Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Five star Eylül

25 Ara 2020
118
100
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Eylül hanım ile tanışma İzmir de olamayınca , iş dolayısı ile bu bölgede olmayı fırsata çevirerek iki gün önceden randevulasarak Eylül hanım ile dün tanışma fırsatı buldum.
Evin konumu çok merkezi,tam planladigimiz gibi buluştuk kıvırcık saçı seven bir adam olarak kapida afeti devran Eylül hanımı gorunce doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım.İki saatlik bir programdi ama süre nasıl geçti hiç anlamadım.Kulturlu,lisan bilir ,hos sohbet kişiliği ile hemen kaynastik.Ortak noktalar çıkınca uzun uzun sohbet ettik kahve çikolata eşliğinde,bu arada güzel ikramlari içinde ayrıca teşekkürler.
Limon beni sevdi ben de onu.Yasanilmasi gereken her şey çok güzel bir şekilde yaşandı,anlatılmaz yaşamak lazım.Hele dudakların karşılıklı vantuzlasmasi beni benden aldı.
Bu güzel gün için kendisine çok teşekkür ediyorum.Gidis geliş için beş saatimi trafikte geçirmenin yorgunluğunu Eylul hanım kesinlikle aldı.En kısa sürede görüşmek dilegi ile özgür ruhlu güzel kadın.Bir sonraki görüşmede nereye geleceğini biliyorsun ve şimdiden ozlendin.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,
Eylül hanım ile tanışma İzmir de olamayınca , iş dolayısı ile bu bölgede olmayı fırsata çevirerek iki gün önceden randevulasarak Eylül hanım ile dün tanışma fırsatı buldum.
Evin konumu çok merkezi,tam planladigimiz gibi buluştuk kıvırcık saçı seven bir adam olarak kapida afeti devran Eylül hanımı gorunce doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım.İki saatlik bir programdi ama süre nasıl geçti hiç anlamadım.Kulturlu,lisan bilir ,hos sohbet kişiliği ile hemen kaynastik.Ortak noktalar çıkınca uzun uzun sohbet ettik kahve çikolata eşliğinde,bu arada güzel ikramlari içinde ayrıca teşekkürler.
Limon beni sevdi ben de onu.Yasanilmasi gereken her şey çok güzel bir şekilde yaşandı,anlatılmaz yaşamak lazım.Hele dudakların karşılıklı vantuzlasmasi beni benden aldı.
Bu güzel gün için kendisine çok teşekkür ediyorum.Gidis geliş için beş saatimi trafikte geçirmenin yorgunluğunu Eylul hanım kesinlikle aldı.En kısa sürede görüşmek dilegi ile özgür ruhlu güzel kadın.Bir sonraki görüşmede nereye geleceğini biliyorsun ve şimdiden ozlendin.
Cok tesekkur ederm seni tanımak cok keyifliydi 😽 tekrar gorusmek uzere 😽

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
115
134
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınıza sağlık. Eylül hanım için 5 değil 15 saatin lafı olmaz 😇

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler.

Ghostt232

Normal Üye
3 Şub 2021
35
33
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda yeniyim, Eylül Hanım'dan haberim yoktu. Paylaşımınız sayesinde öğrenmiş oldum, teşekkürler.

The Kingslayer Çevrimdışı
30 Eki 2020
164
213
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
@STAREYLÜL candır :love: mükemmelliğe giden yol eylül hanımın kapısından geçiyor

Erhanito

Normal Üye
23 Şub 2021
32
12
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzle bilgilendirme için teşekkürler 🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,

Kendi sevgisiyle kendini dönüştürebilen bir İpek Böceği gibidir @STAREYLÜL

Hiçbir kuralın içine sığmayan özgür ruhuyla, kozasından bir Kelebek olarak çıkar karşınıza...

Yanmak isterse, yanar....
............ Yakmak isterse, yakar!

Ezcümle.....

Size,

Ateşin nasıl bulunduğunu öğretir.

Güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar