Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum üyesi olmayanlara itafen

shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
69
65
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Peki Foruma üye olmayan birinin bu yazıyı görmesi ihtimali nedir. :)

Delatter

Normal Üye
26 May 2024
27
18
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Peki Foruma üye olmayan birinin bu yazıyı görmesi ihtimali nedir. :)
Görme ihtimaline rakamsal bir değer vermek zor olsada görme ihtimalinin olduğunu söyleyebilirim. Nerdenmi biliyorum kendimden 🙂
Forumu uzun bir süre dışarıdan takip ettim hatta görüşmelerde yaptım. Sonuç olarak üye olmak mantıklı çünkü üye olmadan iletişim zor oluyor.

Sandman Çevrimdışı
21 May 2022
80
109
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonuçta iletişime geçtiğimizde pembişler referans istiyor, numaradan doğrulatıyorlar. Ben ikinci bir hat aldım artık görüşmelerimi yeni numaramdan yapıyorum hatta referans istediklerinde; yeni numaramı bu pembişler onaylar ama bu eski numaramı da, şu pembisler bilir diye belirtiyorum. Hala ilk önce eski numaram onaylanıyor.
Şimdi aklıma geldi; iki üç kez iletişime geçtiğim pembiş nickimi sordu, gerek var mı? Numaram en büyük referansım dedim, ısrar edince de ben uzatmadım başka denizlere yelken açtım.

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sonuçta iletişime geçtiğimizde pembişler referans istiyor, numaradan doğrulatıyorlar. Ben ikinci bir hat aldım artık görüşmelerimi yeni numaramdan yapıyorum hatta referans istediklerinde; yeni numaramı bu pembişler onaylar ama bu eski numaramı da, şu pembisler bilir diye belirtiyorum. Hala ilk önce eski numaram onaylanıyor.
Şimdi aklıma geldi; iki üç kez iletişime geçtiğim pembiş nickimi sordu, gerek var mı? Numaram en büyük referansım dedim, ısrar edince de ben uzatmadım başka denizlere yelken açtım.
Ben referans almıyorum. Dolayısıyla niki benim için önemli

ereny

Normal Üye
4 Şub 2024
4
2
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görme ihtimaline rakamsal bir değer vermek zor olsada görme ihtimalinin olduğunu söyleyebilirim. Nerdenmi biliyorum kendimden 🙂
Forumu uzun bir süre dışarıdan takip ettim hatta görüşmelerde yaptım. Sonuç olarak üye olmak mantıklı çünkü üye olmadan iletişim zor oluyor.
Referanssız mı görüşme yaptınız?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar