Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fevkaledenin fevkinde Shakira

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet sevgili forumdaşlar .

Kendisi ile Ctesi günü tanışma şansına eriştim
Şansına diyorum ki gerçekten müthiş bir insan @shakira önxelikle müthiş misafirperver o kadar misafirperver ki ve müthiş samimi güler yüzlü . Kendimi sanki uzun zamandır görmediğim bir dostum ile beraber oturup sohbet ediyormuş gibi hissettim .

Kendisi ile iyi ki tanışmışım diyeceğim
Öncelikle evi kolay ve otopark sorunu olmayan bir lokasyonda
Kapıyı açtığında karşınızda çok güzel ve güzel gülen bir kadın ile karşılaşıyorsunuz
Gerçekten kendisi ile geçirdiğim o üç saat nasıl geçti anlayamadım güzel şeyler ne kadar çabuk bitiyor dedirtiren bir görüşme
Her anlamda mutlu her anlamda güzel geçen bir görüşme için @shakira ya çok ama çok teşekkür ediyorum

en kısa zamanda kendisi ile tekrar tekrar görüşmek ümidiyle
Teşekkürler @shakira

Saygı ve sevgi ile .....

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
714
495
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Şansına diyorum ki gerçekten müthiş bir insan @shakira önxelikle müthiş misafirperver o kadar misafirperver ki ve müthiş samimi güler yüzlü . Kendimi sanki uzun zamandır görmediğim bir dostum ile beraber oturup sohbet ediyormuş gibi hissettim .

Kapıyı açtığında karşınızda çok güzel ve güzel gülen bir kadın ile karşılaşıyorsunuz
Gerçekten kendisi ile geçirdiğim o üç saat nasıl geçti anlayamadım güzel şeyler ne kadar çabuk bitiyor dedirtiren bir görüşme
Her anlamda mutlu her anlamda güzel geçen bir görüşme için @shakira ya çok ama çok teşekkür ediyorum

Teşekkürler @shakira

Saygı ve sevgi ile .....
Referans için teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,714
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Teşekkürler @shakira

Saygı ve sevgi ile .....
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar