- 24 Ağu 2021
- 825
- 3,192
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet cok beyazim. Solarium iyi olur mu diye dusunmuyor degilim.Aklımda tek bir soru teniniz bu kadar beyaz mi?
Maşallah çok güzel fotoğraflar.
Neden izmirde degilsiniz Buse hanım ahh bee
Belki bir sure sonra , kisa sureligne gelebiliirim…Neden izmirde degilsiniz Buse hanım ahh bee
Solaryumu boş verin, böyle çok daha güzelsinizEvet cok beyazim. Solarium iyi olur mu diye dusunmuyor degilim.
Ben bu balığa bayıldım ava düştümmm
Solaryumu boş verin, böyle çok daha güzelsiniz
boy pos endam güzellik muhteşem ötesi buse hanım cım
Ben bu balığa bayıldım ava düştümmm
Bu balık nesli tükenen balıklardan.Kendisi tam bir dünya tatlısı!!! Yok lüfer Hem bu resimleri herkesten önce görmem de benim benim en büyük bonusum. Bir tanesin sen Buse!!!
İşte o zaman tadından yenmezCanimmm tsk ederim. Ama yaz sezonu acildi. Bronz ten de paylasim yaparim , oylede bi bakalim bakalim
aga gelmeye hazirimmmbu yastan sonra balik tutmayi ogrenmek sart oldu
Çok güzelsin ama maşallah
Cokkkkkteninize hayran kaldım , sanat eseri gibisin gözalıcı ve muhteşem
İstanbul'da değilim umarım geldiğimde sizi bulabilirim inanılmaz güzelliğinizi paylaştığınız için teşekkürler
Harika seksi harika ateşli tam yırtmalık ama ya
muahGörsel bir şölen sunmuşsunuz harika gerçekten
Harika seksi harika ateşli tam yırtmalık ama ya
gelmek için daha da heyecanlandım
Buse hanım ne yaptınız,
Olur tabiBen siz esmerleşmeden bir geleyim gerçekten harika görüntüler bunlar heyecanlanmamak elde değil…
Teniniz ben beyaz maşallah bu ne güzellik çok fitsiniz birde maşallah
Tatliskom sende bitanesinBu balık nesli tükenen balıklardan.Kendisi tam bir dünya tatlısı!!! Yok lüfer Hem bu resimleri herkesten önce görmem de benim benim en büyük bonusum. Bir tanesin sen Buse!!!
Test edildi onaylandı bembeyaz @Model Buse solaryuma gerek yok forumda beyaz pempişde lazım. Kıbrıs dönüşü sendeyimAklımda tek bir soru teniniz bu kadar beyaz mi?
Maşallah çok güzel fotoğraflar.
Gel canimm , donus icin iyi yolculuklar simdidenTest edildi onaylandı bembeyaz @Model Buse solaryuma gerek yok forumda beyaz pempişde lazım. Kıbrıs dönüşü sendeyim
spanking ile fena kizarabilir, dikkatli olmak lazimEvet cok beyazim. Solarium iyi olur mu diye dusunmuyor degilim.
Görmek istediğim fotoydu bayram sonrası randevu isterim
Suan dietteyim. Daha incecik bir bel ile karsilasicaksinizGörmek istediğim fotoydu bayram sonrası randevu isterim
Tesekkur ederimGerçekten çok güzelsiniz.
Afiyet olsun. Bende balik cokkkk severimBu balığa doyum olmaz
Tesekkur ederim Hedrif24 beycigimmboy pos endam güzellik muhteşem ötesi buse hanım cım
Böyle bir balığı yakalamak isterim çok hoşsun
Her zaman ki gibi yine yakıyorsun. Tabi reelde çok daha güzel. Her şeyden önce auran yeter
Bir kadın bu kadar güzel olabilir mi ?
Haberdar edersiniz o zamanBelki bir sure sonra , kisa sureligne gelebiliirim…
Her zaman ki gibi yine yakıyorsun. Tabi reelde çok daha güzel. Her şeyden önce auran yeter
Tabi duyuru yaparim oyle bir planim oldugundaHaberdar edersiniz o zaman
Mükemmelsiniz.Sosyal medya hesabınız var mı acaba buse hanım
SevinirizTabi duyuru yaparim oyle bir planim oldugunda
Burada daha aktif olup daha çok paylaşım yapmanızı isteyen bir tek ben değilimdir diye düşünüyorumTwitter kullanmiyorum. Burada daha aktif olacagim.
Cok isterimmGerçekten muazzam bir guzellik, file corapta seksiliginize seksilik katmis, yakinda tanismak ve sevismek uzere
Bende bendeeÖyle özledim öyle özledim ki anlatamam.
Üşenmeden kostüm değiştirir defalarca. Ama dudakları var ya ne kostüm düşündürür ne başka bir şeyGerçekten muazzam bir guzellik, file corapta seksiliginize seksilik katmis, yakinda tanismak ve sevismek uzere
Guzel referans icin teşekkürler, yardage dondugumde bi party var yani, guzellik var , kostum var, dans var , anladigim kadariyla buse hanimda fazlasiyla hepsinden mevcut , @Model Buse , herkese iyi forumlar guzel gunler dilerimÜşenmeden kostüm değiştirir defalarca. Ama dudakları var ya ne kostüm düşündürür ne başka bir şey
Canimm benimÜşenmeden kostüm değiştirir defalarca. Ama dudakları var ya ne kostüm düşündürür ne başka bir şey
Tsk ederimmFiziğin efsaneeee
Çok güzelsin
Tsk ederimmMaşallah çok güzelsiniz, fiziğiniz harika.
Bayilirim partiyeGuzel referans icin teşekkürler, yardage dondugumde bi party var yani, guzellik var , kostum var, dans var , anladigim kadariyla buse hanimda fazlasiyla hepsinden mevcut , @Model Buse , herkese iyi forumlar guzel gunler dilerim
tekrar cekelim o zaman birbirimize yine birbirimiziBeni kendine doğru çekiyorsun sana geldiğimde bile cok harikaydın sen hatırlatmısin bilmiyorum
Sakın Buse hanımcım beyaz ten hastalığımız var dileyenler farklı tenlerdeki pembişlerimizde birlikte olabilir. Ama bembeyaz bi ten kolay kolay bulunmuyor lütfen bunu bize yapmayınEvet cok beyazim. Solarium iyi olur mu diye dusunmuyor degilim.
dikkate alacagim fikirleriniziSakın Buse hanımcım beyaz ten hastalığımız var dileyenler farklı tenlerdeki pembişlerimizde birlikte olabilir. Ama bembeyaz bi ten kolay kolay bulunmuyor lütfen bunu bize yapmayın
Fırintan taza cikmiş gibisin lezzetli ve agizda cabuk dagilan tam istedgm gibi yerimmmmmm seni
Bende seni yerim. Hep yerimmFırintan taza cikmiş gibisin lezzetli ve agizda cabuk dagilan tam istedgm gibi yerimmmmmm seni
O günü sabirsizlikla bekliyorummm ve kopmasin diye de gemi halatı ile cekiyorumBende seni yerim. Hep yerimm
Bende kopmak istemiyorumO günü sabirsizlikla bekliyorummm ve kopmasin diye de gemi halatı ile cekiyorum
Kopma zaten döwerimmmBende kopmak istemiyorum
Doveceksen sen dov beniKopma zaten döwerimmm
Yaaaa ben sana kıyarmiyim hiç yaaaaaa ama kuşbaşı yapalirimDoveceksen sen dov beni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!