Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Finişte ödül olarak ex komşuya ziyaret :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesin malumu, geçtiğimiz pazar günü 41. Avrasya Maratonu vardı. Ben de sabahın köründe kalkıp kendimce ucundan halk koşusuna dahil olayım dedim. 133.000 kişinin arasında ne kadar koşulabilirse artık, o tempoyla Dolmabahçe'ye vardığım gibi ex komşum @sinem e mesajı çaktım; "uyandıysan kaptırıp sana geliyorum" diye :ROFLMAO:Tabii hafta içinden prensip olarak pazar günü için yazışmıştık; ama yine de son bir sağlama yapmak her zaman iyidir ;) Kadıköy'e geçip oradan da Ataşehir üzerinden @sinem in evine intikal ettim öğle saatlerinde, doğal olarak sponsorum migros torbası ile :D Yeni ev şerefine bu sefer bira yerine Absolut yapalım dedik, tabii öğle saatlerinde votka içmek de ayrıca bir libido yapıyor insanda :geek: Nerden baksan 3-4 aydır görüşmemenin verdiği etki ile, çenemiz bayağı bir düştü; ama bir yandan da gözlerim giydiği daracık tayt içinden minik ve fit popişkoya gidip duruyor @sinem ayağı kalkıp dolaptan birşey getirmeye gittikçe :devilish: Baktık böyle olmayacak, zaten koşu sonrası da bol bol terlemişiz, hemen ılık bir duş akabinde, ver elini yatak odası... Artık güne özel nasıl bir enerji yüklemişsem kendime, Messi'nin gençlik yıllarındaki Barcelona misali sürekli baskı ve bunaltan ataklarla saldırınca, sonunda ex komşum zorunlu bir mola istedi; hakem molasının ardından kaldığımız yerden devam edip bayağı nefes nefes finişe ulaşmayı başardık (y) Ama denemediğimiz bir amuda kalkma pozisyonu kaldı herhalde bu arada :LOL:
Kısa bir duşun ardından, kendi eliyle hazırladığı nazik ikramları ve votka eşliğinde bol bol kulak çınlattık, taa ki erkeklerdeki ikinci beyin (kesinlikle bağırsak değil ;)), karşısında gördüğü şeffaf baby doll ve "panter" desenli topuklulara sahip @sinem e kavuşmak için gerekli hamleyi yapana kadar... İki saniyede ulaşılan yatak odasında, bu sefer topukluları da çıkarmadan başladığımız ikinci yarıda, yine ateşimizden birşey kaybetmeden bol pozisyon değiştirerek mutlu sona bir kez daha ulaşmayı başardık. :giggle:
Duş alıp gitmek üzere hazırlanırken, bir baktım üzerine @Lejyoner_Gio beyin getirdiği Gs formasını geçirivermiş. Kapıdan çıkarken, mırıldandım kendi kendime: Demek ki arayı açmadan daha çok ve sık çalışmamız gerekiyor bu kızı Fenerli yapmak için ;):devilish:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkesin malumu, geçtiğimiz pazar günü 41. Avrasya Maratonu vardı. Ben de sabahın köründe kalkıp kendimce ucundan halk koşusuna dahil olayım dedim. 133.000 kişinin arasında ne kadar koşulabilirse artık, o tempoyla Dolmabahçe'ye vardığım gibi ex komşum @sinem e mesajı çaktım; "uyandıysan kaptırıp sana geliyorum" diye :ROFLMAO:Tabii hafta içinden prensip olarak pazar günü için yazışmıştık; ama yine de son bir sağlama yapmak her zaman iyidir ;) Kadıköy'e geçip oradan da Ataşehir üzerinden @sinem in evine intikal ettim öğle saatlerinde, doğal olarak sponsorum migros torbası ile :D Yeni ev şerefine bu sefer bira yerine Absolut yapalım dedik, tabii öğle saatlerinde votka içmek de ayrıca bir libido yapıyor insanda :geek: Nerden baksan 3-4 aydır görüşmemenin verdiği etki ile, çenemiz bayağı bir düştü; ama bir yandan da gözlerim giydiği daracık tayt içinden minik ve fit popişkoya gidip duruyor @sinem ayağı kalkıp dolaptan birşey getirmeye gittikçe :devilish: Baktık böyle olmayacak, zaten koşu sonrası da bol bol terlemişiz, hemen ılık bir duş akabinde, ver elini yatak odası... Artık güne özel nasıl bir enerji yüklemişsem kendime, Messi'nin gençlik yıllarındaki Barcelona misali sürekli baskı ve bunaltan ataklarla saldırınca, sonunda ex komşum zorunlu bir mola istedi; hakem molasının ardından kaldığımız yerden devam edip bayağı nefes nefes finişe ulaşmayı başardık (y) Ama denemediğimiz bir amuda kalkma pozisyonu kaldı herhalde bu arada :LOL:
Kısa bir duşun ardından, kendi eliyle hazırladığı nazik ikramları ve votka eşliğinde bol bol kulak çınlattık, taa ki erkeklerdeki ikinci beyin (kesinlikle bağırsak değil ;)), karşısında gördüğü şeffaf baby doll ve "panter" desenli topuklulara sahip @sinem e kavuşmak için gerekli hamleyi yapana kadar... İki saniyede ulaşılan yatak odasında, bu sefer topukluları da çıkarmadan başladığımız ikinci yarıda, yine ateşimizden birşey kaybetmeden bol pozisyon değiştirerek mutlu sona bir kez daha ulaşmayı başardık. :giggle:
Duş alıp gitmek üzere hazırlanırken, bir baktım üzerine @Lejyoner_Gio beyin getirdiği Gs formasını geçirivermiş. Kapıdan çıkarken, mırıldandım kendi kendime: Demek ki arayı açmadan daha çok ve sık çalışmamız gerekiyor bu kızı Fenerli yapmak için ;):devilish:
Bu enerjiye alkış diyorum 👏. Ceday mastır yine mastırlığını konuşturmuş ve Energizer'e dönmüş. Bu arada bir kaç kelam da yeni ev sahibesi, Pantera gitaristi, 1. Popa @sinem 'e edelim. Giderekmdaha mı etkileyici oluyor, yoksa bunların hepsi gözlem ve özlem mi? Vukuata karışan herkesleri öpüyorum ama madalya @kadikoylu 'ye. Hungry ten points, Sweden ten points...

Turizmmeslek Çevrimdışı
24 Ağu 2019
251
232
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Messinin sürekli ve baskin ataklarina karsi pique gibi saglam savunma yapmis anlasilan sinem harika ve cok eglenceli bir paylasim boyle eglenceli paylasimlari diger arkadaslardan da bekleriz tesekkurler bu guzel paylasim icin 😉😊

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forma işi tamam da şort eksik kaldı. Bir daha maç için uğradığınızda şortla giderseniz bence @sinem forma ve şort ikilisini de tamamlamışken tam Fenerli olur sizi öyle uğurlar hatta maça da çıkabilir.😉

Alt üst takım Fener armalı eşofmanla gitmiştim zaten (yoksa eşortman mıydı o? :unsure::D), ama aramızda yaklaşık 2 katlık bir beden farkı olduğu için, teklif bile edemedim haliyle :LOL:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Alt üst takım Fener armalı eşofmanla gitmiştim zaten (yoksa eşortman mıydı o? :unsure::D), ama aramızda yaklaşık 2 katlık bir beden farkı olduğu için, teklif bile edemedim haliyle :LOL:
Eşofmanlı Kadıköylü hoca 😅
Hocam bir sorum var: gecenin 03:00'de referanssızım ve pembiş arıyorum ama bulamıyorum , bildiğiniz baht açıcı büyü var mıdır,? Gri üyeyim, cevabı ayrıca PM ile istiyorum. (Mümkünse Bağcılar olsun🙏)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eşofmanlı Kadıköylü hoca 😅
Hocam bir sorum var: gecenin 03:00'de referanssızım ve pembiş arıyorum ama bulamıyorum , bildiğiniz baht açıcı büyü var mıdır,? Gri üyeyim, cevabı ayrıca PM ile istiyorum. (Mümkünse Bağcılar olsun🙏)

Ama evladım, biz bunu size dildoyla, straponla, kamçıyla, sivri topukluyla, masa üstünde ne varsa hepsiyle anlattık, gecenin üçünde azan pm ci gri üyenin bahtına ancak bunlardan biri çıkar, Bağcılar sanayi çıkışı metro durağının yanındaki sokakta büyük ikramiye de mega saplı tava olur dedik; ama dinlemiyosunuz ki, ben napiim?? :mad::devilish::geek:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ama evladım, biz bunu size dildoyla, straponla, kamçıyla, sivri topukluyla, masa üstünde ne varsa hepsiyle anlattık, gecenin üçünde azan pm ci gri üyenin bahtına ancak bunlardan biri çıkar, Bağcılar sanayi çıkışı metro durağının yanındaki sokakta büyük ikramiye de mega saplı tava olur dedik; ama dinlemiyosunuz ki, ben napiim?? :mad::devilish::geek:
Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim (hala PM gelmedi ama 🤔)
Bu arada saat/seans takıntım var. Sırf 1 saatte çok seans var diye İstanbul film festivaline gittim, mis gibi bir saate 6-7 kısa film seyrettim.
Neden diye soracak olursanız, sürekli boşalıyorum, evet hemen oluyor. Mahallede ismim çıktı, geçenlerde birisi geldi 2 kasa boş bira şisesi getirmiş, siz boş alıyor muşsunuz diye! Adama 12 lira ödedim , ayrıca 2 kasa boş bira şişesi kaldı. Ne olucak benim halim hocam 🤔

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim (hala PM gelmedi ama 🤔)
Bu arada saat/seans takıntım var. Sırf 1 saatte çok seans var diye İstanbul film festivaline gittim, mis gibi bir saate 6-7 kısa film seyrettim.
Neden diye soracak olursanız, sürekli boşalıyorum, evet hemen oluyor. Mahallede ismim çıktı, geçenlerde birisi geldi 2 kasa boş bira şisesi getirmiş, siz boş alıyor muşsunuz diye! Adama 12 lira ödedim , ayrıca 2 kasa boş bira şişesi kaldı. Ne olucak benim halim hocam 🤔

Sevgili evladım, senin pm İkitelli Demirciler Sitesi Tem Yanyolda akşam trafiğine takılmış, bitince direkt sana gelecekmiş (y) Filmin kısa olunca 1 saatte 6-7 seans normal, iki kasa bira şişesi de isabetli olmuş, saatte 6 şişe hızıyla seri üretime geçersin artık :devilish: beni alın alın yine sol tarafım seğirtmeye başladı bu sorulardan...o_O

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili evladım, senin pm İkitelli Demirciler Sitesi Tem Yanyolda akşam trafiğine takılmış, bitince direkt sana gelecekmiş (y) Filmin kısa olunca 1 saatte 6-7 seans normal, iki kasa bira şişesi de isabetli olmuş, saatte 6 şişe hızıyla seri üretime geçersin artık :devilish: beni alın alın yine sol tarafım seğirtmeye başladı bu sorulardan...o_O
Hocam yine bilgilendirme için teşekkür ediyorum, İsmail ustadan 5 tane lahmacun söylemiştik, gelirken onu da getirebilir mi?
Bu arada cesaretinize hayranım, referansınızı okuyunca Tuzla'daki aslan parka gittik, hocam seviyorsa biz de sevelim Panteri dedik, arkadaşın kolu gitti tabii, giden sol kol iyi ki👍
Hızımızı alamadık kara panterin DVD'sini kiraladık, heyecanla bekledik, Afrikalı yağız abi çıktı, saat de satmıyor hani...
Var bir bahtsızlık hocam, şu panter olayını çözemedik türlü🤔

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Sn. @kadikoylu nasıl koşturmuş mübarek. Atak üstüne atak yapmış, seri kanat oyuncularının da yardımıyla pozisyonu bol bir maçı geride bırakmış, hücum hattındaki güçlü kadrosuyla sonuca ulaşmış. :D

İki tarafında hücum organizasyonlarına sağlık. 👏

Rica ederim ben yaşlandım artık demeyiniz, ben antremandan çıkınca her yanım ayrı ağrıyor valla patates çuvalı gibi kendimi koltuğa atıp işe güce bakıyorum. :D

Üye silindi 55882

Ah canım Komşum iyi ettinde geldin ozlemişim seni :) Uskudardayken kahve bahane diye sık sık gelirdin olsun yinede çok uzak değiliz 😛
Evet Komşum hep birayla gelirdi votkayi görünce şaşırdım :LOL: ama öğlen saate iyi geldi votka😋😋 o kadar konuşucaklarimiz birikmişki bitmiyor çeneler düştü bazılarının kulakları çinlamiştir 😂😂
Komşum her pozisyonu denedikte biz nasıl masa fantazisini unuttuk :ROFLMAO::ROFLMAO:
Evet formaya gelince Komşum Fenerbahçe eşortmanlarini giymiş gelmiş bende Galatasaray formami giyim dedim :LOL:
Canim Komşum iyikide geldin yine yine yine beklerim Komşum Seviliyorsun 😍😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah canım Komşum iyi ettinde geldin ozlemişim seni :) Uskudardayken kahve bahane diye sık sık gelirdin olsun yinede çok uzak değiliz 😛
Evet Komşum hep birayla gelirdi votkayi görünce şaşırdım :LOL: ama öğlen saate iyi geldi votka😋😋 o kadar konuşucaklarimiz birikmişki bitmiyor çeneler düştü bazılarının kulakları çinlamiştir 😂😂
Komşum her pozisyonu denedikte biz nasıl masa fantazisini unuttuk :ROFLMAO::ROFLMAO:
Evet formaya gelince Komşum Fenerbahçe eşortmanlarini giymiş gelmiş bende Galatasaray formami giyim dedim :LOL:
Canim Komşum iyikide geldin yine yine yine beklerim Komşum Seviliyorsun 😍😘😘

Gözümüzün önündeki masaya baka baka gerçekten de nasıl unuttuk masa fantazisini, hep özlem hep birikmiş arzular işte :devilish: Neyse, bir sonraki buluşmamızın fantazi başlığı belli oldu: Masa üstünde sekreter servis ;):D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gözümüzün önündeki masaya baka baka gerçekten de nasıl unuttuk masa fantazisini, hep özlem hep birikmiş arzular işte :devilish: Neyse, bir sonraki buluşmamızın fantazi başlığı belli oldu: Masa üstünde sekreter servis ;):D
img-yazkizimtorbacimentoefsane-321.jpg

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
520
593
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sağlıklı yaşam için spor ve seks şart.
@kadikoylu üstadım, tek günde ikisini birden yapıp nirvanaya çıkmış.
Elinize sağlık, belinize kuvvet dilerim
Yalnız dikkatimden kaçmadı değil, @sinem Hn taşınınca takımı da değiştirmiş sanırım.
Tamam...panterlik, aslanlık, kaplanlık bir yere kadar güzel lakaplar, ama...
Aması yok işte...

Üye silindi 55882

Sn. @kadikoylu nasıl koşturmuş mübarek. Atak üstüne atak yapmış, seri kanat oyuncularının da yardımıyla pozisyonu bol bir maçı geride bırakmış, hücum hattındaki güçlü kadrosuyla sonuca ulaşmış. :D

İki tarafında hücum organizasyonlarına sağlık. 👏

Rica ederim ben yaşlandım artık demeyiniz, ben antremandan çıkınca her yanım ayrı ağrıyor valla patates çuvalı gibi kendimi koltuğa atıp işe güce bakıyorum. :D[/QUOTE
Çok enerjik benim Komşum yorulmak bilmez :LOL:

Üye silindi 55882

Sağlıklı yaşam için spor ve seks şart.
@kadikoylu üstadım, tek günde ikisini birden yapıp nirvanaya çıkmış.
Elinize sağlık, belinize kuvvet dilerim
Yalnız dikkatimden kaçmadı değil, @sinem Hn taşınınca takımı da değiştirmiş sanırım.
Tamam...panterlik, aslanlık, kaplanlık bir yere kadar güzel lakaplar, ama...
Aması yok işte...
Febcim evi değiştirdim ama takım aynı takım değişmez. millet can atıyor beni fenerli yapmak için :LOL:

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Biz boşuna demiyoruz Sn. @kadikoylu ye üstat diye, güya Yoda yım diyor ama ışın kılıcı çıktı mı piyasaya piiiiiiüüüüü :D :D

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Hani bana hani bana diyecem ama şuan cncbc e deki gibi ustalara saygı kuşağındayız o yuzden sesimi çıkarmadan hayatıma devam edicem :D

Ne me lazım taş falan kesiliriz :D

Ustatlarini ham yapsinlar senin :LOL:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Komşum @sinem olunca tabii ki istiyoruz ;)

Neden rusca ogrenmek istiyoruz.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar