Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme First Date

22 Ağu 2021
3
22
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eva sabaha kadar anlatsa dinlerim, çok tatlı bir mizacı var ayrıca sohbeti çok renkli. Rahattı ve uyumluydu, genelde daha isteklerimi dile getirmeden onları gerçekleştirmeye başlamış bulunduk. Uzun süre görüşmediğim bir arkadaşımla tekrar görüşüyormuşum gibi hissettim, tabii üstüne bol ve çeşitli PSE anları serpiştirilmiş şekilde :)) iyi forumlar :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eva sabaha kadar anlatsa dinlerim, çok tatlı bir mizacı var ayrıca sohbeti çok renkli. Rahattı ve uyumluydu, genelde daha isteklerimi dile getirmeden onları gerçekleştirmeye başlamış bulunduk. Uzun süre görüşmediğim bir arkadaşımla tekrar görüşüyormuşum gibi hissettim, tabii üstüne bol ve çeşitli PSE anları serpiştirilmiş şekilde :)) iyi forumlar :)
sewişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Partner ADA Çevrimdışı
8 Haz 2022
178
1,241
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kadar geç gördüğüm için üzgünüm hala tam olarak alışamadım buralara, güzel düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler 😘 tekrarı için sabırsızlanıyorum 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar