- 9 Haz 2018
- 834
- 1,904
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim yoktun uzun zamandır nasılsın canimHala çok güzelsin
Beni benden aldınİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Çok şahanesinİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Teşekkür ederimBeni benden aldın
Evdeyim birazdanBu fizik sabah sabah insanın duygularını depreştiriyor
Teşekkür ederimÇok şahanesin
Buraya bir adet nazar boncuğu bırakıyorumİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Birkaç zamandır farklı paylaşımlarınızda yazdıklarınızdan şunu çok iyi anlıyorum ki her fotoğraf karesinden etrafa yaydığınız bu pozitif enerji salt harika bir fiziğin, bedensel, tensel güzelliğin değil düşünen, sorgulayan, kendini iyi ifade edebilen bir zihnin ve coşkulu hayat dolu bir ruhun eseri! Henüz tanıma fırsatı bulamadan tuhaf bir çekim gücüyle sevdiğim insanlardan birisiniz Buse Hanım!İyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Güzelliğiniz nefesimi kesti Buse hanım..harikasınızİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
enfessİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Teşekkür ederimsüper poz , tarz saçlar ve giyim
Wooowww bu nasıl fiziktir böyle busecim incecik belinizi sarmalayasım geldiİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Teşekkür ederimİsmi ile özdeşleşmiş pırıltılı güzellik
Teşekkür ederimBuraya bir adet nazar boncuğu bırakıyorum
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve degerli hisleriniz içinBirkaç zamandır farklı paylaşımlarınızda yazdıklarınızdan şunu çok iyi anlıyorum ki her fotoğraf karesinden etrafa yaydığınız bu pozitif enerji salt harika bir fiziğin, bedensel, tensel güzelliğin değil düşünen, sorgulayan, kendini iyi ifade edebilen bir zihnin ve coşkulu hayat dolu bir ruhun eseri! Henüz tanıma fırsatı bulamadan tuhaf bir çekim gücüyle sevdiğim insanlardan birisiniz Buse Hanım!
Teşekkür ederimGüzelliğiniz nefesimi kesti Buse hanım..harikasınız
Teşekkür ederim canım çok saol güzel düşüncelerin içinenfess
Çok teşekkür ederimEzberlenmesi gereken vücut hatları mezureyi alıp geliyorum
Teşekkür ederim bekliyorum o zaman desemWooowww bu nasıl fiziktir böyle busecim incecik belinizi sarmalayasım geldi
En kısa zamanda desemTeşekkür ederim bekliyorum o zaman desem
Harika derimEn kısa zamanda desem
Harika derim
Işık saçıyorsunuzİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Teşekkür ederimIşık saçıyorsunuz
şaşırdım çok çok iiİyi geceler beyler tatlı rüyalar uzun zamandır çekim yapmıyorum iş hayatına tekrardan yeni adapte oluyorum doğum günüm konserler derken güzel bir cekimle dönüş yapacağım kısa zamanda
Teşekkür ederimşaşırdım çok çok ii
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!