Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Farkli heyecanlar

yalaniste Çevrimdışı
22 Ağu 2015
243
313
Merhaba, uzun suredir firsat bulup yazamiyordum.

Bende @Daisy hanimla gorusme firsati yasadim. Telefondaki etkikeyici sesiyle sizi zaten davet ediyor. Ulasimi cok kolay ve sorunsuz. Evi tertemiz.

Yasananlarla ilgili olarak bir cok yorum var. Benimkiler de benzer aslinda.

Size deger verdigini hissediyorsunuz. Elleriyle yikayip kuruluyor. Hafif rahatlatici bir masajla butun vucudunuzu geziyor. Cinsel birliktelik konusuna da sicak bakiyor.

Kesinlikle cok farkli ve cok guzel bir deneyim oldu benim icin. Hatta 2 gun sonra tekrar gorusmek istedim ama malesef uygun degildi.

Mutlaka gorulmesi gereken guzelliklerden bu papatya :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Boyka Çevrimdışı

Boyka

Normal Üye
24 Ağu 2022
39
106
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok merak ettiğim biri, paylaşım için teşekkürler.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba, uzun suredir firsat bulup yazamiyordum.

Bende @Daisy hanimla gorusme firsati yasadim. Telefondaki etkikeyici sesiyle sizi zaten davet ediyor. Ulasimi cok kolay ve sorunsuz. Evi tertemiz.

Yasananlarla ilgili olarak bir cok yorum var. Benimkiler de benzer aslinda.

Size deger verdigini hissediyorsunuz. Elleriyle yikayip kuruluyor. Hafif rahatlatici bir masajla butun vucudunuzu geziyor. Cinsel birliktelik konusuna da sicak bakiyor.

Kesinlikle cok farkli ve cok guzel bir deneyim oldu benim icin. Hatta 2 gun sonra tekrar gorusmek istedim ama malesef uygun degildi.

Mutlaka gorulmesi gereken guzelliklerden bu papatya :)
Seninle tanıştığıma memnun oldum sevgili yalaniste, güzel enerjinle keyifli zaman geçirmek çok hoşuma gitti. Bu güzel paylaşımın için zaman ayırmışsın, çok teşekkür ediyorum. Görüşebilmek dileğiyle. Sevgiler
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar