Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forumdan ilk deneyim Yaprak

Ahmetbedir

Normal Üye
20 Eyl 2019
4
17
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Yaprak hanım ın evi çok kolay bulunabilir bir konumda. Zamanlaması da gayet iyiydi. Dediği zamanda beni evine davet etti. Sıçak kanlı birisi, yatakta da gayet tatmin ediciydi. Tanıştığınıza memnun olacağınız birisi kesinlikle. Yarım saatlik yoldan geldim. Değdi de bence. İlk ziyarete göre gayet rahattım. Size karşı dobra ve samimi bu da sizin rahat hissetmenizi sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel kısa öz dolu içerikli bir paylaşım. Emeğinize sağlık diğer üyelere faydalı olması dileğimle.

29 Haz 2017
155
136
Öncelikle Yaprak hanım ın evi çok kolay bulunabilir bir konumda. Zamanlaması da gayet iyiydi. Dediği zamanda beni evine davet etti. Sıçak kanlı birisi, yatakta da gayet tatmin ediciydi. Tanıştığınıza memnun olacağınız birisi kesinlikle. Yarım saatlik yoldan geldim. Değdi de bence. İlk ziyarete göre gayet rahattım. Size karşı dobra ve samimi bu da sizin rahat hissetmenizi sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
tessekkür ederim cnm herzaman beklerim 😘

yalnizadam66 Çevrimdışı
16 Ağu 2019
32
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anadolu yakasından Beylikdüzü'ne en kısa şekilde nasıl geçebiliriz ve ne kadar sürer acaba? Şehir dışından gelenler için en iyi alternatif Anadolu yakası kalıyor. Bu sebeple @yaprak Hanım gibi güzellikleri arka plana atmak zorunda kalıyoruz.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anadolu yakasından Beylikdüzü'ne en kısa şekilde nasıl geçebiliriz ve ne kadar sürer acaba? Şehir dışından gelenler için en iyi alternatif Anadolu yakası kalıyor. Bu sebeple @yaprak Hanım gibi güzellikleri arka plana atmak zorunda kalıyoruz.

Metrobüsle ilk duraktan son durağa en az 1.5 saat, otomobille gece 1 saat, gündüz trafiğinde 3 saate kadar yolu var. Onun dışında metro, marmaray, tramvay kombinasyonları denenebilir; ama 1.5 saat aşağısı pek mümkün değil kendi tecrübelerime göre...

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
669
1,362
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bindiğiniz durağa göre köprüden 1 saat,söğütlüçeşmeden 1.5 saat çekiyor ortalama..Bayan da metrobüse yakın ise gayet ulaşım rahat..En kısa sorunsuz ulaşım metrobüs istanbul trafiğinde..Önemli noktalara değinilen paylaşım için de her iki tarafa da teşekkürler..

29 Haz 2017
155
136
en kısa bir buçuk saat yine metrobüs le metrobüs durağına yakınım

raprens

Normal Üye
11 Ara 2019
2
1
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba yaprak hanım sizi tanımak ve görüşmek isterim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar