- 5 Haz 2019
- 413
- 773
Uzun zamandan sonra Baharla hasret giderdik. Bu aralar arayı açmamamızla ve Baharın güncel paylaştığı fotolarla artık araya son vermek lazımdı.Plan programı yaptıktan sonra Baharın Maltepedeki evinin yolunu tuttum. Bahar zaten beni karşılarken bitirdi. Leopar kadın karşımda tüm güzelliği ve seksiliğiyle baş döndürücüydü. Salonda biraz muhabbet ettikten sonra ifademi almak İçin odaya geçtik. Özlemişim bu odayı kaçıncı görüşmemiş oldu sayısı belli değil ama hep heyecan verici. İlk o dudakların baldudakların tadına bakarak başladık. İnsanın bırakası gelmiyor dudakları. Tabi orala sıra gelene kadar oral yapmayada yaptırmayıda severek eşlik ediyor artık nabzın yükselmesiyle beraber Bahara kendini bıraka bilirsin . Her pozisyonu deneye bilirsin. Tabi en sevdiği ve sevdim dogyy ile final yapmak daha güzel.Uzun zaman olmuştu arayı bir daha açmayalım. Sen hatırlıyor musun bilmem bu kaçıncı görüşmemiz oldu bilmiyorum. Her biri bir birinden güzel ve özeldi. İyiki tanımışım seni güzel kadın yeni sevişmelere seviliyorsun @BAHAR