçirdiğimiz her dakika denilenlerin ne kadar doğru olduğunu kafamda onaylıyordum.Eve adım attığım andan itibaren kendisinin enerjisi insanı sarıyor zaten.İlk girdiğim anda kendisine her ne kadar söylemek istemesem de güzelliğinden büyülendim diyebilirim😂
Koltukta badem yiyerek hong kong’daki susam piyasasını tartışırken ne ara koridordan yatağa doğru serildiğimi hatırlamıyorum desem yeridir :)
Saniyeler dakikaları,dakikalar saatleri kovaladı her anı dolu dolu geçti görüşmemizin,umarım şimdiye kadar görüşmeyi düşünüp erteleyen varsa bu yazdıklarım kendilerini harekete geçirir de bu güzellikten mahrum kalmazlar .

Herkese bol şans

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
604
1,301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık 😀 Ben de “Aylin ev mi değiştirdi, koridor neden geçmiyor bu yazıda” diyordum, ikinci okuyuşta gördüm koridoru, içim rahatladı 🤣🤣🤣

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
799
939
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayline beklentiyi tavanda gidiyorsunuz o her beklentiyi daha da arşa çıkarıp gönderiyor sizi :)

olgunbaydean

Normal Üye
26 Haz 2021
48
98
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk görüşme için süper şanlı bir tercih yapmışsın.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

caan Çevrimdışı

caan

Normal Üye
7 Şub 2020
36
42
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler paylaşım için

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
194
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir tercih yapmışsınız. Aylin hanımın güzelliği ve muhabbeti insanı farklı alemlere götürüyor. Paylaşımınız vesilesiyle kendisine selamlarımı iletirim.☺️🖐

cantrakyalı Çevrimdışı
18 Kas 2021
87
73
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Açıkçası forumdaki ilk görüşmem olduğu için kafamda bazı soru işaretleri vardı ama kendisi ile iletişime geçip görüşme için konuşmaya başladığımız anda sanki 20 yıllık arkadaşımla tekrar görüşüyormuş hissiyatını bana yaşattığı için tekrardan çok teşekkür ederim kendisine 🌸 Aylini şimdiye kadar forumda o kadar çok arkadaşımız övmüşler ki geçirdiğimiz her dakika denilenlerin ne kadar doğru olduğunu kafamda onaylıyordum.Eve adım attığım andan itibaren kendisinin enerjisi insanı sarıyor zaten.İlk girdiğim anda kendisine her ne kadar söylemek istemesem de güzelliğinden büyülendim diyebilirim😂
Koltukta badem yiyerek hong kong’daki susam piyasasını tartışırken ne ara koridordan yatağa doğru serildiğimi hatırlamıyorum desem yeridir :)
Saniyeler dakikaları,dakikalar saatleri kovaladı her anı dolu dolu geçti görüşmemizin,umarım şimdiye kadar görüşmeyi düşünüp erteleyen varsa bu yazdıklarım kendilerini harekete geçirir de bu güzellikten mahrum kalmazlar .

Herkese bol şans
Tebrikler 2 tarafa da ,kaplan sahalara dönmüş.

IbrahimFZ Çevrimdışı

IbrahimFZ

Normal Üye
28 Ara 2021
25
39
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel tercih, güzel paylaşım :) Teşekkürler.

sorrytohearthat

Normal Üye
7 Ocak 2022
25
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu badem yediğini neden söylüyorsun. Yediğin içtiğin senin olsun bize gördüklerini anlat😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar