Sillyrabbit
Normal Üye
- 22 Ara 2021
- 5
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Açıkçası forumdaki ilk görüşmem olduğu için kafamda bazı soru işaretleri vardı ama kendisi ile iletişime geçip görüşme için konuşmaya başladığımız anda sanki 20 yıllık arkadaşımla tekrar görüşüyormuş hissiyatını bana yaşattığı için tekrardan çok teşekkür ederim kendisine Aylini şimdiye kadar forumda o kadar çok arkadaşımız övmüşler ki geçirdiğimiz her dakika denilenlerin ne kadar doğru olduğunu kafamda onaylıyordum.Eve adım attığım andan itibaren kendisinin enerjisi insanı sarıyor zaten.İlk girdiğim anda kendisine her ne kadar söylemek istemesem de güzelliğinden büyülendim diyebilirim
Koltukta badem yiyerek hong kong’daki susam piyasasını tartışırken ne ara koridordan yatağa doğru serildiğimi hatırlamıyorum desem yeridir
Saniyeler dakikaları,dakikalar saatleri kovaladı her anı dolu dolu geçti görüşmemizin,umarım şimdiye kadar görüşmeyi düşünüp erteleyen varsa bu yazdıklarım kendilerini harekete geçirir de bu güzellikten mahrum kalmazlar .
Herkese bol şans
Koltukta badem yiyerek hong kong’daki susam piyasasını tartışırken ne ara koridordan yatağa doğru serildiğimi hatırlamıyorum desem yeridir
Saniyeler dakikaları,dakikalar saatleri kovaladı her anı dolu dolu geçti görüşmemizin,umarım şimdiye kadar görüşmeyi düşünüp erteleyen varsa bu yazdıklarım kendilerini harekete geçirir de bu güzellikten mahrum kalmazlar .
Herkese bol şans