Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fıstık gibi tam bir gfe

Barışde

Normal Üye
12 Ağu 2022
4
27
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Elena hanımla görüşmek için bir gün önceden yazıştık randevuleştik hızlı cevap veriyor konuşmalarında net keyif almak için kararlaştırdık ertesi gün evine gittim

Mahalle sakin trafik problemi park problemi yok motosikletle gittiğim için herhangi bir evin önüne bıraktım ve tarif ettiği üzere evine geçtim kapıda güzel bir kıyafetle karşıladı beni 4 saatlik program yapmıştık keyif almaya bakıyor keyif vermeye bakıyor tatlı bıcır bıcır minyon bir pembiş ben gittiğimde evine yeni taşınmıştı bu sayede yataktan hiç çıkmadık diyebilirim bir şişe şarap almıştık sağolsun eşlik etti bi yandan muhabbet bi yandan o iş tabiki çok temiz pamuk gibi teni kokusu harika çok Fresh

O konuya gelince benim de minyon sevmemden de kaynaklı çok memnun kaldım oralı iyi cowgirl seviyor her minyon sevenin isteyeceği gibi tabiki evirip çevirdim istediğim her pozisyonda birlikte olabildim. Aradığımı buldum dedim tabi ki gfe hazzı vermek konusunda da iyi teşekkür ederim güzel ağırlama için 😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Elena hanımla görüşmek için bir gün önceden yazıştık randevuleştik hızlı cevap veriyor konuşmalarında net keyif almak için kararlaştırdık ertesi gün evine gittim

Mahalle sakin trafik problemi park problemi yok motosikletle gittiğim için herhangi bir evin önüne bıraktım ve tarif ettiği üzere evine geçtim kapıda güzel bir kıyafetle karşıladı beni 4 saatlik program yapmıştık keyif almaya bakıyor keyif vermeye bakıyor tatlı bıcır bıcır minyon bir pembiş ben gittiğimde evine yeni taşınmıştı bu sayede yataktan hiç çıkmadık diyebilirim bir şişe şarap almıştık sağolsun eşlik etti bi yandan muhabbet bi yandan o iş tabiki çok temiz pamuk gibi teni kokusu harika çok Fresh

O konuya gelince benim de minyon sevmemden de kaynaklı çok memnun kaldım oralı iyi cowgirl seviyor her minyon sevenin isteyeceği gibi tabiki evirip çevirdim istediğim her pozisyonda birlikte olabildim. Aradığımı buldum dedim tabi ki gfe hazzı vermek konusunda da iyi teşekkür ederim güzel ağırlama için 😘
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
914

Teşekkür ederim cnm paylaşım için seni tanıdığım çok memnun oldum keyifli saatler için çok teşekkür ederim herzaman beklerim 🤗🥰😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar