Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nötr GörüşmeForumda Gençleri neden dikkate almıyorlar ?
26 yaşındayım daha önce buradan bir gorüşmem oldu fakat yaşımdan dolayı partnerler pek dikkate almıyor ve görüşme şansı bulamıyorum. Bunun sebebi nedir acaba ?
Belki kendini tanıtma durumunda veya ifade ederken yanlış kelimeler kullanıyor olabilirsin muhabbet odaklı değil direk konuve randevu ile alakalı
mesaj yazarsan bakarlar yoksa yaşın az değil
Tamamen iletişim ve referansınız, görüşmek istediğiniz kişi tarafından referans sayısı az geldiyse dikkate almıyorlardır. Aklıma gelen daha bir çok neden var.
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumda 25-26 yaslarinda gayet aktif gorusme saglayan tanidik kardeslerim var. Zaten forumdaki hanimefendilerin bir cogu da 25-35 yas araliginda yani etik durumda da sorun yaratmayacak farklar. Burada onemli olan kistas kisinin kendini ifade edilebilme yetkinligidir. Kendine onca sure icerisinde neler kattigidir. +35 yas olup partnerlik yapan hanimefendilere baktigimda gercekten onemli cogunlugu kendilerini bir kultur esigine getirmisler. 2-3 saatlik gorusmede de hakli olarak ortak nokta bulup sohbet edebilecekleri insanlar ariyorlardir. Burda igneyi kendinize batirmaniz gerektigini dusunuyorum.
26 yaşındayım daha önce buradan bir gorüşmem oldu fakat yaşımdan dolayı partnerler pek dikkate almıyor ve görüşme şansı bulamıyorum. Bunun sebebi nedir acaba ?
Ben kendisi ile görüşme yaptım efendi düzgün biri ki ben herkes ile görüşen biri değilim belki iletişim olarak bir problem olabilir herkes çok sıcak olmayabilir mesaj yazarken direk sonuç odaklı oluyor oda normal iyi niyeti suistimal eden beyler yüzünden kızlarda biraz katı olması normal
Ben kendisi ile görüşme yaptım efendi düzgün biri ki ben herkes ile görüşen biri değilim belki iletişim olarak bir problem olabilir herkes çok sıcak olmayabilir mesaj yazarken direk sonuç odaklı oluyor oda normal iyi niyeti suistimal eden beyler yüzünden kızlarda biraz katı olması normal