- 2 Haz 2009
- 2,276
- 2,177
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet sevgili forumdaşlar .
Kendisi ile Ctesi günü tanışma şansına eriştim
Şansına diyorum ki gerçekten müthiş bir insan @shakira önxelikle müthiş misafirperver o kadar misafirperver ki ve müthiş samimi güler yüzlü . Kendimi sanki uzun zamandır görmediğim bir dostum ile beraber oturup sohbet ediyormuş gibi hissettim .
Kendisi ile iyi ki tanışmışım diyeceğim
Öncelikle evi kolay ve otopark sorunu olmayan bir lokasyonda
Kapıyı açtığında karşınızda çok güzel ve güzel gülen bir kadın ile karşılaşıyorsunuz
Gerçekten kendisi ile geçirdiğim o üç saat nasıl geçti anlayamadım güzel şeyler ne kadar çabuk bitiyor dedirtiren bir görüşme
Her anlamda mutlu her anlamda güzel geçen bir görüşme için @shakira ya çok ama çok teşekkür ediyorum
en kısa zamanda kendisi ile tekrar tekrar görüşmek ümidiyle
Teşekkürler @shakira
Saygı ve sevgi ile .....
Kendisi ile Ctesi günü tanışma şansına eriştim
Şansına diyorum ki gerçekten müthiş bir insan @shakira önxelikle müthiş misafirperver o kadar misafirperver ki ve müthiş samimi güler yüzlü . Kendimi sanki uzun zamandır görmediğim bir dostum ile beraber oturup sohbet ediyormuş gibi hissettim .
Kendisi ile iyi ki tanışmışım diyeceğim
Öncelikle evi kolay ve otopark sorunu olmayan bir lokasyonda
Kapıyı açtığında karşınızda çok güzel ve güzel gülen bir kadın ile karşılaşıyorsunuz
Gerçekten kendisi ile geçirdiğim o üç saat nasıl geçti anlayamadım güzel şeyler ne kadar çabuk bitiyor dedirtiren bir görüşme
Her anlamda mutlu her anlamda güzel geçen bir görüşme için @shakira ya çok ama çok teşekkür ediyorum
en kısa zamanda kendisi ile tekrar tekrar görüşmek ümidiyle
Teşekkürler @shakira
Saygı ve sevgi ile .....