Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forumdaki ilk tecrübem Rüyam ile !!!

JoseSerro

Normal Üye
20 Ocak 2021
1
14
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma yaklaşık 1 hafta önce üye oldum. İlk görüşmemi geçtiğimiz günlerde Rüyam hanım ile yaptım. Kendisi çok hoş bir şekilde karşılamasını yaptı. Çok ciddi bir trafik yüzünden 1 saatte geç kalmama rağmen gayet anlayışlı karşıladı kendisi durumu. Sağolsun güzel bir kahve yaptı ve güzel bir sohbete girdik. 2 saatlik görüşme için kendisini ziyaret ettim zaman çok hızlı akıp gitti. Benim için herşey gayet güzel geçti ve en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğim!! Buradan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. 🙏

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafa da sevişmenize sağlık

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma yaklaşık 1 hafta önce üye oldum. İlk görüşmemi geçtiğimiz günlerde Rüyam hanım ile yaptım. Kendisi çok hoş bir şekilde karşılamasını yaptı. Çok ciddi bir trafik yüzünden 1 saatte geç kalmama rağmen gayet anlayışlı karşıladı kendisi durumu. Sağolsun güzel bir kahve yaptı ve güzel bir sohbete girdik. 2 saatlik görüşme için kendisini ziyaret ettim zaman çok hızlı akıp gitti. Benim için herşey gayet güzel geçti ve en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğim!! Buradan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. 🙏

Sayın @JoseSerro,

Çok ciddi bir kaza geçirip 1 saat gecikmeli de olsa Rüyam Hanım ile buluşma konusundaki azminizi mi kutlayım, böyle bir güzellik ile tanışmanızı ve sevişmenizi mi kutlayım bilemedim efendim :D

Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Ben teşekkür ederim canım Geldiğin için ayaklarına sağlık Öncelikle senin gibi biriyle tanıştığım için çok memnunum Çok mutluyum benim adıma görüşmemiz gayet olumlu geçti bir sonraki görüşmemize dört gözle bekliyorum Kendine çok iyi bak öpüldün😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar