Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fazlası var Azı yok kesinlikle...

arch_muri Çevrimdışı
6 Eki 2014
8
18
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar, saygılar herkese. Dün Masal Hanım ile tanıştık kaynaştık ve 24 saat geçmeden bir referans yazısı yazmak istedim.
Öncelikle bu kadar merkezi bir ev olacağını tahmin etmediğimden arayıp 2 kere teyit aldım. Toplu ulaşım veya özel araç hiç fark etmez inanılmaz kolay ve güzel bir yerde (bana çok yakın).
Gelelim karşılama; kapıyı açar açmaz böyle fevkalade bir karşılama beklemediğimden sanırım şok oldum ve bu şokumu da Masal Hanım ile paylaştım ve onu da biraz utandırdım sanırım. Kapıda karşılandığımda 1.seans bitiyordu nerdeyse :) Sonrasında 2 saat boyunca bu konu sohbetimizin tatlı şakalaşması oldu. Sohbet esnasında siyah tercih ederdim dediğim için ben banyodayken harika siyah bir takım giyinip karşıma gelince ise işte budur ya dedim. Müşteri memnuniyeti sağlamak adına bence güzel bir jest ve 10 puan dedim.
Yatak kısmına da kısaca bir değinmek istiyorum. Geniş bir oda aynalar ve klima eşliğinde inanın o odadan çıkmak istemeyeceksiniz. Bu oda şartlarının en önemli kısmı ise tabii ki Masal Hanımdı!!! Buradan da tekrar her şey için teşekkür eder, en kısa zamanda görüşmek dileklerimi sunarım... Saygılarımla

v1serion Çevrimdışı
10 Nis 2023
26
35
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekkürler

29 Tem 2023
175
106
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, saygılar herkese. Dün Masal Hanım ile tanıştık kaynaştık ve 24 saat geçmeden bir referans yazısı yazmak istedim.
Öncelikle bu kadar merkezi bir ev olacağını tahmin etmediğimden arayıp 2 kere teyit aldım. Toplu ulaşım veya özel araç hiç fark etmez inanılmaz kolay ve güzel bir yerde (bana çok yakın).
Gelelim karşılama; kapıyı açar açmaz böyle fevkalade bir karşılama beklemediğimden sanırım şok oldum ve bu şokumu da Masal Hanım ile paylaştım ve onu da biraz utandırdım sanırım. Kapıda karşılandığımda 1.seans bitiyordu nerdeyse :) Sonrasında 2 saat boyunca bu konu sohbetimizin tatlı şakalaşması oldu. Sohbet esnasında siyah tercih ederdim dediğim için ben banyodayken harika siyah bir takım giyinip karşıma gelince ise işte budur ya dedim. Müşteri memnuniyeti sağlamak adına bence güzel bir jest ve 10 puan dedim.
Yatak kısmına da kısaca bir değinmek istiyorum. Geniş bir oda aynalar ve klima eşliğinde inanın o odadan çıkmak istemeyeceksiniz. Bu oda şartlarının en önemli kısmı ise tabii ki Masal Hanımdı!!! Buradan da tekrar her şey için teşekkür eder, en kısa zamanda görüşmek dileklerimi sunarım... Saygılarımla
Teşekkürler paylaşım için..

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,788
20,774
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel yorumun ve beğenin için çok teşekkür ederim tatlım gerçekten bende seninleyken çok eğlendim💋💋
En kısa zamanda tekrarını yaşamak ve yaşatmak için beklerim 🙈🙈
Sevişmek dileğiyle öpüyorum kocaman 💋😍🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar