Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forumda yeniyim, ilk referansım Aya Hanım

GHOST RIDER Çevrimdışı
11 Eki 2020
229
237
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün akşam Aya hanım beni kendine çekti. Forumda yeni olmama ve bir iki geri çevrilmeye rağmen şansımı denemeye karar verdim. Mesajıma olumlu cevap alınca Aya hanımın aşk 🌷 yuvasına süzüldüm. Beni seksi bir kıyafet ile kapıda karşıladı. Sohbet muhabbet meşk derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Açıkçası ayrılma anı geldiğinde o güzel dudakları 😗 bırakasım gelmedi. Ben de partnerimi öpmeyi ve sevmeyi sevdiğimden mi nedir Aya hanımdan çok güzel karşılık aldım. Kendisinin açık ve hoş sohbeti, taze ve yumuşacık teni, davetkar ve neşeli huyu memnuniyetimi daha da arttırdı.
Umarım kendisi ile uygun bir zamanda tekrar bir randevu kopartıp buluşabiliriz. 💞
Bu vesile ile forum yöneticisine de böyle bir tanışma ortamı yarattığı için teşekkür etmek istiyorum. Yokluktan bir iki kamikaze yarası aldığım bu alemde, sakin ve güvenli bir koya rast geldiğimi düşünüyorum.

Çarşambalı Çevrimdışı
27 Ocak 2020
47
35
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayırlı olsun umarım bundan sonraki görüşmelerinizde sizler için güzel geçer tekrar hoşgeldiniz

HomeLess Çevrimdışı
10 Tem 2020
194
431
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğru yer ve doğru bir partner ile başlayan forum yolculuğunda daha nice paylaşımlar bekleriz. @Aya naiftir iyidir rutinlerimden biridir 🤭

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk paylaşım için teşekkürler...

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
76
126
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün akşam Aya hanım beni kendine çekti. Forumda yeni olmama ve bir iki geri çevrilmeye rağmen şansımı denemeye karar verdim. Mesajıma olumlu cevap alınca Aya hanımın aşk 🌷 yuvasına süzüldüm. Beni seksi bir kıyafet ile kapıda karşıladı. Sohbet muhabbet meşk derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Açıkçası ayrılma anı geldiğinde o güzel dudakları 😗 bırakasım gelmedi. Ben de partnerimi öpmeyi ve sevmeyi sevdiğimden mi nedir Aya hanımdan çok güzel karşılık aldım. Kendisinin açık ve hoş sohbeti, taze ve yumuşacık teni, davetkar ve neşeli huyu memnuniyetimi daha da arttırdı.
Umarım kendisi ile uygun bir zamanda tekrar bir randevu kopartıp buluşabiliriz. 💞
Bu vesile ile forum yöneticisine de böyle bir tanışma ortamı yarattığı için teşekkür etmek istiyorum. Yokluktan bir iki kamikaze yarası aldığım bu alemde, sakin ve güvenli bir koya rast geldiğimi düşünüyorum.
paylaşım için teşekkurler

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşım için teşekkür ederim'taaniştigima çok memnun oldum'her zaman beklerim 🥰🥰🥰

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
307
241
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok şanslısınız bu şansı umarım bende yakalarım bekle bekle bakalım nereye kadar. İyi forumlar dilerim.🤔🤔🤔🤔🤔

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar