- 29 Nis 2014
- 9,293
- 10,233
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkesin malumu, geçtiğimiz pazar günü 41. Avrasya Maratonu vardı. Ben de sabahın köründe kalkıp kendimce ucundan halk koşusuna dahil olayım dedim. 133.000 kişinin arasında ne kadar koşulabilirse artık, o tempoyla Dolmabahçe'ye vardığım gibi ex komşum @sinem e mesajı çaktım; "uyandıysan kaptırıp sana geliyorum" diye Tabii hafta içinden prensip olarak pazar günü için yazışmıştık; ama yine de son bir sağlama yapmak her zaman iyidir Kadıköy'e geçip oradan da Ataşehir üzerinden @sinem in evine intikal ettim öğle saatlerinde, doğal olarak sponsorum migros torbası ile Yeni ev şerefine bu sefer bira yerine Absolut yapalım dedik, tabii öğle saatlerinde votka içmek de ayrıca bir libido yapıyor insanda Nerden baksan 3-4 aydır görüşmemenin verdiği etki ile, çenemiz bayağı bir düştü; ama bir yandan da gözlerim giydiği daracık tayt içinden minik ve fit popişkoya gidip duruyor @sinem ayağı kalkıp dolaptan birşey getirmeye gittikçe Baktık böyle olmayacak, zaten koşu sonrası da bol bol terlemişiz, hemen ılık bir duş akabinde, ver elini yatak odası... Artık güne özel nasıl bir enerji yüklemişsem kendime, Messi'nin gençlik yıllarındaki Barcelona misali sürekli baskı ve bunaltan ataklarla saldırınca, sonunda ex komşum zorunlu bir mola istedi; hakem molasının ardından kaldığımız yerden devam edip bayağı nefes nefes finişe ulaşmayı başardık Ama denemediğimiz bir amuda kalkma pozisyonu kaldı herhalde bu arada
Kısa bir duşun ardından, kendi eliyle hazırladığı nazik ikramları ve votka eşliğinde bol bol kulak çınlattık, taa ki erkeklerdeki ikinci beyin (kesinlikle bağırsak değil ), karşısında gördüğü şeffaf baby doll ve "panter" desenli topuklulara sahip @sinem e kavuşmak için gerekli hamleyi yapana kadar... İki saniyede ulaşılan yatak odasında, bu sefer topukluları da çıkarmadan başladığımız ikinci yarıda, yine ateşimizden birşey kaybetmeden bol pozisyon değiştirerek mutlu sona bir kez daha ulaşmayı başardık.
Duş alıp gitmek üzere hazırlanırken, bir baktım üzerine @Lejyoner_Gio beyin getirdiği Gs formasını geçirivermiş. Kapıdan çıkarken, mırıldandım kendi kendime: Demek ki arayı açmadan daha çok ve sık çalışmamız gerekiyor bu kızı Fenerli yapmak için
Kısa bir duşun ardından, kendi eliyle hazırladığı nazik ikramları ve votka eşliğinde bol bol kulak çınlattık, taa ki erkeklerdeki ikinci beyin (kesinlikle bağırsak değil ), karşısında gördüğü şeffaf baby doll ve "panter" desenli topuklulara sahip @sinem e kavuşmak için gerekli hamleyi yapana kadar... İki saniyede ulaşılan yatak odasında, bu sefer topukluları da çıkarmadan başladığımız ikinci yarıda, yine ateşimizden birşey kaybetmeden bol pozisyon değiştirerek mutlu sona bir kez daha ulaşmayı başardık.
Duş alıp gitmek üzere hazırlanırken, bir baktım üzerine @Lejyoner_Gio beyin getirdiği Gs formasını geçirivermiş. Kapıdan çıkarken, mırıldandım kendi kendime: Demek ki arayı açmadan daha çok ve sık çalışmamız gerekiyor bu kızı Fenerli yapmak için