Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Forumda Gençleri neden dikkate almıyorlar ?

GencUzun

Normal Üye
21 Eki 2023
18
13
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi Geceler Herkese ..

26 yaşındayım daha önce buradan bir gorüşmem oldu fakat yaşımdan dolayı partnerler pek dikkate almıyor ve görüşme şansı bulamıyorum. Bunun sebebi nedir acaba ?

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
270
495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamamen iletişim ve referansınız, görüşmek istediğiniz kişi tarafından referans sayısı az geldiyse dikkate almıyorlardır. Aklıma gelen daha bir çok neden var.

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
644
849
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumda 25-26 yaslarinda gayet aktif gorusme saglayan tanidik kardeslerim var. Zaten forumdaki hanimefendilerin bir cogu da 25-35 yas araliginda yani etik durumda da sorun yaratmayacak farklar. Burada onemli olan kistas kisinin kendini ifade edilebilme yetkinligidir. Kendine onca sure icerisinde neler kattigidir. +35 yas olup partnerlik yapan hanimefendilere baktigimda gercekten onemli cogunlugu kendilerini bir kultur esigine getirmisler. 2-3 saatlik gorusmede de hakli olarak ortak nokta bulup sohbet edebilecekleri insanlar ariyorlardir. Burda igneyi kendinize batirmaniz gerektigini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Yousuffer Çevrimdışı
3 Mar 2021
407
336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
25 yaşında başladım ben görüşmelere suan 30 olmak üzereyim hiç sorun yaşamadım ayrıca genç oldugum için övgüler aldım iletişiminizde problem olabilir

Byzagor

Normal Üye
16 Ağu 2021
8
53
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
20 yaşımda foruma üye olmadan referans açmadan referansız çok incall görüşme yaptım burda :)))
Demek istediğim herşey sende bitiyor dostum :))

AJANS ALEX Çevrimdışı
24 Eki 2023
54
133
İyi Geceler Herkese ..

26 yaşındayım daha önce buradan bir gorüşmem oldu fakat yaşımdan dolayı partnerler pek dikkate almıyor ve görüşme şansı bulamıyorum. Bunun sebebi nedir acaba ?
Gayet uygun bir yaş aslında

makcup

Normal Üye
23 Kas 2023
40
35
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi Geceler Herkese ..

Ya fakirsin, ya performansın yüksek; eskiticen mi kardeşim, tezgahı meşgul etme 😁

Damla Sönmez Çevrimdışı
8 Mar 2022
99
137
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İyi Geceler Herkese ..

Ben kendisi ile görüşme yaptım efendi düzgün biri ki ben herkes ile görüşen biri değilim belki iletişim olarak bir problem olabilir herkes çok sıcak olmayabilir mesaj yazarken direk sonuç odaklı oluyor oda normal iyi niyeti suistimal eden beyler yüzünden kızlarda biraz katı olması normal

GencUzun

Normal Üye
21 Eki 2023
18
13
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben kendisi ile görüşme yaptım efendi düzgün biri ki ben herkes ile görüşen biri değilim belki iletişim olarak bir problem olabilir herkes çok sıcak olmayabilir mesaj yazarken direk sonuç odaklı oluyor oda normal iyi niyeti suistimal eden beyler yüzünden kızlarda biraz katı olması normal
Çok sağol Damla ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar